Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milagrosss20 nie 🙁
baby mne je tak zle ako pri prvom grcam cele dni je mi na skapatie 🤢🙈
@linsss neviem sa dočkať!
@krajcovicka ahhoojj drz sa v stredu..sup foto fazulky 🤗ja nakoniec zajtra idem.. Pozdravuje ta Simka co tu tiez pisavala 🤗😙tak odovzdavam. Ako sa citis??? Ja staaaale jem a spim 😂😅
@mimiqa ďakujem za pozdrav, i ja ju pozdravujem, nech sa pridá v skupine tehuľky...☺️
Som stále hladná, potom mi je zle... zas hlad a tak stále dookola 🙃... ale teším sa!
@dadulik6 ako si dopadla?
@milagrosss20 biochemicke pravdepodobne na sone nic nevidel .... zovral mi krv a uvidime
@krajcovicka ano ano 😍🤗
@dadulik6 😢
@krajcovicka uz som s tym aj ratala aj ked nebolo to az take to krvacanie vacsinou len rano ale stalo sa krvacanie je krvacanie nezalezi na tom ake silne
@dadulik6 ale už aj krvácat?
@mimiqa budu mi volat asi zajtra myslim ale to len aka je hladina hcg lebo v maternici ani mimo nic nevidel a podla poslednej ms by som bola uz na zaciatku 7 cize nieco malilinke by musel vidiet lebo nekrvacam extremne skor len rano mam viac.. cez den niekedy vobec nic ani na vlozke ani na toaletaku
@milagrosss20 ano ale skor len rano mam na toaletaku ked si dam vlozku tak je cista cely den

@sewie
@krajcovicka ako ? Už sa tešíš na stredu ?? 🙂
Aaa pekne mena ste vybrali 🙂