Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zara1357 to je test spred týždňa, dnes mi Digi ukázal + 1-2 ☺
@val9 prečo?
@dadulik6 ja ti napisem na rovinu je to nizke hcg pre zdrave tehotenstvo a mala by ist na sledovanie do nemocky a test si urob a aku mas menses so sliznicou ci len tmavy krvavy vytok?lebo zeny co maju menses v tehu trva kratsie a je skor iba ako spinenie nie ako klasicka menses...
@nikolet19971 výtok v tehu je normálny, pokial ho nesprevadzaju iné javy.
@archanjel008 ako spoznam ze je to aj so sliznicou?
@dadulik6 no su tam take hrudky v krvi a si neskusala test dnes
@archanjel008 ano mam aj hrudky nie este neskusala test som v praci az ked pridem domov skusim
@dadulik6 tak sa ti tam potom nema plod kde udrzat lebo sa ti cisti endometria
@dadulik6 normalne chod na pohotovost do nemocnice ze mas hcg oni ti urobia vaginalne sono aj ked krvacas a budu davat na teba pozor...
@archanjel008 ja som s tym uz stotoznena len rano mi dal doktor taku malilinku nadej ked mi kazal prist po krvacani ja len dufam ze to nemam mimomaternicove
@nikolet19971 ja mám tiež taký a je to normálne, lebo sa tvorí hlienová zátka, pokiaľ nepáchne a necítiš svrbenie, či pálenie, tak je to v pohode.
@dadulik6 chod na pohotovosť a povedalz ako ti radi archanjel.
@dadulik6 no tak ti poviem niektore zeny maju normalne aj 3 mesiace menses ale ta je slaba spinenie a bez endometrie lebo to ak mas tie hrudky tak sa ti odlupuje ta maternica ktora bola prilravena ma uhniezdenie vajicka takze tvoj aktualny stav je ma sledovanie na gynekologii aby v prvom rade vylucili mimo maternicove berie sa nato beta hcg a druhom rade ak je to tehotnost dali tabletky na udrzanie niekedy obvodny lekar gynekolog skor dava viac navstev aby napisal do karty akp riesil dany stav ....
@nikolet19971 urcite mozes byt pokojna. Kym vytok nepachne je to v poriadku. Ja som cele tehu nosila intimku a mala aom uplne tmavozlte vytoky, vzdy som vyvolavala dr.ci to je normalne a vsetko bolo ok.
Ahojte, prosim vas, ktore tyzdne tehu su tie najrizikovejsie? Viem ze prvy trimester, no zaujima ma ze v ramci neho ktore tyzdne 🙂 dakujem
@nadej2018 najviac potratov býva do 8tt niekde som čítala...
@krajcovicka už zajtraaa 😍😍 na ktorú si objednaná ??
@linsss nie som objednaná... odsedím si to, idem na siedmu a vybavená by som mohla byť cca medzi 8:30-9:00
@simbatko niečo sa tam črtá...

@val9 och joj, držkaj sa! Budem na Teba myslieť!❤️❤️❤️❤️