Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Baby, poradte mi. Asi pred 15min som si robila dva tie isté testy. Jeden test mi hneď ukázal ducha, ktorý je vidieť, no začal troška slabnúť, tak som skúsila ešte jeden ten istý a na tom mi neukázalo žiadneho ducha..
Viete mi to niekto vysvetliť?
baby nasla som skuste a mozno sa zadari my skusime:
http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov...
@ejuska2586 držím palce a určite bude všetko v poriadku😉...
Kocky, v brusku mam malu bublinku a v krvi HCG 346.7)
@alilka Neboj, bude tmavnut.
@tonjadabik2 pozrela som tie výpočty no mne osobne to vychádza vždy mimo ovu väčšina na 27/28dc
@ejuska2586 super ☺
@alilka určite sa nestresuj keď vyskúšala test neskôr určite bude tmavsia
Ale tak ako kočky napísali skôr uz sa riad hcg
@ejuska2586 jeeeeej supeeer.... tak nech to pekne pokracuje dalej 🙂
@miriamn76 ahoj tak ja zatiaľ stále čakám...
Test biely...ms zatiaľ nikde podbrusko boli hlavne ľavá strana prsia naliate brucho nafuknute tak uvidíme co bude
@bluebell0412 ahoj tak dufam ze sa coarocka este ukaze😁
@tonjadabik2 na dozrievanie vajicok v ovulku je tam vitamin inozitol a kys listova
@alilka Ved je krasny. Nestresuj.
@ejuska2586 ďakujem 😁 vieš ťažko mi to je lebo ani vlastne neviem na čom som ..ani kedy ovu bola ani nič..no vôbec nič..či mi ms mešká,koľko DPO som ,či je HCG Okey .jajaaaaj..😊 inak tebe gratulujeeeem 😉 super že to mas potvrdené a všetko je Okey 😉 už len stastlivo..a na hematologii čo bolo?
@alilka nooo super vidis babatinko je ok 😘
@ejuska2586 tak uz len krasne tehulkovanie zelam 😙
Ja dnes poradna drobec v poriadku a pre inšpiraciu babulky posielam fotku aby ste dotiahli tehu pekne až do porodu
@alilka Hemato nic. Zatial mam len anopyrin (tusim) na znizenie zrazanlivosti krvi a duphaston. A o 2 tyzdne kontrola.
@nina4 Krasne ❤😘
@bluebell0412 presne takto nejak to mam aj ja...😁😊
@bluebell0412 Moja,ja mavam dost dlhe a nepravidelne cykly...momentalne som 44 DC...😬 Takze ani neviem,ci meska alebo co...😳 Tebe uz meska?
@ejuska2586 moja super uz len do stastneho konca☺😘

@alilka a nemohla si viacej piť?Mne tiez ukazalo rano kolko krat slabšiu .Skus este poobede siiiilno držim pakce zlatinko