Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

tak tehotenstvo vcera uspesne oznamené buducemu tatinovi 😇
bol nadseny..vôbec to necakal takto skoro
bolo to naozaj krasne,dojimave aj slzicka vysla
uz len dufať ze vsetko sa bude vyvíjať tak ako ma 🙏
a popravde mi velmi odlahlo a stres okamzite odisiel ako sa to dozvedel 😇
dakujem vam za vcerajsiu podporu 😍 😇
Skúšala som dnes ráno.... a nič.... tak nabudúce 🙂
Áno ja viem, že najlepšie je počkať ešte tri dni.... ale keď to nejde....
@nyyka no na tejto fotke to krasne vidno. To mi ale davas nadej. Ja som 10 DPO a nemam tam nic. Tak snad nadej este zije. Lebo strasne ma boli podbrusko dnes a MS mam dostat najskor v nedelu, skor az v pondelok. Tak neviem, co by to mohlo byt, snad nie nejake ochorenie typu zapal 😭 Robis z prveho ranneho?
No ja mám dostať v utorok, stredu ( ja mám podľa testov ovuláciu skôr ako v strede cyklu), no z prvého ako prvého, lebo ráno chodím tak okolo 5 tej na wc ale to nie som schopná ničoho tak potom až o siedmej keď sa zobudím do práce idem na to. ... Ako raz som aj ja mala meškanie všetko ma tak bolelo divne a síce testy negatívne ale myslela som si že je to tu, no jedine čo tu bolo bola 5 centimetrová cysta.... takže tfuj tfuj žiaden zápal ale dve čiaročky!!!

@nyyka teraz máš trošku smolu, že si narazila práve na mňa. Ja by som všetko to svinstvo najradšej zniesla zo sveta alebo napchala do tých, čo to vymysleli a čo na tom zarábajú 🙈 Prepáč, ja nie som dobrý človek na nestranný rozhovor o tomto, ale samozrejme ti držím palce a bábätku, ak tam je, tiež.