Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liliputka23 gratulujem, nech len rastie! 👶🏻
@krajcovicka dakujem dufam ze bude vsetko v poriadku
@liliputka23 gratulujem
Vcera som sem posielala duchov a dnes sa pozriem na vcerajsi test a je uplne cisty..... Z predvcera duch jemnucky ostal.... A dnes testujem ( nevydrzala som ) ako som test namocila dve riadne vyditelne || a potom to postupne bledlo ..... Tak co si mam o tom mysliet ? Ms meska 2 dni a snazili sme sa o 106 :D
@milagrosss20 nie
@milagrosss20 ja tam niečo drobnučké vidím, ale ešte nebol celkom vyfarbený...
@dadulik6
Prečo si robíš testy jeden za druhým a pritom píšeš ze špiníš a dnes už krv a nič s tým nespravis ? Áno bol na pohotovosti blby lekar ale ide o tvoje dieta tak sa treba ozvať ak Ti na ňom záleží .. ja by som tu určite nepridávali testy a utekala na pohotovosť nič v zlom
@dimitra aj ja mam sára zoe
@dadulik6 chod na pohotovosť isto je tam iný Dr. A. Ostaň tam 1 deň. Aj v robote nemôžeš meškať.
@dadulik6 chod zajtra k svojmu dr.Ciarky mas pekne viditelne,ale ak to bude biochemicke,tak s tym nic nespravis a ani doktori.Ak nemas riadne bolesti,tak to pocka do zajtra,lebo na pohotovosti by aj tak nic nespravili.Ja mam taku istu skusenost,tiez bol doktor na pohotovosti ku mne dost odmerany,sice utz mi spravil,zobrali aj krv a do hodiny som mala vysledky,ale nic viac nespravili.Bolo to tiez v sobotu kedy som tam letela a v nedelu som sa rozkrvacala.V pondelok som sla hned k svojej dr. na dalsi odber krvi,aby si boli isti,ci mi pekne klesa hcg.U mna sa jednalo o biochemicke,meskali mi skoro 3tyzdne.A o par mesiacov som ostala znova tehotna a uz s uspesnym koncom.Drzim palce,urcite si teraz vo velkej neistote,lebo nevies co sa deje,ale neboj bude dobre. 😉
@andrea121268 gratulujrm 😍
@andrea121268 gratulujem!
❤️
@andrea121268

@linsss my asi Ema alebo Filipko prveho mame Viliama 😊