icon

Duch na teste?

anonymvcielka
17. okt 2018

Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

Duch na teste?
kajka13
24. apr 2020

Baby vidíte tam niečo alebo som slepá ja?

ludka10
4. máj 2020

Ahojte baby 🙂 mám dva dni pred menzesom a skúsila som teraz spraviť test.Neviem či to vidím len ja ale asi je to tam ☺️ Len ma bolí podbruško ako by som mala dostať tak dúfam že už tá mrcha nepríde

miroslava112
4. máj 2020

@ludka10 tichucko gratulujem❤mna tiez bolelo velmi podbrusko ako pred menzesom az som si vlozku dala a cakala a nakoniec som zostala tehu.Tak skus zajtra este testnut ale ciarka urcite bude sylniet😊

ludka10
4. máj 2020

@miroslava112 Joj dúfam že to bude pravda ❤️😍 veľmi by sme sa tešili lebo už sa snažíme dva roky. Zajtra ráno spravím ďalší a dúfam že tá bolesť je len to že sa zahniezďuje bábenko.

miroslava112
5. máj 2020

@ludka10 uplne ta chapem my sme sa 3roky snazili a ked sa zadarilo tak mi v 10t doktorka oznamila zamlknuty potrat.Ale uz je tomu pol roka a tak sme zacali znovu so snazenim a snad sa nam coskoro znovu postasti😊Kedy mas dostat ms ja az buduci utorok preene o tyzden

ludka10
Autor odpoveď zmazal
ludka10
5. máj 2020

Takýto test som mala dnes ráno ale zdá sa mi že je slabý stále 😏

ludka10
5. máj 2020

@miroslava112 Neboj sa pošťastí sa aj vám 🥰 užívaj kyselinu listovú a vitamín E ten je dobrý na sliznicu maternice ☺️ Ja mam zajtra dostať 🤷‍♀️

miroslava112
5. máj 2020

@ludka10 to nevadi ze je slaby este ti nemeska takze to preto ked si spravis za 4dni napriklad tak urcite bude uz riadna😊a jasne nevzdavam sa mne ma prist mrcha az utorok bud.tyzden tak som zvedava potom dam vediet dufam ze sa pridam k tebe❤

malia18
5. máj 2020

Ahojte 🙂 ani tak nepotrebujem radu ako sa vypísať. Neviem presné údaje pohl. styku a všetky presné dátumy. Totiž ani sa nesnažíme ani nebránime. Len mám dva dni do MS ale testovať ešte nechcem až keby meškali. Prsia ma bolia len tak sporadicky viacmenej ani nie len keď sa ich dotknem akoby som mala svalovicu inak nie 🙂 ale za to ma hocikedy počas dňa nadrapuje začnem mať pocit akoby ma niečo škrtilo, pobolievajú ma skôr vaječníky na striedačku obidva a cysty ani nič podobné nemám som zdravá ako repa 🙂 len neustále chodím cikať už je to otravné a vlastne vďaka tomu som tak začala premýšľať (pretože ja som cikávala tak 3-4x do dňa ) či nemôžem byť v tom. Občas nejaký kŕč dostanem ale to je zanedbateľný “príznak” a únava neskutočná. Ešte tri dni predtým ako som začala mať podozrenie som cvičievala na túry chodila a zrazu ani z postele ma postaviť. Záha ma dnes chytila občasné motkanie hlavy o jedle ani nehovorím aj koňa keby som mohla by som zjedla. Celá som zvláštna (PMS nemávam ani som nemávala len jedna z mnoha ale to vyzeralo úplne inak) a najviac ma pobavilo keď som sa rozplakala že mi zvädla rastlina ktorú som od priateľa dostala pred tromi rokmi na valentína a že som si v aute zabudla knihu na prečítanie😂😂😂 a včera preto, lebo v správach dávali že niekto zbil psíka a priateľ mi to povedal ako toto je asi moje najšialenejšie PMS v živote poviem vám😂😂😂a o tej nevrlosti ani nehovorím štekám po priateľovi viac ako môj pes za celý život....proste kolotoč len som sa vám chcela vyžalovať lebo to nechcem rozkrikovať viete ako to je a mala som potrebu to zo seba dostať von..

