Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dadulik6 ja myslím, že na gynekologickú, u nás je to v nemocnici- gynekologicko pôridnícky príjem, aspoň myslím, že tam. Zadaj do googlu v tvojom okolí a nájde Ti to...
@maca000 držím palce, aj ja vidím!
@krajcovicka ďakujem 😊
@dadulik6 na gynekológia.. Rovno tam
@milagrosss20 cize do nemocnice?
@milagrosss20
teraz som si robila dalsi test a vysiel takto
@krajcovicka
@dadulik6 no sup na pohotovosť. Dajú lieky. A pomôžu. Si tehotná.
@dadulik6 áno tam kde u vás ženy rodia. Tam treba ísť. Neviem odkiaľ si
@dadulik6 daj vedieť ako si dopadla
@milagrosss20
@katyk22
@mimiqa tak som doma arogantny lekar sak co som mohla cakat hned na mna vystekol kde mam veci na hospitalizaciu tak som mu povedala aky mam problem ze to sono mi ani nespravi ze aj tak nic neuvidi krv mi nezoberie lebo ze aj tak tam nikto nieje ze by neboli vysledky pichol mi nejaku inekciu ani nepovedal aku ja som mu hned povedala ze sa bojim aby to nebolo mimomaternicove a on ze moze byt a ze v pondelok mam ist k svojmu doktorovi ze oni su nemocnica a tam sa lezi katastrofa fakt

Ahojte, dnes mi vyšiel takto test z ranného moču. Mám bolesti v podbrušku dokonca včera som mala také slabé krvácanie, myslela som, že nastupuje MS. Som po missed ab. cca pres pol rokom. Takže teraz neviem či mám vidiny alebo tam ozaj tá slabá čiarka je, čo myslíte?😁 ďakujem 😉