Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

Kokos baby teraz ani neviem ako postupovat, ja mam dostat až v utorok, test uz mam stale pekny, dokonca mi tak hrabe ze sa testujem aj trikrat za den ci to nezmizne, uz som to aj oznamila otcovi ten sa ku mne teraz sprava ako k nemohucej :D ... lenze asi objednat sa je skoro ale stale sa trapim tym ci je vsetko tam kde to ma byt a stresujem samu seba myslite ze na objednanie sa je este skoro???
No zavolala som sestrička najprv zhodnotila že volám zavčasu, potom sa opýtala či prvýkrát, načo som jej odpovedala áno, dala dlhší veľavravný povzdych a vraví príďte teda 16násteho. Myslím si že premotivované prvorodičky ( pfuj pfuj) je presne to po čom túži každá sestra a doktor :D :D
@ankare podľa Dr nie. Ani sa tak už necítim. Prsia má už nebolia. Este mam občas kŕče. Myslí si, že tam nieco mohlo byt, ale už odišlo, alebo len nejaký hormonálny výkyv. Zaujímavé bolo, že sa má pýtala, či som ockovana proti kovidu. Že veľa jej ockovanych pacientok vykazovalo podobne a iné problémy s menštruáciou.
Ahojte dievčatá,
Ja už neviem čo si mám myslieť.
Pred mš kým som ju mala dostať som si bola istá že je to ono. Bolo mi zle, bolela ma hlava, bolo mi na vracanie, cítila som všetky “smrady” a test mi ukázal niečo čo mi inokedy neukazuje vôbec. Ale to som asi videla iba ja no ale už je v hlave červík.
V deň ked som mala dostať ms tak zvyčajne aj začnem špiniť aj som začala tak som si povedala že teda nič.
No a moja mš je iba 5 dňové spinenie také hnedé.
Úplne slabé stačila by mi 1 vložka, väčšinou mám iba slipove.
A dnes som si zo zvedavosti lebo sa mi to nezdá urobila test a ja tam vidím druhu čiarku ale nebude to len kanalik alebo čo?? Ja neviem skúsim o pár dni. Je to prepína a neviem ako vám ale mne ukázali testy vždy belobu.
@anonymvcielka vieš to zistiť aj mne lebo o tiež už mám pocit že mi sibe je tam duch alebo nie ?

@dlucy hej len clovek tiez nekradne