icon

Duch na teste?

anonymvcielka
17. okt 2018

Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

Duch na teste?
luciah187
3. feb 2022

@nyyka teraz máš trošku smolu, že si narazila práve na mňa. Ja by som všetko to svinstvo najradšej zniesla zo sveta alebo napchala do tých, čo to vymysleli a čo na tom zarábajú 🙈 Prepáč, ja nie som dobrý človek na nestranný rozhovor o tomto, ale samozrejme ti držím palce a bábätku, ak tam je, tiež.

nyyka
3. feb 2022

@luciah187 Áno, vzala som to cestou gumených medvedíkov a hašleriek :D

luciah187
3. feb 2022

@nyyka výborne 🙂

nyyka
3. feb 2022

@luciah187 Nie ja ti ani nemám dôvod odporovať, sama si nesiem túto perfektnú "zábavku" ktorú som sa naučila. Uvidím budem na hašlerkách a o dva dni testujem . ( klamem viem že sa budem aj zajtra ráno :D )

luciah187
3. feb 2022

@nyyka pokojne sa, aspoň uvidíš, či bude silnieť. Ja skúsim zajtra, ale asi budem zase sklamaná.

nyyka
3. feb 2022

@luciah187 Budem silno držať palce!!!

luciah187
3. feb 2022

@nyyka dakujem, aj ja tebe

lucia7933
3. feb 2022

@nina0412
@luciah187

tak tehotenstvo vcera uspesne oznamené buducemu tatinovi 😇
bol nadseny..vôbec to necakal takto skoro
bolo to naozaj krasne,dojimave aj slzicka vysla
uz len dufať ze vsetko sa bude vyvíjať tak ako ma 🙏

a popravde mi velmi odlahlo a stres okamzite odisiel ako sa to dozvedel 😇
dakujem vam za vcerajsiu podporu 😍 😇

luciah187
3. feb 2022

@lucia7933 joj supeeer, teším sa veľmi. Už len veľa zdravíčka, žiaden stres, užívaj si to a som si istá, že všetko bude v poriadku 🍀🌷

nyyka
3. feb 2022

Normálne som cez obed išla domov, nedalo mi to že ten test musím rozobrať :D ... áno snažím sa už dlho.... ale už nič nevidím... :(

luciah187
3. feb 2022

@nyyka nooo, podľa mňa sa tam čosi črtá, alebo je aj možné, že mám bujnú fantáziu. Mne sa tam čosi vidí. Každopádne by som na tvojom mieste asi vydržala dva dni a test zopakovala.

nina0412
3. feb 2022

@lucia7933 to je krásne tešíme sa s tebou ❤️

nina0412
3. feb 2022

@nyyka ja tam tiež čosi vidím stále 🌸

nyyka
4. feb 2022

Skúšala som dnes ráno.... a nič.... tak nabudúce 🙂

luciah187
4. feb 2022

@nyyka ja rovnako :(

nina0412
4. feb 2022

@luciah187
@nyyka
Nebojte žienky ono to príde vtedy keď to ani čakať nebudete ❤️

nyyka
4. feb 2022

Baby ja som buď úplny šialenec, alebo neviem :D ja som to rozobrala ... a zase to tam vidím :D toto je už šialené.....

nyyka
4. feb 2022

Áno ja viem, že najlepšie je počkať ešte tri dni.... ale keď to nejde....

luciah187
4. feb 2022

@nyyka aj ja tam cosi vidim, uplne slabucke. Prosim pripomen mi, kolko dpo si?

nina0412
4. feb 2022

@nyyka no ja tam čiarku vidím

nina0412
4. feb 2022

@nyyka a dokonca silnejšiu ako ta včera

nyyka
4. feb 2022

Dnes som 11DPO čiže ako ešte mám pomerne skoro, ale keď ja Vám mám taký akýsi divný pocit ( preboha vždy som sa smiala na príznak cítite žiaru, ako žiadnu žiaru baby necítim len mám taký pocit, divný...)

luciah187
4. feb 2022

@nyyka no na tejto fotke to krasne vidno. To mi ale davas nadej. Ja som 10 DPO a nemam tam nic. Tak snad nadej este zije. Lebo strasne ma boli podbrusko dnes a MS mam dostat najskor v nedelu, skor az v pondelok. Tak neviem, co by to mohlo byt, snad nie nejake ochorenie typu zapal 😭 Robis z prveho ranneho?

nyyka
4. feb 2022

No ja mám dostať v utorok, stredu ( ja mám podľa testov ovuláciu skôr ako v strede cyklu), no z prvého ako prvého, lebo ráno chodím tak okolo 5 tej na wc ale to nie som schopná ničoho tak potom až o siedmej keď sa zobudím do práce idem na to. ... Ako raz som aj ja mala meškanie všetko ma tak bolelo divne a síce testy negatívne ale myslela som si že je to tu, no jedine čo tu bolo bola 5 centimetrová cysta.... takže tfuj tfuj žiaden zápal ale dve čiaročky!!!

luciah187
4. feb 2022

@nyyka ja som robila z prveho, ale uz mi jedna kocka tu vravela, ze druhy je lepsi. Zajtra teda skusim tak. Dakujem ti krasne, ja som tesne po zapale a uz by som veru ziadne atb nechcela brat 😭

nyyka
4. feb 2022

Zahltím to tu síce, ale ja mám takú strašnú radosť..... toto vážne vyzerá nádejne!!!!

luciah187
4. feb 2022

@nyyka ano vyzera 👍🤞

nyyka
5. feb 2022

Baby!!!!! Asi uvod je dobry

nina0412
5. feb 2022

@nyyka je krásna už silná

luciah187
5. feb 2022

@nyyka jeeee, supeeer, nadherna ciarocka! 🌸🌸🌸
Ja som dnes 10 alebo 11 DPO a takto. Vidite tam baby cosi?