icon

Duch na teste

maciatko30
21. dec 2013

Ahojte baby
Mám taký problém možno ako niektoré z vás ☹ a preto sa na vás obraciam o informáciu či pomoc pred 2 týždňami som si robila 1 krát tehotenský test a vyšla mi slabá čiaročka tak som počkala a po týždni som si spravila ráno ďalší zasa čiaročka bola slabšia tak som išla doktorovi že som tehotná a on mi povedal že nie teraz si robím za týždeň aj 3 testy vždy tam tá čiaročka je ale už troška silnejšia mám veľký strach lebo neviem čo mám robiť doktor ma nijako nevyšetril iba z moču mi povedal že som ne ni tehotná prosím poraďte ☹

Strana
z2
maciatko30
autor
27. dec 2013

Dnešný test 🙂

karmela
27. dec 2013

@maciatko30 uz si bola u dr a zohnala sisi nového uz?tomu starému by som tento test hodila do hlavy s dotazom,Dakujem ze ste sa takto unuval s odpoveďou nieste tehotna 😠
Gratulujem ti 🙂

maciatko30
autor
27. dec 2013

Ahoj nie nezohnala som si ešte dr ale aspoň sa teším že už test mám pekný a že už môžem veriť že som tehotná a tešiť sa lebo mi všeličo chodilo po rozume 🙂

karmela
27. dec 2013

@maciatko30 neboj sa nic tehotna urcite si,len podla svojho blbeho dr budes tehotna až ked prídu pôrodné bolesti.To tam máte iba jeho jediného gyndoša?

maciatko30
autor
27. dec 2013

nie máme ešte 3 veľmi dobrých doktorov len tí keďže sú dobrý majú plný stav a nechcú ma zobrať no nejako to zvládnem aj bez doktorov však už čakám 3 dúfam že dievčatko 🙂

maciatko30
autor
28. dec 2013

Dnešný test a aj posledný ma potešil 🙂

karmela
28. dec 2013

@maciatko30 no super veľká gratulacia uz len zohnať dobrého dr.Drzím palceky.Keby si sla k inému a požiadala aby ta vzali uz ta odmietli?Neviem ako to chodi u vas,ale tu v Ke bez problémov.Vezmes vyradenku odnesieš starému a nastupis k novému 😉

maciatko30
autor
28. dec 2013

Ďakujem no všade je to z doktormi dobré len v Trnave na hovno ale snáď to bude dobré 🙂

majka_3
3. jan 2014

@maciatko30 ahoj..uz si bola u lekara? tie testy su kraasne pozit 😉 gratulujem....

maciatko30
autor
3. jan 2014

Ďakujem ale nie ešte som si žiadneho nezohnala snáď sa mi to podarí utorok 🙂

majka_3
4. jan 2014

@maciatko30 taaaak aby si to stihla do porodu 😉 😀

maciatko30
autor
4. jan 2014

haha a potrebujem ho 😀

maciatko30