Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@anonymvcielka ja tam vidím uz len nech tmavne . Držím palce
@nufinka521 ahoj, tak ako? Podarilo sa babeno?❤️❤️❤️
@meg_junova gratulujem!
@meg_junova to je skor uz ciarka ako duch 🙂 gratulujem..nech silnie🤞
@zuzanaa2010 jeeej Ďakujem ✌️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ na prvýkrát a to budem mať už 40🙈😂 ja som z toho v takom šoku, že som si dnes cestou do práce nechala doma kabelku 😂😂😂😂😂😂😂
@meg_junova nám bohuzial nie ale čo má prísť príde...uvidíme kedy .
@nufinka521 nevesaj hlavu, ako dlho sa snažíte? Odkiaľ si? A vlastne už ste s partnerom absolvovali nejaké vyšetrenia? Mám kamošku z detstva, vyštudovala ekonomickú univerzitu a psychológiu súčasne, venuje sa štúdiu alternatívnej medicíny TCM. Už niekoľkým párom pomohla, čo nevedeli otehotnieť. Ak by si chcela skúsiť,rada ti poskytneme kontakt. Je to úžasná kocka🙂❤️
@meg_junova ďakujem ti krásne za pekne a povzbudivé slová... snažíme sa tak cca pol roka . Mame dvoch synčekov a zišla by sa sestrička 🥰 ale ak by nebola nič sa nedeje nakoľko už máme dvoch spuntov. Ale ďakujem
@nufinka521 aj my by sme chceli dievčatko, ale mne je to v podstate aj jedno, dôležité je, aby bol zdravé a silné a hlavne kľudne a dobre spalo 🙂 v noci 😁😁😁
@aklachim áno je tam jasná čiarka, kolajnicka 🙂 gratulujem ;)
@meg_junova mám 3 dni po skončení menzesu, test som skúsila len tak zo srandy, teraz neviem, čo si o tom myslieť, je to možné? 🙃
@aklachim určite áno 🙂 všetko je možné, nám sa podarilo na prvú dobrú namiešať 😁😁😁
@meg_junova Nám sa práveže nedarí po potrate už 5 rokov, tak už ničomu neverím 😒
@aklachim krvacala si normalne? ja som taku ciarku mala 2dni pred ms a zacala som spinit ..tak mi dali ascorutin a vyzera byt vsetko zatial okej… neviem ako je to,keby si mala biochemicke relativne test by este nejake hcg mohol aj zachytit..ale moze to byt aj normalne tehotenstvo,skus o 2dni ci ciarka silnie 🙂
Ahojte, ja by som sa len chcela spýtať, nemám s tým žiadne skúsenosti, Ale už mi meška menstruacia 4 dni. Pobolieva má podbrušku a aj prsia má pobolievaju a sú trosku take plnšie. Robila som si tehotenský test 2 deň po meškaní menštruácie. Vidíte tam nejako slabé ducha, alebo si to len moja hlava domysla ? Ďakujem za odpovede.
@lucia7933 dobrý deň prosím vás viete my poradiť ci to vidíte aj vy alebo už mám halucinácie. Ďakujem
@riki5932492 a dnes som robila a ukázalo my takto, neviem ci to môže byť tak, 6 dní mam do ms
@riki5932492 to neni nič absolútne ved tam je max farbivo pod tým na vaticke nema to nič z tehu
@anonymvcielka áno gratulujem 🙂 aj ja som to takto mala a dnes 12tt 🙂
@meg_junova ďakujem som zvedavá ci ta mrcha zas príde alebo nie ... dám vedieť každopádne 😊
@meg_junova dneska som robila zas ....jasne to by som nebola ja keby som netestovala jak keby boli tie testy zadarmo 😂😂😂😂 dneska ta istá značka negatívny ach jaj mali by mi zakázať testovať zajtra mam dostať ms
@nufinka521 úplne ťa chápem 😁 Tak ako dnes?
@meg_junova no ms zatiaľ nikde ani náznak...ale tak len dneska ma prísť a test slabucky duch 🤷♀️🤷♀️
@timka333 super vidieť ho jasne a nenazval by som to už velmo duchom skus o 2 dní zas isto bude kolajnica
@meg_junova no prikladám včerajší test a dneska už ms začína takže zas nič z toho ...s manželom sme sa zhodli ze uz si ideme dávať pozor. Asi to tak ma byt ze ďalšie nám neni súdené. Ale mame dvoch chalanov ktorý sú zdravucky takže nám to musi stačiť.

Žienky co myslite ? Dneska mešká druhý deň. Ja už strácam nádej skoro každý mesiac duch na teste a nic z toho