Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

chcem spravit take prekvapko ze na postel dam mini detske body s mini ponozkami I love dad +mum a k tomu by som dala tie testy 😇....(som to tajne objednavala a dnes mi to doslo kurierom) 😂
preto asi fakt cim skôr to poviem bude lepsie
boze ale myslite ze ak teda som tehu...moze to tomu malickemu nejako v tomto velmi skorom stadiu nejako uskodit toto moje zbytocne stresovanie od nedele? 🙄
je to moje prve tehotenstvo, takze preto asi tie stresy z toho vsetkeho...bolo planovane a moje vysnivane tak o to viac sa bojim
na tom ruzovom je ale dost slabucka ciarka
ja dufam ze je slaba preto ze som testovala teraz poobede, nie z ranného
Ja som tomu tiež práveže moc šancí nedávala, ono problém je aj to a hanbím sa za to ale ja som fajčiarka. Po prvých nádejných pocitoch som prestala hneď, nevyšlo to a ako najlepší nápad mi prišlo fajčiť znova zo zúfalstva. Nie nepomáha to nejako, ale skrátka človek je hlúpy tvor. Viem, že ak sa mi to podarí prestanem zdravie dieťaťa bude nad mojimi hlúpymi návykmi len dúfam že ak to vyjde tak mu týmto zbytočne neubližujem. A ak nie, áno zase si pofajčím zo zúfalstva .... 🙈
@nyyka a nikdy ti nenapadlo, že tým ubližuješ aj sebe? Mňa na tom vždy fascinuje to, že ľudia akoby si nevážili samých seba a nezáležalo im na svojom zdraví. Veď o tvoje zdravie najmä ide. Ak budeš ty zdravá, je väčšia šanca, že bude aj dieťa. Nejakú čiarku tam vidíme, takže určite treba prestať, ale nie len kvôli možnému tehotenstvu, ale najmä kvôli sebe 🙏 nabudúce by som radila kúpiť si veľkú čokoládu alebo niečo iné, čo máš rada, ak teda budeš mať nejakú krízu.

@lucia7933 to ti verím ja by som to nevydržala tak dlho 😅máš môj obdiv 😇 som už nedockava zateba s tým digitálnym testom drzim ti fakt moc palce 😍