Duch na teste
Ahojte dievčatá , myslite si že je to duch na teste ? Alebo ? Testy mamatest , rôzne názory na neho majú ženy.
Ďakujem za každú odpoved 😌
Je slabá ale bude silnieť uvidíš mám to za sebou tiež duch a krásne silnel
@vikivik123 až mi zimomriavky naskočili, pamätám na ten pocit. Tak tu už nieje o čom,gratulujem 👶😍
@edien ďakujem ❤️ 🍀
Ja som vravela jasné tehu a krásne obdobie super gratulujem👏
@sylwi23 ďakujem ❤️🌸
@lucia7933 gratulujem ❤️ a už nedôjde 😀
@vikivik123 joj kiezby 🙏 ale berem to zatial s takou rezervou..predosle tehotenstvo skoncilo zamlcanym potratom :( bojim sa tesit predcasne
@lucia7933 áno to poznám 😢 ale treba veriť 🙏
@vikivik123 verim ze to bude ok, musi 🙏, ale ten strach tam je...a ked este teraz take trosku stresove obdobie v praci...prave preto som spravila test teraz vecer, nevydrzala by som do rana..a chcela som sa uistit, ci tam stale je kedze tomu stale nemozem uverit🙏
@lucia7933 ahoj , no ako sa máš ? Čo máš nové 🌸
@vikivik123 ahoj, v piatok ráno mi takto krasne vysiel digi test a zatial fajn..len ma vystrasil taky obasny jemnuckodohneda vytok v case MS...a neviem teda ci to je OK
a ty ako? 🙂
@vikivik123 jeej tak super :D a kolko ti meska? mne 5 dni to bude dnes
@vikivik123 ja som dnes este robila aj klasicky test a takto
@lucia7933 wow super , ja už netestujem , mešká mi 3 dni , ja už ten týždeň idem na krv ✊🏻
@vikivik123 ale neni ta ciarka moc silna na to ze meska len 5 -6dni? ja na krv nejdem, ze staci az v 8tt prist
@lucia7933 ja som po ket tak preto idem na krv , neni slabá tá čiarka vôbec 😌 nič neboj bude dobre 🥰🙏
@vikivik123 jasne, tak nech vsetko dobre dopadne❤ 🍀 drzim palce..ja neviem ako vydrzim tie 3 tyzdne do 1.kontroly 🙈
@donaa111 zlá fotka, keď máš pošli lepšiu fotku
@vikivik123 ja som si vcera rano znova robila dalsi Clear Blue s tym ze tam uz urcite bude 3+..a znova sa mi tam objavilo 2-3 ako na foto co som pridavala zo 7.8. 😒
myslis ze to je OK?
@lucia7933 toto ti neviem povedať , najlepšie ti krv povie , kedy ideš? Ja už som bola pred týždňom
@vikivik123 ja idem az 2.9.
@lucia7933 to až tak ? Och to ešte 2 týždne , to jaky tyzden bude ?
@vikivik123 to bude 8+1..dnes som 6+0..no poviem ti to cakanie je strasnee😖
@vikivik123 ja som vlasne u dr.este ani nebola, nemam nic oficialne potvrdene😂
Dr. sa vyjadrila ze ak nemam ziadne tazkosti az vtedy staci
@vikivik123 a ty si teraz aky tyzden?

Jasné , že si tehu je to úplne jasné a gratulujem ti 👶🤰