Duch na teste
Ahojte baby
Mám taký problém možno ako niektoré z vás ☹ a preto sa na vás obraciam o informáciu či pomoc pred 2 týždňami som si robila 1 krát tehotenský test a vyšla mi slabá čiaročka tak som počkala a po týždni som si spravila ráno ďalší zasa čiaročka bola slabšia tak som išla doktorovi že som tehotná a on mi povedal že nie teraz si robím za týždeň aj 3 testy vždy tam tá čiaročka je ale už troška silnejšia mám veľký strach lebo neviem čo mám robiť doktor ma nijako nevyšetril iba z moču mi povedal že som ne ni tehotná prosím poraďte ☹
@maciatko30 uz si bola u dr a zohnala sisi nového uz?tomu starému by som tento test hodila do hlavy s dotazom,Dakujem ze ste sa takto unuval s odpoveďou nieste tehotna 😠
Gratulujem ti 🙂
Ahoj nie nezohnala som si ešte dr ale aspoň sa teším že už test mám pekný a že už môžem veriť že som tehotná a tešiť sa lebo mi všeličo chodilo po rozume 🙂
@maciatko30 neboj sa nic tehotna urcite si,len podla svojho blbeho dr budes tehotna až ked prídu pôrodné bolesti.To tam máte iba jeho jediného gyndoša?
nie máme ešte 3 veľmi dobrých doktorov len tí keďže sú dobrý majú plný stav a nechcú ma zobrať no nejako to zvládnem aj bez doktorov však už čakám 3 dúfam že dievčatko 🙂
@maciatko30 no super veľká gratulacia uz len zohnať dobrého dr.Drzím palceky.Keby si sla k inému a požiadala aby ta vzali uz ta odmietli?Neviem ako to chodi u vas,ale tu v Ke bez problémov.Vezmes vyradenku odnesieš starému a nastupis k novému 😉
Ďakujem no všade je to z doktormi dobré len v Trnave na hovno ale snáď to bude dobré 🙂
@maciatko30 ahoj..uz si bola u lekara? tie testy su kraasne pozit 😉 gratulujem....
Ďakujem ale nie ešte som si žiadneho nezohnala snáď sa mi to podarí utorok 🙂
@maciatko30 taaaak aby si to stihla do porodu 😉 😀
haha a potrebujem ho 😀
@maciatko30 jej gratulujem vela zdravicka
Ďakujem 🙂

Dnešný test 🙂