ludka10
5. máj 2020

Teraz robený 😃 mne už šiši

malia18
5. máj 2020

@ludka10 myslím že je k čomu gratulovať❤️❤️

bona69
5. máj 2020

@ludka10 aj ja som mala poobede silnejší 😁niesi sisi

nini1010
5. máj 2020

@ludka10 no to je uplne jasne tehotenstvo,gratulujem 😁

nini1010
5. máj 2020

@malia18 2 dni pred MS nemas mat este ake priznaky,to si len nahovaras.Macimalne ta len moze jemnucko pichat dole v podbrusku,to je tak vsetko.

ludka10
5. máj 2020

Ďakujem baby 🥰 dúfam že čiarka bude len silnieť každý deň 😍 ja tomu ešte stale neverím že po vyše dvoch rokoch sa konečne podarilo 😍😍😍

malia18
5. máj 2020

@nini1010 Je to veľmi diskutabilné prečítala som si za dnešný deň toho na tomto fóre fakt hrozne moc a vidím koľkým dievčatám sa to stalo takže je to individuálne a chápem že takto cez internet to človek nemôže vedieť keď ešte toho človeka nepozná... Ale tak nečakala som asi žiadnu takú podporu len tak “podebatiť” atď. a vyjadriť len taký názor a nie hneď také reakcie “no to isto nemôžeš byť a nenamýšľaj si to” je to také smutné pre mňa že sa ženy navzájom nevedia podporiť ale tak rešpektujem že je to tvoj názor 😊😊 nikde som však neuviedla dátumy ovulácie a styku takže neviem z čoho si to usúdila pretože nikde som nenapísala že to pociťujem pár dní po styku takže toto môže kľudne trvať aj z mesiaca dozadu koľko žien prišlo na to že sú tehotné aj v neskoršom štádiu pre toto je mi tá reakcia len znakom že si asi nikto nedopraje😚

malia18
5. máj 2020

Vyznelo mi to len dosť protivno tak preto reagujem s takýmto názorom 🙂 ak to tak nie je tak sa potom ospravedlňujem

bona69
5. máj 2020

@malia18 ja som mala presne tvoje príznaky 😂 zaspala by som všade kde som sa oprela, a keď som hodinu nič nejedla mi boli až zle od hladu, a mala som aj pichanie a bolesti v podbrušku, a to hneď na začiatku tehu,daj vedieť či sa vám ozaj podarilo😁som zvedavá 😘

malia18
Autor odpoveď zmazal
malia18
5. máj 2020

@bona69 zle som označila som si myslela že to je od tej užívateľky čo reagovala no nič už som mimo...😊 Som veľmi zvedavá aj keď radovať sa predčasne je také nerozumné tak sa bojím tomu nejako prikladať zmysel ale keď sa mi to pospájalo tie príznaky no nedalo mi nepomyslieť😁 a už máš babanko doma či prebieha tehu práve?

bona69
6. máj 2020

@malia18 babanko má rok a dva mesiace 😁 vymodlené,snažili sme sa rok a pol

malia18
6. máj 2020

@bona69 tak to je potom ozaj radosť❤️ Verím že aj robí bábo radosť chlapec či dievčatko? Pôrod si mala dobrý?

ludka10
6. máj 2020

@bona69 ale nechapem ako to je možné že je poobede silnejší ako ráno 🤔 dnes rano som si robila zas a je slabšia ta čiarka ako ten poobede 🤷‍♀️🤷‍♀️

bona69
6. máj 2020

@malia18 chlapec,moje slniečko 😀 a pôrod ťažký ukončeny akutnou sekciou,ešte teraz mám problémy

bona69
6. máj 2020

@ludka10 no uvidíš ďalšie dni, nechcem strasiť no nie je to veľmi dobré znamenie že ti slabne, robíš rovnakou značkou?

ludka10
6. máj 2020

Hej testujem rovnakou značkou ale aj včera rano som mala slaby test a poobede uz bol silny. Skusim poobede otestovat zas a ked bude silnejsi tak potom to asi budem mat tak 😃 hej viem že to nieje dobre ked test slabne už som raz mala biochemicke tehu tak dúfam velmi že to nebude zas tak 😏

malia18
6. máj 2020

@bona69 to ma mrzí :/ ale hlavné je že ste obidvaja v pohode a si pyšná mamina😌😌

bona69
6. máj 2020

@ludka10 držím palce 😘
@malia18 ďakujem 😘

ludka10
6. máj 2020