"Duch" na teste
Vela žien hlavne prvorodičiek sem pridava rozne otazky a obrazky hlavne čo sa tyka tych duchov .. pišete sem velmi povzbudive slová a hlavne by som chcel apočut nazor žien ktore su tehotne a poznaju to .. ale nie domnienky tých ktoré pišu odpovede typu načo to sem davaš chod k doktorovi .. je to len čisto informačna diskusia :
) kde chcem vediet čo si myslite . lebo mne sa zda že na teste aj niečo trošku je a nejsom si až tak ista určite to poznat eniektore lepšie dakujem ... 😉

@hairnikol mne sa to uz stalo, tien na duchu,kamoska (tehulka)gratulovala, nejake tie priznaky sedeli som dokonca vedela kedy sme asi,, pocali,, no a dalsi test robeny o tyzden bol negat..a este dalsi tiez..Mala som stastie na falosne pozit i ked tu danu znacku som viackrat pouzila..
Tak ma to nastvalo ze som sa zaprisahala ze test robit uz nebudem!!
Viem ze mi to dlho nevydrzi ale uz sa nikdy nebudem dopredu tesit.
Ale dufam ze u teba to bude inak.
@hairnikol moj nazor ze si tehu. Ja by som kazetove na uplnom zaciatku nepouzivala. Ale tak po tyzdnovom meskani mrchy lebo podla mna je rozdiel ci to na zaciatku ked este nieje hcg tak vysoke nakvapkas par kvapiek alebo namocis. Ak si tehu krasne ciarky ukazuje test Dr. Max a Pepino vlastna skusenost tento tyzden
@hairnikol ahoj ja som ti dala do negativu a sa tam pekne vidi,nieco tam je,tak urcite si blahozelam daj mi potom vediet pekny vecer
@kristinka28 velmi pekne dakujem hej aj druha zienka mi to dala do negativu a je to pekne vidiet .. a nazivo vo svetle uplne .. dakujem 😅
@hairnikol blahozelam a drzim palce nech je vsetko tak ako ma byt,,pekny vecer 🙂
Keď mala naša malá 3 mesiace, som si spravila len tak z drbu tehu test, doteraz ani neviem prečo haha, manžel mi kúpil ten najdrahší aký mali v lekárni no a ukázali sa mi dve čiarky.. jedna silná a druhá slabučkná ale bola tam.. fú to bolo čosi hrozné haha obaja s manželom sme plakali 😀 ale nie teda od šťastia ale skôr zo šoku .. šak to naše jedno dieťa nás privádzalo v jednoizbáku do hrobu a sme si nevedeli predstaviť v takej krátkej dobe ešte jedno také čudo doma 😀 našťastie som si spravil ďalších asi 5 testov a všetky boli negatívne.. čiže akurát ten jeden a najdrahší bol chybný... to nám teda odľahlo 😀
Ahojte, prosim vas, kedy asi by mohol (myslim kolko DPO) byt test s citlivostou 10 pozitivny? Dnes som 16 den DPO, M-ko cakam v piatok/sobotu. Podla jednej kalkulacky by som mala mat ovu 7.2., no podla inej 5.2. no a zamiesit sme mohli jedine 2.2. Podla mna je to nerealne, sa mi az rozum miestami pozastavuje ze co riesim, no ale nevolnost a aj pobolievanie brucha ako pred mrchou pocitujem uz dobry tyzden, citila som aj take pnutie v prsiach (co inak vobec nemavam) a aj na pachy som akasi citlivejsia. Testujem ako sibnuta aj ked viem ze co sa cyklu tyka tak je skoro. Vcera mamatest 10 taky ozaj "duch" ledva viditelny, na foto nevidiet; rapiclear 10 zeleny este horsie viditelny, skor ako ten kanalik, dnes pepino 10 este menej viditelny duch. Minuly tyzden asi 4 negat. testy.
Viem ze budete pisat nech pockam, len ja sa uz citim ozaj na cvokara, uz viac ako tyzden sa citim ako tehu a idem sa zblaznit z toho, ze mi nezostava fakt ine ako cakat. Chcem len vas nazor, co si o tom myslite. Je mozne, ze by som mohla byt tehu? Uz mame dve deti ale ani pri jednom som nemala az take silne nevolnosti a uz vobec nie takto skoro. Este sa citim akoby na mna isla nejaka choroba, no bez horucky, len pobolievanie hrdla.
Dakujem za kazdy nazor.
A hairnikol nemas nieco nove? Stale sledujem tuto diskusiu lebo terminovo sme na tom co sa mrchy tyka rovnako, no a tvoje testiky uz minuly tyzden nieco naznacovali...
@lucki ahoj. 16 DPO by ti test uz kazdopadne tehu ukazal to je jedna vec. a druha vec co ma zaujima preco cakas mrchu az piatok alebo sobotu ked si uz 16 DPO? to by mala byt lutealna faza a ak nie si tehu tak by si mala na 17 DPO dostat mrchu. bo ak LF trva dlhsie ako 18 dni tak to znamena tehu vacsinou.
Uff, z tychto vyrazov som trosku mimo, nikdy som to nejak neriesila. DPO je den po oplodneni alebo po ovulacii? Lebo ja som to zatial chapala ako po oplodneni. No mrchu som mala 25.1. a cyklus mam teraz 27 dnovy. Vzdy som bola trosku nezodpovedna v tomto, nikdy som nemala ziadny MS kalendarik a terminy som si drzala len v hlave 🙂. Tak som si stiahla aspon aplikaciu do mobilu kedze piatym rokom na materskej som uz z terminov a datumov trosku mimo :D. No a tam mi vypocitalo ovu na 5.2., tzn ze by sa nam podarilo. No ale ked som si vygooglila tehu kalkulacku (tehotenstvo.academy) tak tam mi vypocitalo ovu na 7.2. a tym padom by somasi tazko otehotnela kedze nechraneny styk sme mali toho 2.2. Ovu testy som si nerobila kedze sa o babo nesnazime a aj predtym nam to vyslo akosi hned tak som to nemusela nikdy sledovet. Tiez si myslim ze keby som tehu tak testy nieco ukazu, no neviem.
