Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ale áno pobolieva,jasné že áno,také chvíľkové pobolievanie a ťahanie ale nie stále.Ale ty sa nestresuj každá máme iné príznaky.Pri prvom som mala skoro cele tehu pobolievanie,ale mierne....v druhom si veľmi nepamätám....
@alilka drzim palce moja 😘
@matka295
@zvedava_cica Dakujem baby. Snad infuzky a injekcie budu fungovat a babatko tentokrat vydrzi.
@ejuska2586 určite moja verím tomu že áno 😘
@ejuska2586 a kedy dnes tam ideš?ja už čakám za 2hodky výsledky..teraz som na hematologii..ty chodíš kam na to imunitne?PO?
Ahojte.Kocky prosím vysvetlite mi niekto po lopate co znamená ze sliznice je vysoko
*sliznica
@alilka Uz ma akurat napichli. V Nitre som u Dzurillovej.
@alilka Daj potom vediet vysledky. Myslim na teba
@bluebell0412 tak že buď si tehu alebo dostaneš ms..
@alilka no to mi povedal aj dr ☺ teraz som došla od neho som 35dc a ms nikde o 13.30 budú výsledky z krvi a povedal.len toľko ze buď som tehu a nevidí to ešte na usg alebo som.nemala ovulaciu tento mesiac akurát ze sliznica je vysoko a ak do 2tyz nedostanem znova k nemu
@miriamn76 neoznacilo mi ta vyssie
@bluebell0412 ale pichol ti aj vyvolávacku?a krv ti bral na HCG?ooo som zvedavá..držím prstyyyy😁 ale tehu pripadá do úvahy keďže aj na testoch to vyzeralo sľubne..teraz si niekedy netestovala?
@alilka nepichol mi krádeže nič ze ak nedostanem znova kontrola
Krv bral áno na hcg
No testovala včera s mamatestom a lady max a len slabucky duchovia tak ja uz neviem som mu spomenula aj tie moje testy preto on hneď ze krv ze ta bude istejsia
@alilka inak ďakujem uvidí me uz ako bude
A držím ti palce dnes na krv
@bluebell0412 ale vyvolávacku ti s kľudom mohol dať..tá by len posilnila tehu..😉 aj mne pichla necelé 2tyzdne do zadu..ďakujem dám vedieť potom..
@alilka vieš že som čakala že mi pichne a nič...ale nevadí čo urobím on je lekár
Držím ozaj veľmi palce
Baby takže sa len potvrdilo pondelkové HCG..dnes 167..😭😭😭
@alilka to fakt????Neverím tomu tak nadejne to vizeralo....co teraz môžeš čakať ešte?

@zvedava_cica čiže Chorvátsko 😁 aj my sme chceli ísť v auguste ale keď bude všetko ako má tak kvôli tehu už nepôjdeme..nechcem riskovať keďže som aj tak dosť riziková 😁 a podbruško tá neboli?mňa nie až mi to divné príde 😉