Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barbinka13 mne nikdy žiadny test duchov nerobil , nakoľko som ich vždy robila az keď mi meškala MS😀. Tak som nemusela vôbec stresovať 🙂
@susinka2901 ja bohuzial nevidim nic:(
@looola zlata, no ja sa zas viem.vzit aj do dam, ktore sa dlhsie snazia a nevedia sa dockat vysledku. Ja som tiez zvedava stvora 🙂 ale chvalim moderny farmapriemysel v tom, ze existujr moznost na vcasnu detekciu gravidity. Ked to aj nevyjde, zena ma aspon dokaz, ze su s partnerom konpatibilni. Potom sa uz riesi len problem udrzania, nie reciprocnej neplodnosti. A to je potom ta lahsia cesta 🙂
@barbinka13 jasne, ja chápem nedočkave zienky 🙂. Aj ja som bola zvedavá ale nechcela som sa sklamať a radšej som preto tie 2-3 dni do MS vydržala, a keď meškali už to bolo menej rizikové na sklamanie 😀😀😀
@looola rozvazna to zena 🙂 ja ale radim parom, co dlho babo nemaju, nech otestuju trosku skor ako ked uz pride menz, ideal den dva vopred, nech odsledujeme takto, ci tam aspon daco sa znaci, crta.... tak sa aj vyluci anovulacny cyklus, aj zrasty na danom vajickovode, a ak nic ine,aspon svitne nadej, z e podme.riesit horm.profil, imuno, endokrino a vieme.ze to nie je cisto gyneko problem. Casto sa cuduju,preco sa tesim ich dusikovym testikom, ked sa potom.neuchytilo,ale vysvetjujem im, ze maju mensi problem takto :/
@barbinka13 a podľa mna další dôvod netestovat skoro je že mnoho tehotenstiev je biochemických alebo časté sú mikropotraty , čiže keď vyjde pozitívny test 3 dni pred MS a potom nakoniec napriek tomu dorazí, tak ženu čaká len ďalšie sklamanie. Ale to je len môj názor. Tebe gratulujem k tehotenstvu, užívaj si to krásne obdobie, ja som to mala minuly rok ale teraz je to ešte krajšie 🙂😀😃
@looola ale ma.nadej ze su plodni, ze netreba riesit spermiogram, priechodnost vajickovodov atd atd... ze im to ide prirodzene, mozno len treba upravit hormpny.jednym.liecikom a po mesiaci ostanu v tom🙂 moje baby hovoria ze je to menej frustrujuce zazit tskyto sok a hned riesit,ako 3roky opakovat ten isty vzorec a pritom.casto je riesenie take easy. Ja som take nezazila, ale prezivam.to s nimi. A potom nas tak tesi kazde nove babatko... 🙂
@looola a samozrejme.grstulujem.ti k.tehu a babatku 🙂
@susinka2901 skusis este vyfotit z ineho uhla?
@barbinka13 Jeeej tak to si sa pekne dozvedela že si tehotná 🙂 nám to trvalo 5 mesiacov kým sa podarilo tento mesiac už pôjdem rodiť 😨 tak tebe teraz asi nevadí tak to teplo že? Uzijes si viac tehotenstvo ako mi čo sme teraz s veľkými bruškom 🙂
@patkaamirko ja ti poradím co zaberá u mna ;) oddych,pohoda,klud,žiaden stres otázkami kedy konečne porodim,co mam spravit aby som porodila.babatko sa vypýta.len mu daj čas.u mna sa tretí vypýtal presne v den termínu.stvrty o dva týždne skôr,s tym som vobec nerátala :D mala som este kopec veci na pláne za tie 2tyzdne.ja verim,ze u teba to bude uz čoskoro,ved uz si v termíne a za krátko sa bude meniť počasie,vraj aj to vplýva na rozbehnutie pôrodu 🙂 drzim palce 🙂
Ahojte, skusila som vytvorit fb stranku, kde spolu s kamosmi (pravnicka, psychologicka, ekonom, zdravotna sestra) budeme zdielat dobre rady v oblasti snazenia, tehotenstva, pravnej ochrany pocas neho, navrat po materskej do prace a ine zaujimavosti, ktore vas trapia. Este enviem.uplne ako to funguje, nastavili sme.na.stranku aj uzavrete skupiny na.tieto temy. Podporite nas lajkom? 😇 https://www.facebook.com/Biela-Sova-82022025148... dakujeme pekne, je to neziskove 🙂
