Duch na teste
Ahojte dievčatá , myslite si že je to duch na teste ? Alebo ? Testy mamatest , rôzne názory na neho majú ženy.
Ďakujem za každú odpoved 😌
@4stanka4 ďakujem za odpoved , ja som po ket , ešte skoro testovať ale to neviem vydrzat🙏😄
@vikivik123 Vidím čiarky na oboch 🙂 Držím prsty nech silnú. Mňa mamatesty nikdy neklamali a ukázali tehu už na 8DPO a 9DPO. A bol by v Tom čert, aby sa u teba dva testy takto mýlili. Teraz už len nech je všetko ok ✊☘️✊☘️
@vikivik123 niečo sa ti tam črtá, ale ja by som si spravila ešte o dva/tri dni ďalší. 🙂
Podľa mňa si tehu. Ja som si úplne na začiatku len týžden po robila a mala som ducha. Skús aj iný test taký digi na tom to podľa mňa budeš mať už teraz viac aj ja som to tak mala. Za mňa určite áno
👶👏 u mna to tiez boli tie prsia tie mi hned napovedali a taký hlien som mala tam dole...
hej mas tam slabulinkú keď máš este pre Ms tak kludne môzes naozaj byť ja som to tak tiež mala a bola som
@vikivik123 ja som mala po KET takúto nenapadko čiarku na 6den po vklade a dnes som v 35tt.. Držím palce 🍀❤️

@vikivik123 ja tam vidim pekne ciarky 🙂 skus o 2 dni uz bude urcite silnejsia. Kedy mas mat MS?