icon

Duch na teste?

anonymvcielka
17. okt 2018

Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

Duch na teste?
luciah187
6. feb 2022

@dlucy hej len clovek tiez nekradne

nyyka
6. feb 2022

@luciah187 joooj to ma mrzí ....

nyyka
6. feb 2022

Kokos baby teraz ani neviem ako postupovat, ja mam dostat až v utorok, test uz mam stale pekny, dokonca mi tak hrabe ze sa testujem aj trikrat za den ci to nezmizne, uz som to aj oznamila otcovi ten sa ku mne teraz sprava ako k nemohucej :D ... lenze asi objednat sa je skoro ale stale sa trapim tym ci je vsetko tam kde to ma byt a stresujem samu seba myslite ze na objednanie sa je este skoro???

nina0412
6. feb 2022

@nyyka myslím že ano možno by ti to potvrdili teraz iba krvou ale ešte by nič nevideli ja som šla až v 8tt

ankare
6. feb 2022

@nyyka pokojne zavolaj sestre, ona sa Ťa opýta na dátum posledného menzesu a podľa toho Ta objedna.
Viem si predstavit, čo teraz prezivas a ako sa bojis, ale viac sa tes a užívaj si to. 🙂 Držím palce!

nyyka
7. feb 2022

No zavolala som sestrička najprv zhodnotila že volám zavčasu, potom sa opýtala či prvýkrát, načo som jej odpovedala áno, dala dlhší veľavravný povzdych a vraví príďte teda 16násteho. Myslím si že premotivované prvorodičky ( pfuj pfuj) je presne to po čom túži každá sestra a doktor :D :D

luciah187
7. feb 2022

@nyyka na to sa mozes vykaslat, hlavne, ze ta objednala a budes mat dusu na mieste.

flora2511
7. feb 2022

Ahojte baby. Vidíte tam tiez nieco? Test som fotila az keď bol uschnuty, lebo keď bol este mokrý som sa cely čas presviedčala že to je len ( lebo som len 9dpo) halucinácia, ale teraz po hodine mi to nedalo 😁 Tak že sa spýtam skúsenejších …

luciah187
7. feb 2022

@flora2511 cosi slabunke vidim

nina0412
7. feb 2022

@flora2511 aj ja tam vidím niečo slabunke mne 9dpo neukázal nič až keď mi meškal menzes 3 dni 🌸

flora2511
7. feb 2022

@luciah187 @nina0412 snáď 🙏🏻 Zajtra uvidím, či zosilnie

nyyka
8. feb 2022

@flora2511 ako to dopadlo?? Ja tam tiez nieco vidim 🙂

flora2511
8. feb 2022

@nyyka dnes nič 😏 No čo uz. Raz snáď 🙂

flora2511
11. feb 2022

Ženy, dnes toto. 🤷‍♀️ Pepino z drogérky. Keby som sa donútila počkať aspoň do kramov, život by bol jednoduchší 😅😂

nyyka
14. feb 2022

@flora2511 Už tam je!! :D :D

flora2511
14. feb 2022

@nyyka 😏 už tam nebude. V sobotu som dostala kramy a v nedeľu už aj skončili. 🤷‍♀️😀 Príroda je záhadná

nyyka
14. feb 2022

@flora2511 tak to ma mrzí.... :(

ankare
14. feb 2022

@flora2511 mala si pozitívny test a menzes len 1 deň?

flora2511
Autor odpoveď zmazal
flora2511
15. feb 2022

@ankare áno. Dnes som už bola u Dr či to nebude mimomaternicove. Našťastie vajvovovy bez nálezu. Zajtra budú výsledky z krvi.

ankare
15. feb 2022

@flora2511 čiže je dosť možné,že si ozaj tehotná? 🙂

flora2511
16. feb 2022

@ankare podľa Dr nie. Ani sa tak už necítim. Prsia má už nebolia. Este mam občas kŕče. Myslí si, že tam nieco mohlo byt, ale už odišlo, alebo len nejaký hormonálny výkyv. Zaujímavé bolo, že sa má pýtala, či som ockovana proti kovidu. Že veľa jej ockovanych pacientok vykazovalo podobne a iné problémy s menštruáciou.

ankare
16. feb 2022

@flora2511 júj, si ockovana? Ano, vakcina zvykne aj cyklus rozhadzat.

adelleli
16. feb 2022

Tiež ma dosť prekvapil test ..inokedy vôbec nič...a teraz tam niečo vidím 🤷
Čo myslíte?

nyyka
17. feb 2022

@adelleli Ja tam vidím 🙂

adelleli
17. feb 2022

@nyyka digitálny bol negatívny 😏

flora2511
17. feb 2022

@ankare nie som práveže a koronu som mala v auguste. Bohvie čo to je. Teraz mam zas krce ako keby som mala dostať. Tak možno nakoniec sa predsa dočkám 😅

christiee
25. feb 2022

Ahojte dievčatá,

Ja už neviem čo si mám myslieť.
Pred mš kým som ju mala dostať som si bola istá že je to ono. Bolo mi zle, bolela ma hlava, bolo mi na vracanie, cítila som všetky “smrady” a test mi ukázal niečo čo mi inokedy neukazuje vôbec. Ale to som asi videla iba ja no ale už je v hlave červík.
V deň ked som mala dostať ms tak zvyčajne aj začnem špiniť aj som začala tak som si povedala že teda nič.
No a moja mš je iba 5 dňové spinenie také hnedé.
Úplne slabé stačila by mi 1 vložka, väčšinou mám iba slipove.
A dnes som si zo zvedavosti lebo sa mi to nezdá urobila test a ja tam vidím druhu čiarku ale nebude to len kanalik alebo čo?? Ja neviem skúsim o pár dni. Je to prepína a neviem ako vám ale mne ukázali testy vždy belobu.

katrinas
26. feb 2022

@anonymvcielka vieš to zistiť aj mne lebo o tiež už mám pocit že mi sibe je tam duch alebo nie ?

nyyka
2. mar 2022

Ahojte žienky, tak pred časom ste mi radili či mi šibe alebo vidim ducha. Tak sa idem s tym duchom pochváliť.🙂