@ariana195195 no tak to vam tehulkam augustovym fakt nezavidim, aj moja kamoska.ma.kazdu chvilu priviest synacika na svet a rata minuty 🙂 aspon sa osviezuj, aby si sa neprehruevala, na.konci tehu vie aj stupnut tlak, opuchy, naliate koncatiny, teplo len rozsiruje cievy a nepomaha velmi ;) ako som pisala predtym v prispevku, dala.by si kuk na nasu.novu este rozpracovanu stranku o tehu veciach, neskor pridame.o materstve? Zatial.to len rozbiehame, v podstate postujeme clanky,odborne aj menej,co sami citame, a mame aj skupiny, kde budeme davat vselijake rady 🙂 https://www.facebook.com/Biela-Sova-82022025148... dakujeme 🙂
@barbinka13 ešte nič 🤔
@nivea777 Ahoj ale tuná také nemajú 😒 dali mi v nemocnici prehanadlo tak rozmýšľam že si ho dám,no bojím sa že nebudem vedieť prestať a mám behacky 😂
@patkaamirko dvojitu alchemilku ;)
@patkaamirko https://m.facebook.com/Biela-Sova-820220251489714/ lajkla by si mi.moju stranku s radami, zacala som.dnes,budem postupne prikladat rady, zajtra ti este pozriem.rady ako skoro porodit, prirodne, na spaniel franc a talianskom webe 🙂 mozno oni maju ine rady
@barbinka13 ahoj moja...no dnes som si robila ovu testiky a zdaju sa mi uz slabsie od tych vcerajsich ☹...takze neviem co si mam myslies...ani raz som nemala ciarku na teste rovnako tmavu alebo este silnejsiu. Drahy uz je domka tak sme si to poistili uz ale aj tak nedavam zase tomu nejak sance podla tych testov. A bazalka rano bola 36,37 st. len.
@prskavka2223 vydrz, myslim ze to nevadi, sledovala.by som.skor trend ciarok ako sustredenie sa na intenzitu ciarky, a pozri, mozno si sa len trosku viac napila, alebo telo spustilo diurezu, teda odvodnovsnie. A moc bol zriedenejsi. Super ze si si to poistila, dufam ze si aj pouzila nase finty, ako dopomoct pocatiu, a ak by naahodou noe tento mesiac, aspon si to naplanujes. Ideal je tutuliutuli aspon kazdy druhy den, ked je drahy doma, to by ti malo.zarucit ze sa trafite...nezabudajme.ze spermie preziju v plodnom ovulacnom hliene az 72hodin, to jest tri dni. V extremnych pripadoch aj viac ;) oni si na yo.vajicko.uz pockaju
@barbinka13 bodaj by si mala pravdu 🙂...tak drahy nebol doma dva dni 😉...cize prestavka tam bola az dvojdnova...a ake finty mi este odporuciiis? 😉 a tak su vselijake,nechat nohy hore atd atd. Ale to mam tiez odskusane a nic 😉
@prskavka2223 babule nam sa zadarilo tento cyklus pri polohe zozadu naboku;)
@martinkamm 🤣🤣🤣 vyborne...skuuusime 😁💜
@barbinka13 No 😀😀 lajkla som
@patkaamirko Dakujem, zajtra pridam.tie rady, ak najdem.este nieco ine ako to vsetko, co di skuila...a.budu sa mi pozdavat ;) dobru noc

@patkaamirko moja nechcem ti brať nadaj skoršieho pôrodu no ja pri štvrtom som praktizovala všetko od kúpeľa cez mojkanie čili papriku dllľlllhe prechádzky a malý sa nakoniec vypýtal na svet 42+2 tt. No to som sa už mala hlásiť aj tak ráno na vyvolávanie a Adamko si zmyslel že do rána čakať nebude a o pol noci v tej najväčšej búrke sa to spustilo.
Ešte viem že vraj pomáhajú aj drepy robiť no nato jedno sa priznám som bola lenivá .
Tak držím palce nech ťa babatinko dlho nenechá čakať 😘