Pri prvom mi 1 alebo 2 dni po vymeskani ukazal test jemnu ciarku ale to bola citlivost 25. Pri druhom mu v den ked som mala dostat test rapiclear s citlivostoou 10 ukazal slabu druhu ciarku.
Clovek by si myslel ze po dvoch detoch budem aspon ako-tak v obraze no citim sa ako nejaka stredoskolacka 😀
@lucki DPO je Den Po Ovulacii. ak mavas 27 dnovy cyklus tak tvoj termin ovulacie by mal byt 13 DC. cize 13 dni od skoncenia menzesu.
Od skoncenia? Nie od zaciatku? Takze ked sa pozries na tie moje datumy, asi by som nemala byt, ze?
@lucki od prveho nda ako si dostala menzes sa rata den cyklu-DC
Ahojte, s manzelom sa uz vyse roka pokusame o babatko, zatial neuspesne. Tento mesiac ms zas dorazila presne. Samozrejme, brala som to ako neuspech, na ktory som uz da sa povedat za tu dobu snazenia zvyknuta.. Lenze ms skoncila, no naliate prsia akosi zostali...navyse „tazoba“ na zaludku, nie stale, ale obcas to citim... Este pocas ms poriadne zapchaty nos, bez kvapiek sa fungovat nedalo...to som brala ako zacinajucu chripku, ved kolko ludi je teraz chorych...no ziadna chripka sa zatial nekona...zapchaty nos ostal, ale to je jedine, inak sa necitim choro.
Toto vsetko ma donutilo kupit test, aj ked som predpokladala, ze bude snehobiely...
No snehobiely predsa len nie je...ale ani silna ciarka...je to nieco, co sice volnym okom vidno zo vsetkych stran, akokolvek test otocim, no fotilo sa to strasne tazko...
K lekarovi sa chystam buduci tyzden, skor sa mi neda...
A preto sa pytam, zienky, zazili ste nieco podobne? Dakujem za odpovede
@lucki presne toto mam ajja :D:D duchovia potom negativne ,... ja čakam tiež MRCHU stvrtok piatok tak nejak ... takže uvidim .. a ako hovoriš tiež sa ssnažime a tiež ma boli už asi tyžden divne brucho .. a hlavne je to cele take ine mam aj tiež take napnute pocity v prsiach .. ale to brucho ma NIKDY takto nebolelo to neni že hrozna bolest ale ono pobbolieva kazdy jeden den .. celkovo cela okolo podbruška vnutry ,, neviem no .. ja počkam lebo jauž som n anervy bola tiež z toho .. a už mi to lezei na nervy hlavne ked si uvedomim že prepčte za vyraz štetky a nezdopovedne "matky" si raz za totočkuju a bum babo ... my čo uprimen chceme snažime sa os uper podmienky dame dietatu aj posledne ... tak sa takto trapime .. ☹ čo už ja počkam na MS... ak nepridu je dost možne že je to aj zo sresu neviem .. uvidim po MS ..lebo teiž som jak hlupa kupim test kde je jasne napisan ukaže v den očakavanej menštruacie ale "inteligentna žena" jak ja ironciky povedane si to urobi pomaly tyžden pre MS, proste to už enchavam tak .. bude bude nebude tak bude inokedy ... ason sa možme zamerat na svadbu ,, lebo byt babo svadba naraz su pekelne položky
@hairnikol No, ja som mala taketo pocity - pobolievanie v podbrusku, zaludocna nevolnost (bez vracania nastastie) len dvakrat, no a dvaja krpci sa uz doma premavaju 😵
Tretie by som chcela, som myslela ze v lete by sme mohli ist na to, dovtedy som este si chcela trosku oddychnut, no a po dvoch novembrovych som chcela jarno-letne babo 🙂.
Ale asi je vsetko tak ako ma byt.
Ja som tiez pred svadbou mojmu hovorila, ze podme uz zacat skusat lebo pomaly z kazdej strany pocuvam ako zazko sa dari ostatnym parom, no a ja som chcela uz odist z prace co najskor a pred materskou sa mi nezdalo fer menit miesto. A akosi na prvy sup tam bol krpec, takze som sa vydavala v 14 tt, ale dalo sa to zvladnut v pohode, akurat som neriesila uz tak detailne nejaku vyzdobu a prkotiny (pre mna vtedy uz nepodstatne veci).
Prajem Ti, nech to dopadne tak ako si zelas, a ak aj nahodou nie, nezufaj, ved si este mlada. Sustredte sa teda na to ostatne a pride to ani nebudes vediet ako ;)
@zabiatko25
ahoj zažila 😀 2x
1x sme sa tiež snažili a dlho sa nedarilo a teraz sme v podstate ani nechceli / malý má 13 mesiacov/ a bum je to tu.
HCG je u každej iné, jedná má vyššie, druhá nižšie preto tá slabá čiaročka, a záleží aj na tom kedy si test robíš, ja som vždy robila ráno aj keď test bol "celodenný" z prvého moču, aby bol čo najkoncentrovanejší
pri prvom tehu som mala silnú už 31 deň cyklu - to som ale brala tabletky
teraz som po 2 mesiacoch meškania mala slabulinkú a prvé 3 testy neg a až 4 poz. slabulinká čiaročka
držím palce kočky 😉 😀

MS by mala byť 21az mam to cele poposuvane a nepravidelne