Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 juj moja veľmi sa teším ze ste sa takto rozhodli a veeelmi budem držať palce aby sa aj podarilo 😊 och to nezávidím ale treba veriť ako pises ze chalan bude šikovný a tebe to pomôže...ja tiež uz dnes začínam prvý krát a alchemillkou tak uvidíme ako to bude ďalej
@prskavka2223 Ja som bola na tom podobne ako Ty. Skoro dva roky sme sa snažili a nič. 3/4 roka som brala Duphaston na úpravu cyklu a nič. 6.2.som mala ms a 16.2. som bola na folikulometrii, kde mi doktor povedal, že nemám žiadny dominantný folikul. 5 dní na to som mala zas začať s Duphastonom...povedala som si načo! 24.2. a 28.2. sme si to s mm užili a hádaj ako to dopadlo? 13.marca som zistila,že som tehotná. 😉
@bluebell0412 ja ju pijem od potratu a aj pred otehotnenim som ju pila a asi ma nieco do seba lebo cyklus mi ostal ukazkovy ako som aj mala 25 dnovy. Len ovulku mam bolestivu to zom predtym nemala no mozno sa aj to upravi ale aspon viem ze ju mam☺. Tak si budeme drzat palce navzajom☺
@bluebell0412 a chalanovi to natlcem aj kladivom do hlavy 😁 pri mojom stasti tam dojde typek co nebude vediet ani zapnut pc😁
@prskavka2223 joj tak by som Ti babatko dopriala...uz tu odznel nazor, ze je dobre okrem.ineho aj dat si spravit hematologicke testy, imunologicke, endokrinologicke (zlazy s vnutornym.vylucovanim, zodpovedne za tvorbu napr hormonov). Gynekolog Ti vie rovno urobit testy na progesteron, testosteron a hlavne prolaktin. Prolaktinova zvysena pritomnost moze sposobovat neschopnost oteh/udrzat graviditu. Inak je prospesny pocas dojcenia, podporuje tvorbu mlieka. Kedysi si zenyysleli,ze je to prirodz antikonc, teda,ak zena koji,neotehotnie 🙂 skus si ten prolaktin vypytst na zaciatok,aj horm profil. Este mi napadlo: nemas.nahodou Rh faktor negativny (krvna skupina 0,A,B,AB negat)?
@miriamn76 ja som chcela uz začať ale tak nechali som na rady ze radšej az keď mi začne ms ale trošku mám chaos v tom do kedy ju piť viem ze do ovulky no zvyknem ju mať na 15-16dc a ako aj minulý mesiac anovulacny takže uvidíme verim v to ze to pomôže vo všeobecnosti ...ja som pri ovu napr vzdy mala bolesti a taktiez aj pri ms no od potratu bolesti pri ms nemam samozrejme budeme ☺☺☺
@miriamn76 😂😂😂 spravna rec zeny....treba 😂😂😂😂 ale co ty virs mozno ta chalanisko prekvapi
@bluebell0412 tak to by som mu radila inak prekvapim ja jeho😁. My sme sa nesnazili a aj tak som.pila alchemiku len do ovulky a potom zas od 1dc ved nikdy nevies aj ked v mojom pripade by to bol zazrak.tak necakane😁
@zunajda jeeej takyto priebeh by som chcela aj ja...nic ine si neprajem na svete viac 😊...brala som aj ja duphaston uz vela krat ale bezvysledne...teraz asi mozno ovulku mavam len par krat za rok co som ani nevedela a tak to je tazko potom trafit,preto som sa rozhodla,ze skusim si robit ovu testy...tento co som si robila nadejne tak si spravim este zajtra ci bude pozitivny alebo nie. V utorok idem zase k lekarovi,bral mi krv na nejake vysetrenia,maju byt vysledky tak uvidim aky postup zvpli doktor. 26.9.ideme do nitry na imunologiu aj tam uvidime ci je problem nejaky
@barbinka13 hej hej 26.9.sme objednany na imunologiu tak som velmi zvedava,tam ma gynekolog ani neposlal to som si z vlastnej iniciativy zvolila...lebo kamoska mala skusenost s imunologiou,tiez potratila a isla tam a zistili jej ze jej telo vylucuje zarodky a embrya,preliecili ju a uz je v 7mom mesiaci 😍...tak za skusku nic nedame a aj to mi neslo a nejde do hlavy...otehotnela som ked som mala silnu anginu a suchy kasel v noci ma dusilo strasne ledva som chodila,vtedy sa nam podarilo po skoro 2 rokoch snazenia,ale bohuzial sme sa skoro tesili...zacala som krvacat a uz bolo neskoro ☹
@miriamn76 😂😂😂😂 no vidím ze pripravená si bojovo takže určite to máš v suchu 😀☺😉 ja som o nej nevedela az tu na duchovi som sa docitala keby som vedela skor pijem uz dávno nie len z dovodu tehu ... vieš ako nikdy nehovor nikdy ☺☺☺
@prskavka2223 moja toto su moje ovu testy dlho boli len skoro pozitivne a fest pozitivny bol az 24 DC. Takze este skusaj testovat drzim palce
@barbinka13 ahoj Alchemika sa ma pit ako prvu polku cyklu alebo druhu?
