Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@katarinkacat podla mna je to tam
@mirkaparnicanova mozno trosku. Skusila by som to rozobrat a pozriet bez obalu. To sklicko moze skreslovat.
@mirkaparnicanova ano mne sa tam cosi rysuje, ale fakt by som to skusila otvorit a odfotit zajtra na dennom svetle. Bude to lepsie vidiet.
@luciah187 ďakujem skúsim to teda zajtra otvoriť a odfotiť
@mirkaparnicanova tak potom posli foto, som zvedava 🙂
@luciah187 aj ja som veľmi zvedavá táto neistota je strašná
@mirkaparnicanova chapem, ja uz mam istotu, vcera som dostala mrchu. Takze treba to brat pozitivne, nadej stale zije 🙂
@luciah187 to má mrzí. Mne meškajú len druhý deň ale inak som ich stále mala ako hodinky tak som zvedavá.
@mirkaparnicanova drzim palce, mne sa tam cosi crta. Zajtra budeme mudrejsie 🙂
@luciah187 takto vyzerá rozobratý
@mirkaparnicanova prepac, ze az neskoro pozeram, mam dnes blazinec 🙂 ano krasny dusik, prajem vela zdravia. Kludne skus zajtra - pozajtra rano test zopakovat, idealne s rovnakou znackou testu, ci ciarka silnie. Drzim palce.
@luciah187 skúsila som dnes aj clear test
@mirkaparnicanova tento typ testu som este nemala, ale ak spravne rozumiem, vlavo by malo byt +
Slabucko to tam vidno, ak bude vsetko v poriadku, malo by to o den/dva zosilniet.
@luciah187 dúfam ďakujem krásne
@luciah187 verím že sa to podarí ja som si tiež už veľa mesiacov vravela že asi to už je ono ale nebolo tentokrát to bolo take iné ako keby som cítila že tento krát to vyšlo ale nechcela som si nič nahovárať strašne som mala kŕče v bruchu ako keby sa mi tam stále čosi naťahovalo mala som aj závrate stále som cikala a pockala som aspoň 3 dni keď mi meškal menzes a zrazu to tam bolo // čiarky 😍
Budete dobrá mamina že nestrácate nádej ❤️