icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

miriamn76
26. júl 2017

@bluebell0412 vcera sa ma pytal moj muz ci este chcem ☺pickam este tuto jednu mrchu a skusime ci sa to podari je otazne. A co sa tyka testov mne nikdy napriklad pepino neduchovalo ciaeka bola az ked som bola tehu. Inak tu vyvolavacku ti mohol pichnut to neublizi

elenita
26. júl 2017

@alilka Aha, neviem, či si to tu písala, nevšimla som si... A aký je presný ďalší postup? Dokedy čakať, na čo? Máš ďalší odber HCG naplánovaný?

alilka
26. júl 2017

@elenita áno na pondelok..ale robím čiže pôjdem v utorok..ak tak mi to už môže byť jedno lebo aj tak buď potratim alebo je to mimo zas..

elenita
26. júl 2017

@alilka Och.... nádej umiera posledná.... Budem myslieť na Vás.
A v prípade bolestí/krvácania máš ísť na pohotovosť?

alilka
26. júl 2017

@elenita moja už umrela .asi ano

nivea777
26. júl 2017

@alilka vytocili ma.načo chcu akoze cakat??

alilka
26. júl 2017

@nivea777 aby sa pockalo či HCG začne samo klesať a potratim alebo pôjde pomaly postupne hore a bude to mmt..čo iné môže teraz robiť?veď tam nieje na výber..

tryromy
26. júl 2017

@alilka v Car ti povedali ze mas anovulak a mas prist po mrche ale situacia sa zmenila a ty mas dve ciarky tak by som tam letela ze co to.
CAR neriesi neplodnost len. Ja som plodna naprklad ale mam PCOS a moje vajicka proste su hoveju si ale nedozrievaju mm je zdravi a proste pomahaju k babatkam. Takze ked som chodila tam tak som neriesila nic napr s mojou gyn len s nimi. aj vsetky vysetrenia koncili tam. Asi ta to len nenapadlo im tam skor zavolat hlavne ze ta zoberu a pozru.

bluebell0412
26. júl 2017

@miriamn76 no super teda držím palce aby sa aj podarilo a hlavne zdravo od zaciatku do konca...vidíš mňa povedal ze po prvej ms môžem.znova otehotnieť a pre zmenu prvá došla a druhou uz u problém tak som tiež zvedavá ako to bude ďalej u nás...myslela som aj ja tiež viem ze tým by sa nič nestalo no nedal tak budem čakať 2tyz ci vobec ms dojde 😕

nivea777
26. júl 2017

@alilka no ja doktor sice nie som ale ak vedia,ze z toho uspesne tehotenstvo nebude tak by som chcela aby podstupili nejake kroky a hlavne v tvojom pripade ked uz jeden vajcovod nemas..

alilka
26. júl 2017

@tryromy nemala som dôvod tam volať..veď tu mám svoju gyndu a tá vie čo ďalej keď budem tehu..no žiaľ som nevedela že zasa budem toto riešiť .aj dnes mi tam nepovedali o nič viac než moja gynda a schválili jej "úvahy" a prístup..

alilka
26. júl 2017

@nivea777 ale akd kroky..ved oni ešte nič na usg nevidia tak sami nevedia na čo sa zamerať..v centre mi ohľadom vajcovodu povedala to isté..že sa odoberá..čo ani na kyret má nemôžu teraz poslať ani nikam..nieje iná možnosť kam sa teraz ďalej posunúť..ale ak o niečom vieš kľudne rád..ja sa na to dám..

myskahryzka
26. júl 2017

@alilka nechcem mudrovat, ale pomocou hysteroskopie by zistili minimalne to, ci sa to nachadza v maternici, alebo mimo nej.

alilka
26. júl 2017

@myskahryzka áno ale to by som musela pod narkozu a ani mi to nik nenavrhol..ale tak radšej pAr dní počkám ako zasa pod narkozu..

sofia288
26. júl 2017

@alilka je ale este sanca ze babatko sa len schovalo a je v maternici? nadej umiera posledna. drzim palce veeelmi 😘

karmela
26. júl 2017

@miriamn76
@bluebell0412 baby moje zlate skúste to ja Vám silno držím palce aby ste v zdraví otehu čím skôr a vinosili svoje bábätka.😘

bluebell0412
26. júl 2017

@karmela moja krásna ďakujem pekne vidíš človek občas určite situácie neovplyvní tak ako teraz u nás a ako to bude ďalej netuším ale nevzdával sa a ideme určite ďalej 😉

reva6
26. júl 2017

baby po kolkych dnoch vam 25kovy test ukazal tehu?

matka295
27. júl 2017

@alilka to mi je ľúto moja, tie testy vyzerali tak pekne 😒. Držím palce nech to dopadne pre teba tým najlepším spôsobom. 🙏 Budem na teba myslieť v dnešnej modlitbe 🙏

miriamn76
27. júl 2017

@karmela dakujem mojenky😚uvidime co bude. Dnes 1DC tak aspon cyklus mi ostal 25 dnovy ako bol

ejuska2586
autor
27. júl 2017

@reva6 Pri 25tkovych to trva trosku dlhsie. Mne napr. 10kovy je uz uplne pozitivny a na 25tkovom uz tiez, ale ja som uz 19 dni od ovulacie. Ale v podstate prva ciarka sa objavila asi o 5 dni neskor ako na 10tkovom.

danielak84
27. júl 2017

@reva6 mne 25kovy ukazal slabucku ciarku uz 4 dni pred ms a 10kovy mi neukazal nic.

ejuska2586
autor
27. júl 2017

@danielak84 To je zvlastne, lebo 10tkove maju vyssiu citlivost. Ale mozno bol ten +étkovz nejaky chybny...

danielak84
27. júl 2017

@ejuska2586 aj mne to bolo cudne ale je to tak a robila som viacero testov.

ejuska2586
autor
27. júl 2017

@danielak84 Sranda 😉

martinkamm
27. júl 2017

Babule vidite nieco na tehu?spodny test v jeden den robene oba aj ovu aj tehu...dnes by mala prist MS a som 10DPO

elenita
27. júl 2017

Myslím, že je to tam 😉

leusko217
27. júl 2017

Skus testovat o 2 dni, este je to skoro. Drzim palce🙂

ejuska2586
autor
27. júl 2017

@martinkamm Je tam slabý duch. Držím palce, aby silnel.

miriamn76
27. júl 2017

@martinkamm je tam druha ciarka ☺drzim palce nech silnie