Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 v tom multivitamimeje pramalo tych vitaminov a asi v chabej kvalite... nabehni do lekarne a pytaj si acidum folicum 10 mg a ber to 2x denne... chlapovi mozes tiez dat aspon jednu... a spolu si davajte aj vitamin e 200 mg 1*denne..nie su to drahe veci ked kupis napr od firmy generica, zentiva a pod...
@tonjadabik2 folandrol obsahuje toto viac ale je to originál zamerané na spermie..sú to sumienky..
@martinkamm je to tam😃
Veľká gratulácia,a krásne tehuľkovanie👶😊
@kaki221 dakujem moooc
@martinkamm Tak tu to vidno krasne, 2 ciarky. Tiez som mala prvy test takyto. Gratulujem!🙂
@leusko217 snad budu silniet one step ma asi menej farbiva lebo dr.max co som robila nie hned rano je ovela tmavsi ako aj poobedny clearblue;)tam vysla hned krasne +
@martinkamm môžem sa opýtať kedy si mala mrchu ?
@lucinka1104 30.6.2017 bola naposledy a vcera mala prist dalsia 🙂
@martinkamm gratulujemkrasne testy prajem všetko dobre
@lucinka1104 velmi pekne dakujem
@martinkamm Moje pekunke, gratulujeeeem a neuveritelne sa tesim s tebou! 😘❤👶 Prajem teraz hlavne hodne zdravicka a co najmenej stresu a zataze! 😊
Kiez by som uz aj ja mala take testiky...😞 Dnes som testovala...nic na teste nevidim,ale podla vsetkeho som este len 7-8 DPO...tak mozno este skoro... Ale to je fuk! 😅
Tebe posielam este raz obrovske gratulujem 💕
@martinkamm nemáš za čo😊hlavne teraz žiaden stres...pekne si užívaj,tak ako ja😃😘
@soncita22 dakujeme ti veeeelmi pekne si strasne zlata a z celeho ♡ ti zelam na testokoch // a fazulku v brusku
@martinkamm Dakujeeem,kiez by si mala pravdu! 🙏 😊

@soncita22 ja zatial v pohode trocha citim prsia tak zboku na dotyk a obcas ma picha tak navej strane pri vajecniku no dnes rano som kychla v posteli myslela som ze mi maternica vyskoci tak ma tam pichlo a obcas taka bolest hlavy mi pride obcas v krizoch ma zaboli inak uplne v pohode verim ze buduci tyzden si najdeme // drzim paste
@ereska ja mam presne tieto priznaky.. Az jato ze plodne dni az na tyzden.
@tonjadabik2 vsak uvidime co sa nam z toho vyvinie :D
@ereska ta ako vzdy nic.. Aspon u mna..
@tonjadabik2 nwsmies mysliet hned tak negativne bud pozitivna mysli na to ze to vyjde a vyjde 🙂

@ejuska2586 ok lasko kupim. Dakujeeem