Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka dakujem moja :* robila mi ultrazvuk všetko je oki, maternica čistá, žiaden zápal, mimomaternicové vylucila hned ... ci bolo biochemko sa mi nevedela vyjadrit, lebo uz som čistá .. tak mám zatiaľ brať kyselinu listovú a piť alchemylku... pýtala som sa jej aj na tú moju ms ( lebo mi vychádza v den svadby 😒 tak hned zamietla akekolvek lieky na oddialenie ), o tyzden v stredu mám ist na kontrolu na krv ci mam nulovu hodnotu hcg, ale podla jej slov a ultrazvuku bude urcite nula ... hlavne ze som oki ❤🙏
P.S odporucala mi, ze najidealnejsie je testovat ked meska tyzden alebo dva .. ze sa zbytocne stresujeme my zeny a potom to dopadne zle... tak asi pocuvnem 🙂
Dúfam, že si dopadla dobre u lekárky ❤
@val9 ti som rada, že je to v poriadku, tak sa posnažte, až tú ms ani nedostaneš. My sme v poriadku a o 2 dni väčší! ❤️ Bije!
@krajcovicka ahooj gratulujem k utz😍❤️ Kolko mm ma drobcek?
@nadej2018 tak to mi úplne vyfučalo, len viem, že je väčšie, bolo to niečo cez 0,5 cm...
@looola áno tehu test negatívny, MS nemám podľa chaosu po svadbe /už v deň svadby som cítila že som dostala na 10DC kramy ale bolo to len spinenie- buď stres,zbytok kramov alebo ovu/ začal cyklus mať sarapatu /zacal sa mi skracovat cykly/ podľa gyn že opadol stres zo svadby a plus nárast veľký za dva mesiace kg...Ano moja chyba mala som sa krotit ale keď mi bolo dobré tak som jedla,a jedla plus vianoce do toho 😂😂😂😂
@michhaela lebo test ešte nemusí byt každopádne pozitívny . Na úpravu cyklu by sa hodil Duphaston, od 15. Dňa cyklu cca. 10 dni a po vysadení príde MS do 3 dni. Pár mesiacov užívania duphastonu, čo je v podstate synteticky progrsterón telo sa spätnou väzbou znova “ naučí “ regulovať cyklus hormonálne.
@looola prave minulý týždeň som bola u gyn a pytala sa mi či došli kramy skôr ja že ešte nie, ale predpisala mi duphaston a presne tak mi urcila ho užívať ako si napísala 😂 no lenže čakám kedy tie kramy dorazia aby som nasadila na 15deň cyklu ten duphaston a na 10deň stopnut aby mi potom prišli kramy...A ten duphaston je v kuchyni čaká a zrejme môj cyklus sa ho bojí tak nechce prísť mrcha, tehu určite nie som to by test už ukázal, dnes je 33DC a chodili mi pravidelne 27-28DC posledné čo bolo 26DC-oktober,26DC-november,24DC-december a znova december na 19DC...Tento mesiac už pretahuje...Ale manžel je v tom že test nemusí byť istota no ja furt ukazal by už...
@michhaela u mna testy v každom tehotenstve už boli pozitívne prvý deň meškania, a to nezávisle od značky a citlivosti. Ale mám dve kamarátky u ktorých testy boli v tomto čase negatívne, až po vyše týždni meškania ukázali 2 čiarky. Síce u jednej digitálny bol pozitívny skoro, +1-2 jej ukázal, prúžkové boli však ešte další týždeň negatívne.
@looola áno lekarka mi vravela že nemám sa báť že duphaston neublíži aj keby sa podarilo už, tak snáď mi už kramy prídu, duphaston mám na 3mesiace tak užívať ako si písala, že potom budeme postupovať už na folikulmetriu ak sa do vtedy nepodarí, akurát manželovi niekto volal a počujem že ho objednavali za spermiogram /už sa patrilo predsa budeme kus vedieť čo a jak či náhodou nezačneme ináč postupovať/ bo už videl že som na nervy s toho 😢 tak mozno ešte tehu som ale to skor nie 😂
@looola áno riešime, lebo pred svadbou sme pokúšali rok niečo a nič potom pauza /kvôli svadbe chceli sme si ju užiť/ ale začali sme tesne pred svadbou už snažiť od septembra a do teraz nič, vyter čo mi brala na všetky baktérie sú v poriadku, plus HP tam je všetko v poriadku len zistili vysoký estrogen (ale dosť som pribrala už vtedy strašne vysoky nárast kg behom 2mesiacov 😂 skoro 10kg to je moc takže idem už naspäť),preto mi predspisala duphaston zároveň snažiť ďalej a že už ten spermiogram treba tak už pôjde...
@krajcovicka to som rada ❤ davajte na seba pozor❤
@ceklis fakt? Vyzeralo to teda nadejne 🤔
@eva.ballester ďakujem 😊 nooo, sak som sa už aj tešiť zacala. Tak snáď o mesiac sa zadarí 🙏🏻
@bibih drzim palce,ja na 2 testoch duch ale pekne viditelny a na jeden test duch a druhy den cisty..... Uz kaslem na cele testy.... Ked som cakala syna,tak mi test prvy krat ukazal v 7 tt teda koniec 7tt do vtedy ani len duch. Teraz zase sami duchovia..... Ja uz kaslem na testy. To sklamanie je potom este horsie. Idem to riesit-neriesit stylom co ma prist pride.... Kazdopadne drzim palciska ;)
Ahojte baby, ked si pamatate asi pred 2 tyzdnami som sem pridavala testy, 2 som mala celkom viditelne a potom na dalsi den mi uplne zoslabol (dalsi den zase v poriadku). Vtedy v den toho slabeho testu mi vela ludi hovorilo, ze to bude asi biochemko. Len Vas chcem povzbudit, aby ste tolko tie testy nesledovali, ja som sa tiez nastrasila a dnes uz nasa fazulka vyzera takto. 😊
@nadu345 gratulujem, teším sa s tebou. Nech fazuľka pekne rastie ✊🏻✊🏻🙏🏻
@liliputka23 krasny test gratulujem

@krajcovicka nadhera, gratulujem. Uzivaj 🙂