Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@lucia7933 ja keď som tiež videla test pozitívny tak už som sa nevedela dočkať toho dňa kedy pôjdem k doktorovi a v ten deň som mala take stresy keď som tam šla že či mimi bude zdravé a na všetko a keď som videla na tom ultrazvuku malú fazuľku zdravú tak som bola strašne štastna oplatilo sa počkať do toho 8tt lebo skôr by nič nevidel 🌸
@lucia7933 nevoľnosti to ani neviem čo znamená ale nie od 5tt do teraz nonstop každý deň bez prestávky je to strašne nič sa mi nechce robiť zo všetkého je mi zle na nič nemám chuť a ak mám tak to ide von užívaj si pokiaľ môžeš ale ak ta nevolsti obídu tak závidím ja už by som chcela niekedy deň kedy by som sa zobudila a nesla by som hneď nad zachodovu misu😓
@lucia7933 ano začalo mi to tak že som zistila 21.12 že som tehu a po novom roku už zacali tie nevoľnosti najprv nechuť do jedla a pocit ako po opici každý deň ale nezvrcala som a potom už to slo niekedy som aj 20krat denne zvracala sú dni kedy je to lepšie ale niekedy aj horšie dnes som len raz zvracala ale veeeela 😓ďakujem moc dúfam že to prejde lebo domácnosť 0bodov fakt som neschopná robiť čosi okolo bytu 😓
@nina0412 ja nastastie pracujem home office takze keby to prislo aj na mna aspon som doma...ale verim ti musi to byt strasne..ja sa toho tiez velmi obavam..preto tajne dufam ze ma to obíde ale clovek nikdy nevie...som len na zaciatku... velmi ti prajem nech ti to rychlo prejde aby si si mohla to tehu uzívat❤
Na tom druhom aj mne....

Na prvom vyšetrení sme mali skoro 2cm❤️