icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

emili31
4. aug 2017
zuzanab32
4. aug 2017

@alilka kedy mas mat vysledky hcg? ty uz musis mat nervy z ocele po tom vsetkom. ale ozaj vyborna sprava je, ze lavy vajickovod mas priechodny a neprides onho.

alilka
4. aug 2017

@zuzanab32 no snáď nie..už kade čo mi hovorili..

zuzanab32
4. aug 2017

@alilka co ti hovorili? isto si ho nenechaj vziat, ved je plne funkcny a ako som ti davnejsie pisala, plni funkciu aj toho chybajuceho vajickovodu.

iwulqa
4. aug 2017

@emili31 ja si tiež myslim ze je to velmi skoro testovst skusim az v pondelok alebo utorok

barbinka13
4. aug 2017

@iwulqa no super, ked mas tie kauflandacke overene, tak ostan pri nich. No tie cemio gravitest sa daju kupit v dr maxovi, ale v niektorych ich maju len cez internet. Tie su super lebo su 3ks v baleni, za 3,15eur dokopy. Ale hovorim, myslim si ze kazdy test uz dnes ukaze, zle recenzie som citala na vsetky testy spred 6rokov tu na MK.

barbinka13
4. aug 2017

@iwulqa no nevadi, ide sa dalej. Pockas par dni, bud to bola ovu abo tehu, nic medzi tym dufam nie 🙂. Tak cca po 3min od ocikania si nevidela v casti tej testovacej ciarky ani tien?dakedy v skorom.stadiu, a hlavne robeny poobede,sa tienik mihne, po uschnuti nic, a potom po 4dnoch uz vidno...ako hoovrim, pockame.si ze co to bolo ;) ja som mala 12dpo take, co mi baby pisali, ze nic z toho. Vcera ma bolelo trosku podbrusko, tak "stipavo", ruzovy sekret, tak som.si spravila.este naposledy rano test,ci tmavne, a uz som.pokojna... poslem.foto 12dpo, 13 dpo (modry a fialovy) a 15dpo na porovnanie

alilka
4. aug 2017

@zuzanab32 zatiaľ nechcú operovať..uvidíme ako sa to vyvinie..

barbinka13
4. aug 2017

@iwulqa hovorim, nezufat nad biochemickym, je to stale aspon (trosku smutny, ale predsa) dokaz, ze zeny s danym panom mozu mat deti, takze super nadej, ze sa dame.do pohody a o rok kocikujeme

barbinka13
4. aug 2017

@prskavka2223 hahaaa, ja by som.nesla.otvorit a hotovo :P inak na.tu moju stranku ked budem.mat cas, tak pridam.clanok o tom, ak taky je, ako sa mat rada, a byt tak trosku egoistka...resp vnimat svoje potreby a vediet aj dakedy povedat nie... to my tu baby velmi nevieme... ja som si povedala pred 3 mediacmu, ked sme.toho mali v.praci vela a vela veci som si pripustala, ze musim sa viac dat do nirvany, a byt eventuelne pripravena, keby prislo babatko...aby neostala uz v tom momente pocatia ziadna znamka stresu. Da sa to,len treba na tom porpracovat...akoze mat na haku :D

barbinka13
4. aug 2017

@alilka no pockajme este co povedia lekari, ak by nakoniec v tom rohu zo strany maternice bolo endometrium, vystelka mat kde sa embrijko prichytava, nemusi to byt este to najhorsie... drzime ti vsetky paste 🙏❤

cvikla12
4. aug 2017

@alilka veľmi na teba myslíme 🙏

alilka
4. aug 2017

HCG mám 2865

emili31
4. aug 2017

@barbinka13 to mas pekne testiky 🙂 gratulujem

barbinka13
4. aug 2017

@alilka to mas.pekne, este vydrz, ja.to nevidim tak zufalo

barbinka13
4. aug 2017

@emili31 no ja tam.daco vidim, a to viem z.vlast skusenosti,ze na fotke je vidno tak polovicu z toho co v.realite. dakujem za moje, sama som.sa prekvapila ze uz 🙂

barbinka13
4. aug 2017

@alilka a este je dobre ze nezastalo v tom zdravom vajcovode, ze ten mas uchraneny

mamana4
4. aug 2017

@alilka cize ta budu len nadalej sledovat ano?

alilka
4. aug 2017

@mamana4 zatiaľ áno..
@barbinka13 noo veď hej ale aj tak najskôr do budúcna už budem riešiť len umelé..

mamana4
4. aug 2017

@alilka cize teraz nie je dobre uchytene,alebo je teda na zlom mieste vajicko...

alilka
4. aug 2017

@mamana4 no áno je uchytené v "diere" po odstránenom vajcovode
.

looola
4. aug 2017

@alilka to je az neuveriteľné ako sa tam dokázalo zatúlať z ľava doprava. Všetko závisí od toho aká štruktúra tam je , či ešte zvyšok vajickovodu ktorý nemá silnú stenu na udržanie tehotenstva alebo už maternicove tkanivo s endometriom a silným myometriom ( svalovinou) ale to Ti asi povedať nedokážu čisto zo sona.

cvikla12
4. aug 2017

@alilka je tam nejaká možnosť že tehotenstvo bude v pohode? No samozrejme sledované 😲

alilka
4. aug 2017

@looola toto mi nevráveli len kontrolujú ucg a po víkende ďalší usg..
@cvikla12 jedna dr mi teraz vravela že zatiaľ to nieje azz tak zle..že HCG krásne stúpa ,usg vyzeralo tiež dobré že možno sa bude vyvjsy s bude to v poriadku..

barbinka13
4. aug 2017

@alilka no este pockaj ako sa toto vyvinie,mozno.budes mat prirodzene 🙂

alilka
4. aug 2017

@barbinka13 no ja som 6x tehotná..dieťa ešte nemám..4mesiace do zadu mimomaternicove a teraz toto..čiže na prirodzené sa už asi spoliehať nebudem
.

cvikla12
4. aug 2017

@alilka juj moja tak moc ti prejem aby sa bábo pekne vyvíjalo 😘 to by bola úžasná správa

barbinka13
4. aug 2017

@alilka no to je jasne, preco si nepomoct, ked mozeme? Jasne ze som za prirodne metody, ale ked to nejde, mam hlboku uctu pred medicinskym.pokrokom. keby si xcela, poslem.ti nasu stranku, na rozptylenie 🙂 https://www.facebook.com/Biela-Sova-82022025148... je tam clanok, pokial si ho este necitala, aj o mytoch o umelom oplodneni, aj ine zaujimave veci. Dnes si musim trosku oddychnut,lebo to teplo neurobilo dobre ani mne, no zJtra tam.nieco pekne pozitivne pridam zas :* drz sa, a pis, co je nove. Myslime na Teba silno.

barbinka13
4. aug 2017

@alilka neboj, este vychovame zdrave deti na slusnych dospelakov 🙏

barbinka13
4. aug 2017

Ahojte dievcata, ako som slubila, napisala som clanok o strese v praci, psychopatoch, ktori nas kazdodenne obklopuju a sposobuju nam stres, najvacsi zabijak planov na materstvo. Prilozila somnk nemu aj odborny clanok z trendu. Precitajte si ho a zamyslite sa, ci par takych pijavic nie je vhodne na isty cas dat bokom, kym.neotehotniete a neudrzi sa babatko, 🙂
Mojim.znamim.aj mne toto najviac pomohlo
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=820... dobru noc