Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko tak ako dnes? Novinky?
@iwulqa ajoj moja...ako sa mame? Testiky ovu stale dve ciarky?
@barbinka13 cauko mojaaa...ja mam dnes divne pocity v podbrusku...stale ma picha v lavo s ked som dnes s drahym isla autom na obed tak som ledva sedela...stale som mala pocit v podbrusku ako keby som svalovicu mala.
@prskavka2223 no to je zatial dobry priznak, takto to nejako ma boliet ;)
Ahojte zienky mam otazku pouziva niektora z Vas tehotenske testy od korytnacka1981?Zvyknu duchovat?
@soncita22 slabucka ciarocka tam je.Drzim palcoky🙂
@eliska1986 Myslis...? Dakujem krasne za odpoved!
@susinka2901 ahoj. Ja bravam aj ovu a som spokojna.
@soncita22 ano je tam,dufam ze bude silniet.Dlho sa uz snazite?aj vitaminy nejake uzivas?
@laydy7777 ahoj ide o to,ze robila som si test.Je na nom druha ciarka,ale velmi daleko od kontrolnej a neviem ci to je duch.Take divne to je.Tak preto som chcela vediet.
@soncita22 aj ja ju tam vidiiiim, drzim paste, nech silnie 😉
@soncita22 ja tam tiež vidím slabého dúšika ... neboj ja som mala niečo podobné v den vynechanej ms a dnes mám krásnu dcérku.. a ked som si robila test, tiež som tomu neverila.. najprv že tam nič nie a po chvíľke duch a som to aj mm ukázala a on, že sa nemám ešte tešiť, že je to slabé a v ten večer sme ešte išli na víno 😀 a to bolo moje posledné 😂
@soncita22 ano aj ja vidim ;)
@barbinka13 Ahoj..Ale kdeže..Mne sa to úplne nejako zastavilo, už ani len poslickov nemam.😒
Dnes sme boli s muzom a synkom pri jazerách v lese, asi 3 hodiny pešo tak dúfam že sa to spustí konečne a najleosie by bilo dnes..Idem do sprchy ešte si dám teplú vodu spravím. zopár drepov, na lopte chvíľku a pijem alchemilkovy čajík 🙂.
@patkaamirko zlatucka, no vidis, asi sa babatku nechce ist do takeho tepla...ale.obdivujem Ta, ze tolko vladzes s bruskom. Toto je dokaz ze priroda je silnejsia ako nase zelanie, ale uvidis dnes v noci... manzel sa este nesmeje na tej fit lopte? 🙂
@barbinka13 Ahoojky 🙂
Hehe ale áno smeje sa, že ako sa snažím 😂 a som zúfalá lebo naozaj ma všetko boli,celá panva,slabiny a mala je ťažká..V 38tt mala teda podľa výpočtov 3200g...Toľko nemal ani synček keď sa narodil mal.3100g a mala.som.riadny problem ho vytlačiť..V podstate ho Dr vytiahol celého ako má nastrihol :/
@barbinka13 U nás je len 18 stupňov v UK 🙂
@susinka2901 ja som zatial tehu nemala ani len ducha a ovu mi pekne vychadzali
@patkaamirko no tak aspon je u vas prijemne. Ale vies co, ked uz nic ine, aspon si povedz, je je to uz len par dni. Pekne ako som povedala, jedz vlakninu, nech si aspon odlahcena, vies ako to myslim 🙂
@prskavka2223 ahoj robim si stale su dve jeden den silnejsie jeden slabsie ale ani vcera som nic na tehu teste nevidela ale este mam cas na tehu test spravim si ho az v stredu to budem 10 dni od ovu takze skusim. Ale dnes som myslela ze odpadnem boli sme v nakupnom a par krat sa mi tak zatocila hlava ze ma manzel musel chytat. A ty ako sa citis?
@barbinka13 ani neviem kolko som DPO,ale tipujem to tak cca 5dpo...to by bolo este skoro,ale nenamyslam si nic,lebo to by bola nahodicka,ale duufam v kutiku srdiecka 💗
@iwulqa ale vies co ja tak divne...podla tych ovu testov ani neviem kolky den som po ovulke,ale ak mam brat v uvahu tie silne testy co som sem davala tak som asi cca 5dpo...dnes som mala take pichanie v podbrusku a ked sme isli s drahym v aute tak pro sedeni normalne som citila ako keby som mala svalovicu na podbrusku 🤣....a nafuuuknuta som dnes ako prasiatko a to som len obedovala.
@prskavka2223 no dufam a som s Tebou, napr ja som mala.bolesti krizov uz od 5dpo, sama som sa cudovala, ale tiez som tu ovu len odhadla. A zaroven som.dostala silnu nadchu a zlakla som sa, ze sa mi vratil zapal.priedusiek, ale to len klesla imunita, aj to k tomu patri. No budem.zvedava, ako sa Ti to vyvija ;)
@barbinka13 vieš čo už je to lepšie čo sa týka toho...Dnes som Bola 2x na wc 😀 síce ťažko to išlo ale išlo 😂
@patkaamirko no vidis, tento bod je velmi dolezity, byt v tomtoohlade ok..hormony vedia sposobit crevnu nerovnovahu, tak vlaknina to kompenzuje. Keby si nasla aj chia semiacka tam.u vas, tak aj tie do jogurtu, podporuju tcorbu hlienu v tele...takze kamoska.ich teraz berie, ta co bude teraz niekedy coskoro.rodit, aby sa aj babo lepsie klzalo porodnymi cestami...ale.toto.nemam.overene, ze tomu je tak...chia.je kazdopadne prospesna pre crevnu motoriku, teda pohyb, to mam overene zase ;)

Preklep znamym 🙂