@iwulqa hej hej budem dnes som si robila uz 3 krat a takyto mam vysledok...zajtra mi pride drahy z cesty tak dufam ze zajtra budu krasne ciarky 🙂
@prskavka2223 drzim palce nech vam to vyjde 😊 hlavne sa nevzdavaj vyzera to nadejne a poistite si to zajtra a aj v sobotu aby ste mali istotu
@iwulqa ivulka prvu polku cyklu, posledny den pit v den.ovu, sposobuje jemne stahy maternice, coz treba pri ovulaciu na motoriku spermii, teda aby sa rychlejsie dostalu, kam.maju. takisto stimuluje vajecniky a podporuje rast vystelky maternice
@iwulqa hej hej poistiiime,len sa bojim,ze sme to akurat dnes presvihli ☹...dakujem moja 😍...pisem co a ako zajtra som zvedava aky bude testik ked uz slabsie tak sme to zmeskali
@iwulqa ale ani teplotka dnes ranko mi moc nenaznacovala ovulku...odmeram zajtra ranko a uvidim
@prskavka2223 akoze nepremeskali lebo od 12 do 48 hidin v pohode. Takze neboj. Vazne teplota nic nenaznacila ale ved skusaj testovat aj dalej aj ja som si myslela ze ten v 20 DC je pozitivny a nebol nakoniec bol az ten v 24 DC
@prskavka2223 progres mas pekny, vyzera ze zajtra to bude najsolnejsie... skus ale testovat s rovnakou znackou, aby si mala rovnaku referencnu ciarku - co do hrubky a sytosti farby. Tak to.uvidis uplne jasne
@barbinka13 dnes som jedla kompót od zúfalosti 😂 a nič..Dám. si prehanadlo asi..
@barbinka13 teraz si užívaj tehotenstvo je to krásne ja som už o chvíľu 38tt len to teplo je katastrofálne 🙂 testy už nerob zbytočne 🤰
@ariana195195 neboooj, stacil mi vcerajsi testik, ja som to mala takmer potvrdene od lekara v pondelok, kedy sme.isli s akutnou bolestou podbruska, a poslal nas domov, ze cysta ani nic takeho sa nekona, ze to bude nejspis radostna sprava 🙂 tak som to chcela mat nedockavo rusove na.bielom, aj ked som teda nepatrila k snazilkam, n sa podarilo na 1.sup...ale vela snazilkam v.mojom okoli som pomohla a teraz kucikuju ;) 🤰
@barbinka13 posledný test je jednoznačne pozitívny 😀
@looola tak sa tesim teda, ano, stacilo zmenit znacku, ten cemio gravitest sa javi najintenzivnejsi, teda s najviac farbivom. Mam pocit, ze dnesne testy uz umelych duchov nerobia, ak tam je tien, je tam hcg vzdy... dakujem loola
@martinkamm Krása,gratulujem 😊
@patkaamirko no aj to je riesenie, ze pohnut sa tymto smerom 🙂 ked uz nic ine, aspon precisti. Takze zatial nic?
@patkaamirko existuje aj klistir,ktorý si spravíš doma..malo by to povoliť trochu pôrod.. samozrejme ťa na to nenahováram,ja osobne to nepovažujem za správne,bála by som sa :D alebo vyskúšaj glycerinove cipky.. ja som si posledné 2 týždne tým pomáhala keďže som mávala zápchu a bála som sa,že keď to na mne príde tak po klistíre v porodnici nebudem vedieť skončíť 😂.. nakoniec mi to ani nebolo treba lebo ráno ma chytila behačka,tak som sa prečistila sama a už mi bolo jasné,že sa to blíži keď telo sa čistí..ten večer ma zaniesol manžel do Nr a Dr mi pomohla trochu..ráno bol malý vonku.. držím palce

@bluebell0412 ahoj tak ja som akurat po mrche pijem alchemiku a chceme tento mesiac skusit uvidime ci sa zadari☺. Aj ked teraz ma dali v robote na taku poziciu ze dviham tazke krabice. Zajtra by som tam mala zaucat jedneho chalana tak dufam ze bude sikovny aby som to uz nemusela robit ja😁