icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mamana4
2. aug 2017

@alilka vytrpis si žienka.tolko neistoty a myšlienok..a nemerala to co je na vaječníku?aby si vedela porovnať s posledným výsledkom ktorý mas?

bluebell0412
2. aug 2017

@alilka ach tak dúfam ze drobec sa v piatok ukáže v maternici

alilka
2. aug 2017

@mamana4 nemerala..a mba to napadlo až potom ale aj keby môže to byť hoc čo čo sa môže zväčšovať .

myskahryzka
2. aug 2017

@alilka Obrazky by jej mali zostavat v pamati, takze ona si to bude vediet porovnat nabuduce.

barbinka13
2. aug 2017

Tak za nas dnes takato fotka..nevydrzali sme doma netestovat 🙂

barbinka13
2. aug 2017

Vidite nieco?

suesue1983
2. aug 2017

@barbinka13 Ano vidim))

barbinka13
2. aug 2017

Suesue, nazivo je viditelna volnym okom aj z 1 metra, uz asi testovat nebudem. Dakujem.za nazor 🙂

prskavka2223
2. aug 2017

Ahojte zienky...toto este asi neni pozitivny ovu ze? Mam skusit este vecer ci az zajtra? Vcera ovu test uplne biely a dnes aha.

ariana195195
2. aug 2017

@barbinka13 ano je tam duch 🤰

barbinka13
2. aug 2017

@ariana195195 dakujem Ti za povzvzbudenie, uz nebudem testovat, toto mi staci. moj experiment na rychle otehotnenie vysiel, to ma tesi 🙂

kudusko
2. aug 2017

@alilka ak ta to ukludni ja som.mala hcg 3800 a nevideli isla som o 4 dni a bolo tam kde malo byt drzim velmi palceky 🙏

barbinka13
2. aug 2017

@prskavka2223 to.robis za ucelom.zistenia.ovu alebo.tehu? Ak to druhe,skus si objednat z dr maxa Cemio gravitest, tie ukazali slabeho dusika najskor, 9dpo

nivea777
2. aug 2017

@alilka v maternici nevidela ani vak??lebo pri hcg 1500 uz musi byt vidiet nieco..aspon vak,ked uz plod nie..

nivea777
2. aug 2017

@alilka ale drzim palce aby bolo babo na spravnom mieste

prskavka2223
2. aug 2017

@barbinka13 na zistenie ovu 😉...dnes som 13DC,ale bola som vcera u lekara,kdeze si robim uz 2hy mesiac ovu testy a mala som uz 2 cykly bez ovulky a vcera podla soma usudil,ze ani tento mesiac vyzera ze ovulka nebude ☹...preto ma prekvapil tento ovu test aj ked je negativny asi

katra52
2. aug 2017

@prskavka2223 negativny.pozitivny musi byt rovnakej intenzity alebo silnejsej ako kontrolna ciarka

alilka
2. aug 2017

@nivea777 nie nebolo tak nič..

alilka
2. aug 2017

@kudusko ale tebe tiež ani vak nevidela či len plod tam ešte nebol?

nivea777
2. aug 2017

@alilka ono zalezi aj od pristroja..ak je pristroj slabsi tak malinke bábätko este nemusi vidiet.az ked trochu podrastie

kudusko
2. aug 2017

@alilka nic ani vak ani plod

barbinka13
2. aug 2017

@prskavka2223 no kazdopadne snazenie je vec prijemna, skuste kazdy den aa potulit a mozno "motyka vystreliii"

barbinka13
2. aug 2017

@prskavka2223 aha este som chcela povedat, ze na stimulaciu celeho cyklu je dobra alchemilka, cajik, 1vrecusko caju utobene klasicky ako iny caj denne, od 1 dna do polovice cyklu...toto je overena rada mojim snazilkam ;) este ktosi spominal bylinku kotvicnik, ale tu overenu nemame, ci fakt funguje. Alchemilka stimuluje vajecniky aj maternicu, teda folikularnu aj lutealnu fazu. Kupis v kazdej lekarni za 1.6 eur

prskavka2223
2. aug 2017

@barbinka13 no my sa snazime uz 2 roky...pred pol rokom som mala biochemicke ☹ a od vtedy zase sa nedari. Pred 3mi mesiacmi som si skusila robit ovu testy,ale 2 mesiace som ovu testy mala biele a tento mesiac ma prekvapil a uz duplom ked lekar vcera podla sona povedal ze to na ovu tento mesiac nevyzera. Citala som ze ovu test ciarka musi byt silnejsia ako kontrolna...toto este neni asi a dnes ani draheho doma nemaaaam 😁😁😁 tak nech to pocka do zajtra 🙂...alchemilku som pila po tom potrate asi 4 mesiace a nic ☹

barbinka13
2. aug 2017

@prskavka2223 vyborne, to je uzasna sprava, ze sa vam.podarilo pocat! To je prvy krok k uspechu. Vela parov sa ani k tomuto bodu nedostane,lebo nie su kompatibilni... tym.padom.to.che len trpezlivost! s alchemilkovou kurou by som neprestala.urcite, ale teraz uz nie, ked mozno.ovu nakoniec pride,to len v prvej polke cyklu. Kamaratka mala.podozrenie na anovul. cykly, robila.si.ovu testy, vysli jej bledsie ako Tebe. V aprili.bola u mna,ukazala.mi ich,upokojila.som ju, a o dva dni otehotnela. Ak by aj po 2mesiacoch sa nedostavil vysledok, lekar vie hormonalne vyburcovat vajecniky. Taketo dlhe cykly bez ovu zvyknu byt aj pri dlhsom uzivani antik, ale vajecniky sa aj samy vedia prebrat k aktivite, neboj 🙏

barbinka13
2. aug 2017

@prskavka2223 a este dodatok, ak by sa tento testik dal povazovat za pozitivny, ako v kamoskinom pripade, tak ovu pride do 24-30hodin, a to stihate ;)

miriamn76
2. aug 2017

@alilka moja ja stale verim ze drobec sa len ukryva a ukaze sa uvidis a tam kde ma byt☺

biba12
2. aug 2017

@alilka tiež si myslím, že bude všetko ok. Veď to Hcg krasne rastie, neskace. V piatok očakávam dobre správy. Držím paste. 🙂

bluebell0412
2. aug 2017

@miriamn76 ahoj a ty ako si na tom???
Ja dnes po dlhej neistote 1dc...a začínam piť alchemilku

prskavka2223
2. aug 2017

@barbinka13 no musim si zajtra na neho pockat na muzicka nic ine mi ani neostava 🤣🤣🤣...no chce ma este do septembra sledovat,chodim k nemu kazdy tyzden a od septembra mi chce dat uzivat clostil tak uvidime. Este som ho neuzivala tak neviem co mam od toho cakat. Hej podarilo,vydrzalo nam to len do 5tt ☹...si velmi zlata 😚