Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@prskavka2223 zvycajnene mavam 28 dc ale teraz som mala posunutu ovu az na 24 dc tak uvidjm kedy pridem inak podla dnes som 28 dc ale ani naznak ziadne bolesti nervozita a ani nejem sladke on rana inokedy ranankujem cokoladu. Aj test som si chcela spravit ale este zbytocne.
@prskavka2223 a zostst lezat potom 20min ;)
@iwulqa niesi tehotna???ved ich mas stale tmave.Neskusala si?
@patkaamirko
Tak tu je ten.slubeny.prispevok 🙂 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=820.... Ricinovy.olej alebo cipky, ale hlavne ta masaz bradaviek, ta stimuluje tvorbu oxytocinu, ten spusta porod
@iwulqa mne to skor pride ze si tehu ;) skus, 24dc by si uz mohla mat dusika, potom.hod foto sem 🙂
@martinkamm
@mamana4 baby neviem od ovu je to len 4 den takze testovat asi nema zmysela alebzajtra skusim testnut
@barbinka13 24 dc bola len ovu mala som ju posunutu
Ano ano citali sme to tu, ale ked mavas 28dnove cykly... ;) no nechceme.ta nutit, ved uvidis o par dni, co zivot prinesie ;)
@barbinka13 no polezala som ti potom asi 10min len, lebo som musela utekat ist otvorit dvere, niekto ku nam dosiel, ale cikat som isla o nejake 3 hodinky potom az. No uvidiiime, este dnes poistime pre istotu, ale kokos baby ked su taketo horucavy clovek ani nema chut :D :D ci to len ja? :D
@barbinka13 Vďaka ;)
@barbinka13 mozno poobede spravim ked pojdem cikat 😊
@mamana4 to som aj ja velmi zvedava
@prskavka2223 nie to aj moj muz ked je teplo nema chut, ze poti sa ja bez toho 😕
@prskavka2223 no to mi hovor 🙂 ale co, aspon by z toho bolo majove babo a v lete by si uz mala pokoj, bez bruska ;) uvidis, aj 10min staci, spermie su rychle, a bedia presne,kam ist...no ta navsteva to je na potvoru, clovek ani chvilku pokoja nema ;)
@iwulqa skus, teraz ako je teplo, viac sa potime a moc je koncentrovanejsi, cim.viac koncentrov, tym silnejsi vysledok. A pamataj, aj drobny duuusik moze byt aj o dva dni ciarka. Kamoske najprv do limitu neukazalo nic, vypili sme kavu, pre srandu som sa isla pozriet a ostal tam dusik. Mysleli sme ze je to chyba testu. Robila 23dc poobede. Ale ako som robila u mojich bab prieskum, dnesne testy uz duchov nerobia, bud snehobielo alebo duch/ciarka. Asi si na to vyrobcovia uz davaju pozor. Ja som mala dr max a cemio, cemio ukazalo silnejsiu ruzovu ciarku, dr max ducha, ale aj to mi stacilo, lebo ked nebolo nic,tak ostal bez naznaku tiena ;)
@barbinka13 kde sa daju kupit cemio ja mam take z kauflandu, za mna zatial super pri prvom som mala tu z mk aj tie boli fajn a tie kaufland som ppuzivala teraz a uz 24dc mi ukazali jemnu ruzovu a 28dc uz krasne dve ale nevyslo to bolo to biochemicke
@iwulqa no vsak to a teraz maj to len pre to jedno lebo mame ovulku :( a nutit seba aj muza do toho,lebo dnes "musime"..,je to onicom takto si ratat dni
@barbinka13 ale zakon schvalnosti to je 🙂...ked v pohode nic nemame ziadnu povinnost vtedy nikto :D, ale ked clovek chce alebo musi si polezat tak hneeed klop klop :D
@mamana4
@cvikla12 ahojte. Áno ..už som v nemocnici..sledujú má ..čakáme na HCG a robili mi sono..moje "super," vajco sa vytrepalo z ľavého vajcovodu,prešlo cez celú maternicu a uhniezdilo sa v diere od zvyšku pravého vajcovodu,ktorý mi pred 4mesiacmi vzali..snáď ste to pochopili mojim vysvetľovaním..
@alilka ciže je to vsetko v poriadku male je tam.kde ma byt??
@barbinka13 tak skusila som spravit ale podla mna je biely

@iwulqa :D fuuuha a MS kedy mas dostat? taketo testy som nevidela, ja po 3mesiacoch som videla na ovu teste aj tu ciarku druhu :D ale nebola ani z daleka taka silna ako tie tvoje ❤