Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dadulik6 to co za chuja. Podaj sťažnosť na neho. Mal. Tí urobiť sono a odber krvi. Nemala si sa nechať odpinkat. Máš spravunod neho?
@dadulik6 a inú pohotovosť nemáte?
@milagrosss20 nie nemame to som bola v nemocnici na gynekologii ziadnu spravu mi nedal kedze ma vobec nevysetril len ma chcel hned hospitalizovat ze co som si myslela ze ked som prisla do nemocnice ze tam sa chodi len lezat... katasttofa prisla som si ako taka krava
@dadulik6 tak už výdrž toľko. Do pondelka alebo chod a ostatné 3 dní v nemocnici ale budeš vedieť ze všetko máš v poriadku
@dadulik6 neboj, v pondelok pôjdeš ku svojmu dr a bude všetko ok!😘
@krajcovicka nemam teraz ani bolesti v podbrusku len take uplne mierne sem tam ma pichne nekrvacam teda neni to krv len tmavo hnedy skoro az cierny vutok ked idem na malu vlozku mam cistu naposledy som mala mrchu 18.12 ... ked nemam bolesti silne nemoze to byt mimomaternicove vsak?
@zuzka1120 odfoť ich ešte raz keď sú oba suché, lebo tam bolo ešte veľa rozpitej farby...✊🏻
@dadulik6 s mimomaternicovým nemám skúsenosti... kedy si mala ovu, lebo ms sme mali skoro narovnako...
@dadulik6 to je ale debil. Mal ty normálne urobiť sono. Ja keď som bola v nemocnici hneď na začiatku bo kamarátka mi vybavila Dr. Tak normálne mi spravil sono a to mi meskalo 5 dní. Na Sone bolo vidno len malú bodku. Len nevedel povedať ci je to dobre alebo nie či to nie je mimo maternici. A co sa týka krvy áno v nemocnici by mali normálne zobrať krv ak príde tehotná mamička a ma nejaké problémy.
Ser na neho ľahni si pred telku a vylož si nohy. Tak ako baby píšu. Ráno chod na krv k svojmu Dr a nech sa aj doktor pozrie na teba možno ti spraví sono. Verím tomu ze všetko dobre bude. Testy máš pekne
@krajcovicka ovu som mala 6.1 mam 33 dnovy ciklus
@dadulik6 ja som mala 31.12., neboj, mysli pozitívne! Babuško sa na Teba teší!
@krajcovicka asi sa zacnem modlit nech vsetko dobre dopadne strasne by som chcela aby to uz konecne vyslo
@dadulik6 ja sa za to modlím každý deň...😍
Baby už ste premýšľali nad menami pre drobcov ? 🙂
@linsss ja áno: Dorotka a Matúško.... obe mená znamenajú : Dar od Boha.
@ikonica ahojky aa celkom to ujde a ty? 🙂 ďakujem za opýtanie dlhšie som tu nebola 🙂 ako ste na tom v snazilkovani? Ja čakám na ms a ideme do Košíc do CAR
@trblietava my vsetko po starom... v pondelok ideme na reproimunologiu na prve vysetrenie tak mozno najdeme pricinu preco to nejde...
@dadulik6 musis verit ze bude Vsetko ok. ale teda strasny pristup...
ja som bola asi 50x na pohotovosti ked som bola tehu co som sa vzdy zlakla a vzdy bez reci ma vysetrili.... v 13tt som si nasla cistu cervenu krv hned pohotovist kde zistiki ze to nie je z maternice co bolo najdolesitwjsie.tiez pichli injekciu a povedali ze este mozem cca 10 az 14sni spinit ale na hnedo...ak by tam bola cervena krv zas na pohotovoat... islo u mna nastastie len o prasknutu cievku v dosledku roztahovania maternice.ale spinila som ozaj asi 12dni... ale len na papieri kwd som sa utrela...
drzim palce a naozaj ako baby pisu vylozit nohy a ospocivat...doslova vylozit nohy....my mame sedacku pos oknom tak ja som ich mala na zaciatku tehu na parapete 😀 ku koncu tehu uz som nesmela
@ikonica dúfam na to prídu čím skôr.. a zadarí sa vám 🙂 nám zatiaľ Repro nenavrhol.. idem na kontrolný HP a potom clostil konečne :D už som mala ísť v decembri ale mrcha došla krásne 23.12 takže nič z toho nebolo
@trblietava teraz tiez chodim na odbery na HP.. este mi ho nikdy nerobili az teraz konecne... tak aj tam sa nieco ukaze mozno... drzim paluchy aj vam nech cim skor tehulkujete....
@krajcovicka Nadherne mena ;)

@dadulik6 mala by ti zobrat rano..si ako urgent...tak volaj dnes sefovi alebo napis ze neprides v pondelok...ako robota pocka