icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

prskavka2223
4. aug 2017

@iwulqa :D fuuuha a MS kedy mas dostat? taketo testy som nevidela, ja po 3mesiacoch som videla na ovu teste aj tu ciarku druhu :D ale nebola ani z daleka taka silna ako tie tvoje ❤

iwulqa
4. aug 2017

@prskavka2223 zvycajnene mavam 28 dc ale teraz som mala posunutu ovu az na 24 dc tak uvidjm kedy pridem inak podla dnes som 28 dc ale ani naznak ziadne bolesti nervozita a ani nejem sladke on rana inokedy ranankujem cokoladu. Aj test som si chcela spravit ale este zbytocne.

barbinka13
4. aug 2017

@prskavka2223 a zostst lezat potom 20min ;)

mamana4
4. aug 2017

@iwulqa nie si tehotná?

martinkamm
4. aug 2017

@iwulqa niesi tehotna???ved ich mas stale tmave.Neskusala si?

barbinka13
4. aug 2017

@patkaamirko
Tak tu je ten.slubeny.prispevok 🙂 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=820.... Ricinovy.olej alebo cipky, ale hlavne ta masaz bradaviek, ta stimuluje tvorbu oxytocinu, ten spusta porod

barbinka13
4. aug 2017

@iwulqa mne to skor pride ze si tehu ;) skus, 24dc by si uz mohla mat dusika, potom.hod foto sem 🙂

iwulqa
4. aug 2017

@martinkamm
@mamana4 baby neviem od ovu je to len 4 den takze testovat asi nema zmysela alebzajtra skusim testnut

iwulqa
4. aug 2017

@barbinka13 24 dc bola len ovu mala som ju posunutu

barbinka13
4. aug 2017

Ano ano citali sme to tu, ale ked mavas 28dnove cykly... ;) no nechceme.ta nutit, ved uvidis o par dni, co zivot prinesie ;)

prskavka2223
4. aug 2017

@barbinka13 no polezala som ti potom asi 10min len, lebo som musela utekat ist otvorit dvere, niekto ku nam dosiel, ale cikat som isla o nejake 3 hodinky potom az. No uvidiiime, este dnes poistime pre istotu, ale kokos baby ked su taketo horucavy clovek ani nema chut :D :D ci to len ja? :D

patkaamirko
4. aug 2017

@barbinka13 Vďaka ;)

mamana4
4. aug 2017

@iwulqa no tak sa necháme prekvapiť ;)

mamana4
4. aug 2017

@alilka ahoj,mas niečo nové?

iwulqa
4. aug 2017

@barbinka13 mozno poobede spravim ked pojdem cikat 😊
@mamana4 to som aj ja velmi zvedava

iwulqa
4. aug 2017

@prskavka2223 nie to aj moj muz ked je teplo nema chut, ze poti sa ja bez toho 😕

cvikla12
4. aug 2017

@alilka ajoj už si bola u Dr?

barbinka13
4. aug 2017

@prskavka2223 no to mi hovor 🙂 ale co, aspon by z toho bolo majove babo a v lete by si uz mala pokoj, bez bruska ;) uvidis, aj 10min staci, spermie su rychle, a bedia presne,kam ist...no ta navsteva to je na potvoru, clovek ani chvilku pokoja nema ;)

barbinka13
4. aug 2017

@iwulqa skus, teraz ako je teplo, viac sa potime a moc je koncentrovanejsi, cim.viac koncentrov, tym silnejsi vysledok. A pamataj, aj drobny duuusik moze byt aj o dva dni ciarka. Kamoske najprv do limitu neukazalo nic, vypili sme kavu, pre srandu som sa isla pozriet a ostal tam dusik. Mysleli sme ze je to chyba testu. Robila 23dc poobede. Ale ako som robila u mojich bab prieskum, dnesne testy uz duchov nerobia, bud snehobielo alebo duch/ciarka. Asi si na to vyrobcovia uz davaju pozor. Ja som mala dr max a cemio, cemio ukazalo silnejsiu ruzovu ciarku, dr max ducha, ale aj to mi stacilo, lebo ked nebolo nic,tak ostal bez naznaku tiena ;)

iwulqa
4. aug 2017

@barbinka13 kde sa daju kupit cemio ja mam take z kauflandu, za mna zatial super pri prvom som mala tu z mk aj tie boli fajn a tie kaufland som ppuzivala teraz a uz 24dc mi ukazali jemnu ruzovu a 28dc uz krasne dve ale nevyslo to bolo to biochemicke

prskavka2223
4. aug 2017

@iwulqa no vsak to a teraz maj to len pre to jedno lebo mame ovulku :( a nutit seba aj muza do toho,lebo dnes "musime"..,je to onicom takto si ratat dni

prskavka2223
4. aug 2017

@barbinka13 ale zakon schvalnosti to je 🙂...ked v pohode nic nemame ziadnu povinnost vtedy nikto :D, ale ked clovek chce alebo musi si polezat tak hneeed klop klop :D

alilka
4. aug 2017

@mamana4
@cvikla12 ahojte. Áno ..už som v nemocnici..sledujú má ..čakáme na HCG a robili mi sono..moje "super," vajco sa vytrepalo z ľavého vajcovodu,prešlo cez celú maternicu a uhniezdilo sa v diere od zvyšku pravého vajcovodu,ktorý mi pred 4mesiacmi vzali..snáď ste to pochopili mojim vysvetľovaním..

butterfly333
4. aug 2017

@alilka ciže je to vsetko v poriadku male je tam.kde ma byt??

cvikla12
4. aug 2017

@alilka áno to som pochopila takže je niekde na okraji maternice kde je koniec vajcovodu. Takže by to mohlo byť v poriadnu či nie?

zuzanab32
4. aug 2017

@alilka ahoj, sledujem tvoj priebeh tehu a velmi ti drzim palce. mrzi ma, co sa deje, no ak je naozaj vajicko usadene vo zvysku vajcovodu, asi vies, co to znamena :/ bodaj by to v nemocnici videli inak.

iwulqa
4. aug 2017

@barbinka13 tak skusila som spravit ale podla mna je biely

alilka
4. aug 2017

@zuzanab32 ani lekári ešte nevedia čo s tým ďalej. Že je uhniezdene v rudimentarnom rohu maternice..a tým že. Ja som ešte nerodila padali rôzne nazori .ale áno viem že. Je to pravdepodobne mimomaternicove eskopicke tehotenstvo..

danielak84
4. aug 2017

Idem sa vam pochvalit dievcata,dnes som bola na utz a vsetko je v poriadku a srdiecko krasne bije.Podla poslednej ms som 6+5tt

emili31
4. aug 2017

@iwulqa hej ja som ti ho upravila ale ani naznak....na 10 den sa mne podarilo umna zachytit az ducha 🙂