icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

maca000
27. jan 2018

Ahojte, dnes mi vyšiel takto test z ranného moču. Mám bolesti v podbrušku dokonca včera som mala také slabé krvácanie, myslela som, že nastupuje MS. Som po missed ab. cca pres pol rokom. Takže teraz neviem či mám vidiny alebo tam ozaj tá slabá čiarka je, čo myslíte?😁 ďakujem 😉

dlucy
27. jan 2018

@maca000 pekna ciarocka vyskusaj este o dva dni ci silnie 😉

maca000
27. jan 2018

@dlucy ďakujem 😊 vyskúšam 😊 ale to krvácanie ma trochu zmiatlo, navyše po tom missed mám aj dosť obavy či bude všetko v poriadku , keď tak zavolam dr a uvidím čo povie 😊

krajcovicka
27. jan 2018

@dadulik6 ja myslím, že na gynekologickú, u nás je to v nemocnici- gynekologicko pôridnícky príjem, aspoň myslím, že tam. Zadaj do googlu v tvojom okolí a nájde Ti to...

krajcovicka
27. jan 2018

@maca000 držím palce, aj ja vidím!

maca000
27. jan 2018

@krajcovicka ďakujem 😊

milagrosss20
27. jan 2018

@dadulik6 na gynekológia.. Rovno tam

katyk22
27. jan 2018

@simbatko paradox je ze ono to tak naozaj je 😂 ja som tiez mala este aj teraz sem tam mam take slabucke krce v podbrusku ako pri ms 🙂 hlavne asi tyzden odkedy mala prist ms to bolo najhorsie 🙂

dadulik6
27. jan 2018

@milagrosss20 cize do nemocnice?

dadulik6
Autor odpoveď zmazal
katyk22
27. jan 2018

@dadulik6 gratulujem!!!! 😊😊😊 neni o com 😍😍 v pondelok volaj dr ze ti vysiel pozitivny test 🤗🤗 kolko dni ti meska? 😊

dadulik6
27. jan 2018

@milagrosss20
teraz som si robila dalsi test a vysiel takto
@krajcovicka

milagrosss20
27. jan 2018

@dadulik6 no sup na pohotovosť. Dajú lieky. A pomôžu. Si tehotná.

milagrosss20
27. jan 2018

@dadulik6 áno tam kde u vás ženy rodia. Tam treba ísť. Neviem odkiaľ si

dadulik6
27. jan 2018

@katyk22 dnes je to 8 den ale spinim ako keby mala prist mrcha idem radsej na pohotovost

mimiqa
27. jan 2018

@dadulik6 chod kludne na pohotovost zoberu krv pekne ta pozru..aby nebolo nahodou mimomater.drz sa

simbatko
27. jan 2018

@katyk22 a mavam to hlavne rano ked sa zobudim...no neviem..ale testy su zatial ,,negativ''...

katyk22
27. jan 2018

@dadulik6 utekaj radsej ist zbytocne ako keby malo byt neskoro 😣 drzim palce nech vsetko dobre dopadne!!!

katyk22
27. jan 2018

@simbatko jook bodaj by len rano 😁 ja to mam cele dni a najhorsie to bolo vecer to som ani zaspat nemohla 🙂 kolko dni ti meska?

milagrosss20
27. jan 2018

@dadulik6 daj vedieť ako si dopadla

zuzka1120
27. jan 2018

Ahojte, vidíte niečo na vrchom teste, robila som ho dnes ráno.
Mám kŕče štyri dni,prsia bolia, ms nikde.

simbatko
27. jan 2018

@katyk22 meska i nejakych 5-6dni...ale pri synovi mi ukazalo az po2tyzdnoch meškania ms...tak som zvedava😗ja aj v robote..sedim reku dostala som to idem na wc a nic iba vytok trochu biely...

dadulik6
27. jan 2018

@milagrosss20
@katyk22
@mimiqa tak som doma arogantny lekar sak co som mohla cakat hned na mna vystekol kde mam veci na hospitalizaciu tak som mu povedala aky mam problem ze to sono mi ani nespravi ze aj tak nic neuvidi krv mi nezoberie lebo ze aj tak tam nikto nieje ze by neboli vysledky pichol mi nejaku inekciu ani nepovedal aku ja som mu hned povedala ze sa bojim aby to nebolo mimomaternicove a on ze moze byt a ze v pondelok mam ist k svojmu doktorovi ze oni su nemocnica a tam sa lezi katastrofa fakt

ikonica
27. jan 2018

@dadulik6 a mas nejaku spravu aspon? tam musi byt napisane co ti pichol

mimiqa
27. jan 2018

@dadulik6 na zastavenie krvácania ti pichol..to je idiot..aspon sono mohol ci je vidno vačok...😣

dadulik6
27. jan 2018

@mimiqa povedal ze by nic nebolo vidno ze sono robit nebude

dadulik6
27. jan 2018

@ikonica vobec nic mi nedal a odisiel skor ako ja

mimiqa
27. jan 2018

@dadulik6 ....hlavne klud..vyloz nohy ..lez...a pondelok naklusaj k svojej lekarke

mimiqa
27. jan 2018

@dadulik6 inak duphaston ti mal dat...normalne som vytocena za teba aj ..

dadulik6
27. jan 2018

@mimiqa ved tak aj spravim len neviem co s robotou lebo mam taku ze sa mi neda len tak neprist a ist k lekarovi.. na odber krvy sa ku gynekologovi objednava? Ci staci ked tam pridem rano