Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka ach tak dúfam ze drobec sa v piatok ukáže v maternici
@alilka Obrazky by jej mali zostavat v pamati, takze ona si to bude vediet porovnat nabuduce.
Vidite nieco?
@barbinka13 Ano vidim))
Suesue, nazivo je viditelna volnym okom aj z 1 metra, uz asi testovat nebudem. Dakujem.za nazor 🙂
@barbinka13 ano je tam duch 🤰
@ariana195195 dakujem Ti za povzvzbudenie, uz nebudem testovat, toto mi staci. moj experiment na rychle otehotnenie vysiel, to ma tesi 🙂
@prskavka2223 to.robis za ucelom.zistenia.ovu alebo.tehu? Ak to druhe,skus si objednat z dr maxa Cemio gravitest, tie ukazali slabeho dusika najskor, 9dpo
@barbinka13 na zistenie ovu 😉...dnes som 13DC,ale bola som vcera u lekara,kdeze si robim uz 2hy mesiac ovu testy a mala som uz 2 cykly bez ovulky a vcera podla soma usudil,ze ani tento mesiac vyzera ze ovulka nebude ☹...preto ma prekvapil tento ovu test aj ked je negativny asi
@prskavka2223 negativny.pozitivny musi byt rovnakej intenzity alebo silnejsej ako kontrolna ciarka
@prskavka2223 no kazdopadne snazenie je vec prijemna, skuste kazdy den aa potulit a mozno "motyka vystreliii"
@prskavka2223 aha este som chcela povedat, ze na stimulaciu celeho cyklu je dobra alchemilka, cajik, 1vrecusko caju utobene klasicky ako iny caj denne, od 1 dna do polovice cyklu...toto je overena rada mojim snazilkam ;) este ktosi spominal bylinku kotvicnik, ale tu overenu nemame, ci fakt funguje. Alchemilka stimuluje vajecniky aj maternicu, teda folikularnu aj lutealnu fazu. Kupis v kazdej lekarni za 1.6 eur
@barbinka13 no my sa snazime uz 2 roky...pred pol rokom som mala biochemicke ☹ a od vtedy zase sa nedari. Pred 3mi mesiacmi som si skusila robit ovu testy,ale 2 mesiace som ovu testy mala biele a tento mesiac ma prekvapil a uz duplom ked lekar vcera podla sona povedal ze to na ovu tento mesiac nevyzera. Citala som ze ovu test ciarka musi byt silnejsia ako kontrolna...toto este neni asi a dnes ani draheho doma nemaaaam 😁😁😁 tak nech to pocka do zajtra 🙂...alchemilku som pila po tom potrate asi 4 mesiace a nic ☹
@prskavka2223 vyborne, to je uzasna sprava, ze sa vam.podarilo pocat! To je prvy krok k uspechu. Vela parov sa ani k tomuto bodu nedostane,lebo nie su kompatibilni... tym.padom.to.che len trpezlivost! s alchemilkovou kurou by som neprestala.urcite, ale teraz uz nie, ked mozno.ovu nakoniec pride,to len v prvej polke cyklu. Kamaratka mala.podozrenie na anovul. cykly, robila.si.ovu testy, vysli jej bledsie ako Tebe. V aprili.bola u mna,ukazala.mi ich,upokojila.som ju, a o dva dni otehotnela. Ak by aj po 2mesiacoch sa nedostavil vysledok, lekar vie hormonalne vyburcovat vajecniky. Taketo dlhe cykly bez ovu zvyknu byt aj pri dlhsom uzivani antik, ale vajecniky sa aj samy vedia prebrat k aktivite, neboj 🙏
@prskavka2223 a este dodatok, ak by sa tento testik dal povazovat za pozitivny, ako v kamoskinom pripade, tak ovu pride do 24-30hodin, a to stihate ;)
@miriamn76 ahoj a ty ako si na tom???
Ja dnes po dlhej neistote 1dc...a začínam piť alchemilku
@barbinka13 no musim si zajtra na neho pockat na muzicka nic ine mi ani neostava 🤣🤣🤣...no chce ma este do septembra sledovat,chodim k nemu kazdy tyzden a od septembra mi chce dat uzivat clostil tak uvidime. Este som ho neuzivala tak neviem co mam od toho cakat. Hej podarilo,vydrzalo nam to len do 5tt ☹...si velmi zlata 😚

@alilka vytrpis si žienka.tolko neistoty a myšlienok..a nemerala to co je na vaječníku?aby si vedela porovnať s posledným výsledkom ktorý mas?