Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@nina0412 som zavislak na testovani🤣
@zuzanaa2010 skus ten clearblue vážne nič tým nestratis ja som si ho hneď počas dňa robila
@nina0412 skor sa bojim ze to dostanem..😭
@zuzanaa2010 to pochybujem keď ti vyšlo toľko pozitívnych toto by bolo tvoje prvé mimi?
@nina0412 druhe babo by to bolo ale teda po 7mich rokoch 🙂 mam pocit ze ak spravim clearblue a bude negativ tak stratim nadej..
@zuzanaa2010 verím že ti tam ukáže že si tehotná na 100%
@nina0412 rano vyskusam..dakujeem moc za podporu❤💋😍
@zuzanaa2010 potom sa ozvi a drž mi palčeky lebo ráno idem na gyndu prvý krát od vtedy čo som tehu ❤️❤️ A drzim moc palce 😍😍
@nina0412 drzim 🤞🤞🤞urcite to dopadne dobre..dame si vediet navzajom🙏🤞❤
@zuzanaa2010 tak si píšeme 🌸
@nevludna
@exotka444 presne mám test tak isto 😌 čo to znamená
@anonymvcielka
@nevludna ja mám presne teraz takto 😌 ako si bola natom
@zuzanaa2010 chápem ze sa bojíš ale nemáš čoho.. Držím palčeky do šťastného konca 👊✊😘
@mattkapd dakujem moc🙏❤
@zuzanaa2010 silno držím palce!
@valeri55 mozee sa opytat cokolvek😉
@ankare dakujem moc❤uvidime co z toho budee😃
@zuzanaa2010 ako si dopadla ?❤️
@nina0412 nemala som odvahu stale na ten clearblue😭robila som si palickovy a slabsia druha ako vcera😔ale stale mam 3-4 dni do ms..moze to byt zle znamenie?
@zuzanaa2010 neni to zle znamenie neboj sa možno máš len slabe hcg počkaj 3 dni a uvidíš že ti aj tak neprídu a čiarky budú každým dnom silnejšie a silnejšie ❤️
@nina0412 som zvedava..dojde mi cudne ze by tolko testov bolo falosnych😭ale dnes sa tomu neda verit...ocividne
@zuzanaa2010 podľa mna o 3 dni sa budeš tešiť ❤️
@zuzanaa2010 sledujem tuto komunikaciu, z nejakeho dovodu mi posiela na nu norifikacie. A veeelmi drzim palce a tiez som zvedava 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
@luciah187 mne chodia notifikacie na vsetko😉
Dakujem..snad to dopadne vsetko najlepsie ako sa daa❤
@zuzanaa2010 určite áno, ja idem od dnes čakať na ovu.
@zuzanaa2010 Všetko dobre dopadlo u doktora ja aj mimi sme zdravé ❤️

@zuzanaa2010 podla mna by ti ukázal už aj ten clearblue po toľkých testoch určite si tehotná a drzim palčeky