icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

soncita22
24. jún 2017

Ahojteeee,pokracujem v testovani ovu,ale kedze som v tom novacik,tak sa chcem poradit,ci sa testy mozu takto menit? Ze najprv takmer uplne zbledli a potom zrazu zase naspat stmavli...Je to v pohode? Prvy je robeny 13DC a posledny dnes,teda 18DC...Dakujem vam babenky moje a 🌞 moje za kazdy jeden nazor! 😘 💕

alilka
24. jún 2017

@soncita22 ahoj..😁 jasné môžu,LH hormón je stále tele ale není sa raz viac ráz menej..😁 kuk moje z minulého mesiaca..ovu bola až 18dc takže Testuj ďalej..😁 ake dlhé cykly mavas?

soncita22
24. jún 2017

@alilka Ahoj moja,dakujem krasne za tvoju radu...😘 To je to ze mavam nepravidelne cykly takze mi to lieta kadejako...ale tak dufam ze sa ukaze ze mam ovu...🙏 A kedy si testovala,ak sa mozem opytat?Rano ci poobede ci kedy? 🙂 A ake testiky to boli? Dakujem krasne za odpoved! 😘

alilka
24. jún 2017

@soncita22 ja som testovala väčšinou okolo obeda..testy som mala od korytnacka1981 za 0,20€/ks..kľudne jej napíš,ja vždy od nej objednávam..😁 noo az 2x som objednávala..😝 ja tento mesiac netestujem ani nemeram BT,kašlem na to..aj tak mi bude asi ovulovat vajecnik bez vajcovodu..takže mám smolu..aj psychicky ma to zaťažovalo..minuly mesiac mi prvýkrát po mimomaternicovom ovuloval vajecnik s vajcovodom a ja som sa tak na to namotala že des..takže už kaslem na to 😁 a ty bt meras?

morandia
24. jún 2017

@dominika296
@cvikla12 dakujeme velmi pekne ❤

kata011
24. jún 2017

@alilka podla tychto ovu testov bola ovu az 19 - 20 DC...do 48 h po posledno pozitivnom ovu teste...ktory bol 18 DC😘

alilka
24. jún 2017

@kata011 ja som mala ovu potvrdenú folikumetriou a 19dc doobeda tam už bola Tekutina..cize ovu bola 18dc..😁😁

kythos21
25. jún 2017

Ahoj baby, co myslite, je to dievcatko ci chlapcek? mali ste niekto podobnú foto?
Aké pohlavie By ste typli podľa foto?
Ďakujem

lala1501
25. jún 2017

Baby co myslite je to kanalik ?

suesue1983
25. jún 2017

@lala1501 No ja tam vidím mini dúšika, aký je to test?

lala1501
25. jún 2017

@suesue1983 fuu ani neviem kazetovy tp bol ruzova krabicka asi baby test ale nie som si ista

olylili
25. jún 2017

@kythos21 mne to príde ako dievčatko keď mi ukazoval pipika našeho malého inak to vyzeralo lekár čo povedal?

kata011
25. jún 2017

@kythos21 mne to pride ako kavove zrnko 😉

suesue1983
25. jún 2017

@lala1501 joj tak s tými ja nemám dobre skúsenosti tie vedia dobre kanáliky robiť) skus pepino)

alilka
25. jún 2017

@lala1501 aj mne to príde ako kanálik 😕 koľko DPO si?

lala1501
25. jún 2017

@suesue1983 mne sa zda ze je to tiez kanalik

lala1501
25. jún 2017

@alilka len 8 alebo 9 neviem teraz presne lebo tento mesiac som merala len raz😂

alilka
25. jún 2017

@lala1501 jaaj tak skús neskôr ešte a uvidíme čo to bol kanálik alebo sa už bábo ukazuje 😊 ja tiež tento mesiac nemeram,netestujem 😁😁

lala1501
25. jún 2017

@alilka jansom tento mesiac spravila 3 testy a trafilansom sa just ze bol poz.potpm.som.zmerala o 4 dni aby som vedela ze prebehla a kaslem.na to🙂 yesy som mala iba keden a viac nekupujem jedine ak ny meskali a ked nebudu mevadi uzivam leto😂

alilka
25. jún 2017

@lala1501 ja mám doma aj testy aj všetko ale kašlem na to..aj tak bude ovulovat ten bez vajcovodu..myslím..a minulý mesiac som sa tak na to namotala že mi drbalo z toho na hlavičku 😂😂 a aj tak čo z toho mám?keď my si sex aj tak "plánovať" nechceme tak načo mi je to vedieť kedy je ovu?..divné mi príde žeby sme mali mechanicky sexovať 😁😁 ale kto vie možno dôjdeme aj my do toho štádia 😁😁

patkaamirko
25. jún 2017

Ahojte všetky, 🙂
Potrebujem názor vy máte také dobré očká na to 😀 mám padnute brusko ????
Posledné dni mávam silné bolesti bruska a krízov,celkom pravidelne aj pol dňa,potom pol dňa zase nič iba jemné občas :/

patkaamirko
25. jún 2017

@kythos21 Ahoj,podľa mňa dievčatko 🙂 pipik keby tam je tak ten trčí 🙂 a vyzerá to inak 🙂

elenita
25. jún 2017

@patkaamirko Ahoj, presne vcera som na Teba myslela 😊. Podla mna este nemas brusko velmi padnute, mate este cas 😉.
To uz su asi poslickovia.
Kedy ides najblizsie k lekarovi?

patkaamirko
25. jún 2017

@elenita sú poslickovia,ale taký mega silný...kazdych 45 až 50 minut..Pred pár dňami to bolo každé 2 hodky..
Ja nechodím k lekárovi,len midwife a tá sa len pýta ako sa mám a odmera tlak.. 🙂

patkaamirko
25. jún 2017

@elenita Pri synkovi mi padlo týždeň pred pôrodom 🤔

elenita
25. jún 2017

@kythos21 Ahoj, no tak ja neviem rozoznat z toho obrazku nic 😂, ale ak by som sa mala zamerat na cast, ktoru ukazujes, vidim kavove zrno 😉. A hlavne, ak by bol chlapec, nielen pipik, ale hlavne gulky by bolo vidno 😊

elenita
25. jún 2017

@patkaamirko teraz mas podla mna brusko este pekne hore, mozes byt kludna 😉.
A s tou midwife kedy budes najblizsie? Ona tie kontrakcie vie posudit?

olylili
25. jún 2017

@patkaamirko nie bruško ešte nie je padnuté v julovkach majú kocky bolesti sú otvorené a ešte držia pokope môžeš byť kľudná mne už kleslo bruško ja už za nejaké dva mám deň D 😊

patkaamirko
25. jún 2017

@elenita 3.júla s ňou budem najskôr,no ké dom jej to spominala,povedala že je to normálne že že pokiaľ nevrieskam od bolesti tak to tvrdnutie brucha neni 😁

patkaamirko
25. jún 2017

@olylili Ahoj no padlo mi trocha, mala som ho ocosi vyzsie...Držím palce k porodu 🙂