icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miminkanase
15. feb 2018

@val9 kludne ajto kazdy den, my sme tak stvorili nase dvojky. Len si to proste uzivajte a nechajte tomu volny priebeh. Ovulku ti najlepsie odsleduje gynekolog a nemusi ti nic pichat, staci odsledovat folikuly. Prajem stastne naboje 😉

ceklis
15. feb 2018

@zuzsat ja mam otazku :D co som citala tak pocas ovu praska folikul a vajco putuje do vajickovodu a tam dochadza k spojeniu so spermiou... zevraj vajco je schopne oplodnenia do 12-24 hodin, cize tie dva dni po ovu uz asi moc nemaju zmysel, nie? este tak den po ovu ok, ale dva?

miska_hryzka
15. feb 2018

@ceklis to asi tak nebude, lebo podla BT som mala ovu 18.3.. Sex sme mali 13.3. a potom až 27.3. a teraz mu tu behá po dome taká malá zloba 😉

zuzsat
15. feb 2018

@ceklis poistka napr.iui
pichne sa injekcia aby popraskali folikuly. obden je iui a sexovat sa ma dalsi den. nikto nezarucuje ze ovulka prebehne presne

ceklis
15. feb 2018

@miska_hryzka ale v tomto pripade vydrzali spermie tak dlho vnutri a nie ze vajco pockalo na spermie 🙂 cize to nie je ten pripad co som sa pytala. ja teraz velmi intenzivne riesim vsetko okolo toho a zbytocne asi vela veci uz studujem a tak mam potom v tom uz asi viac chaos :(

ceklis
15. feb 2018

@zuzsat jasne, rozumiem. tento mesiac som bola o dokiho na sledovanie folikov a ovu vysla na vikend (sobota, nedela), bola som v pondelok na kontrole, kde uz folik nevidel, tak predpokladal ze praskol a pytala som sa ho, ze ci mame poistit a on mi len povedal, ze uz je neskoro. tak preto ta otazka... vtedy som aj reisila v nejakej teme ci este sexovat 24hodin po ovu. Tak uvidíme, dalsi mesiac skusime takto :D

zuzsat
15. feb 2018

@ceklis urcite sexovat... za pokus nic nedas... 4dni kazde den... pred ovu ked je test pozitivny v den ovu a dva dni po ovu .. vravim ze kamoskam to tak vyslo...a ja som dva krat sa spoliehala len na iui a tretie aom povedala muzovi ze chcem urpbit maximum co mozeme ze pojdeme kazdy den... akurat den pred iui sme netoto lebo musel byt dostatocny pocet spwrmii neviem ci sa podarilo iui alwbo sex ale vyslo to 🙂

katyk22
15. feb 2018

@zuzsat ja by som to aj tak neriesila 🙂 zbytocne sa stresovat a sledovat... takto sa to nepodari.. nech vypne a hotovo 🙂

zuzsat
15. feb 2018

@katyk22 no budme uprimne... mas pravdu tiez si myslim ze vsetko je v hlave...ale z vlastnej skusenosti neda sa prestat mysliet na tu jedinu vec v zivote ktora by urobila bodku k spojojnosti. a hlvne ked kazda druha je tehu... nebodaj ak ma nad 30r

val9
15. feb 2018

@miminkanase no uvidime dakujem 🙂 prosim ta ako je to s tou ovulkou na ktory den DC by mala byt cca ? 🙂

zuzsat
15. feb 2018

@val9 cca v polovici cyklu... cize v 28cykle na 14.den... ale treba testovat radaej skor vzdy v rovnaku hodinu.. a ak sa uz zafarbuje ciarka tak aj 2x denne testovat rano a vecer

mini007
Autor odpoveď zmazal
miminkanase
15. feb 2018

@val9 podla toho aky mas dlhy cyklus, niekto ju ma na 13dc a niekto az 15dc a neskor. Dolezita je aj lutelalna dlzka, aby sa aj vajko udrzalo a nevyplavilo. Ja som na 13dc mala 19mm folikul a druhy 21mm. Zacali sme skor, uz ten 13dc. Nemerala som ani bazalku ani nerobila ovu testy. Spoliehala som sa na folikulometriu. Za navstevu u gynekologa nic nedas, staci ist na 11dc a 13dc. Vtedy by ste uz mohli vediet ci folikul rastie a kedy praskne. Vela stastia prajem.

mini007
15. feb 2018

Oooch baby zasa ta záha páli. Nepomáha mlieko, ani rozok.
Co radite? 😫😫😫😫

krajcovicka
15. feb 2018

@mini007 mandle

katyk22
15. feb 2018

@zuzsat ved jasne nieje to jednoduche 🙂 aj mna to trapilo ale povedala som si dost! Nebudem sa trapit a rozmyslat kedy mat sex a kedy testovat a kedy hento kedy toto... vypla som, uzivali sme si a bum 🙂 uz som v 9tt 🙂 vsetko ide cez hlavu a musis to prestat silit 🙂

katyk22
15. feb 2018

@mini007 mne pomohli mentolove zuvacky 😂😂 skus 🙂 drzim palce 🤗🤗

zuzsat
15. feb 2018

@mini007 kusok kyslej kapusty

ikonica
15. feb 2018

@ceklis ja som kukala take jedno video.. a tam prirovnavali maternicu k opernej sale.... sala sa musi naplnit divakmi (spermiami) este predtym, ako pride na podium hlavna hviezda (vajko) cize z toho mi vyplyva, ze treba sexovat hlavne pred :D ale... existuje aj oneskorena pomaly sa rozbiehajica ovu... proste mas testy pozitivne ale kym sa vajco vykotula prejde aj par dni... z toho vyplyva ze pre spomalene vajco je treba sexovat aj po ovu 😂 😂😂

monika20111990
15. feb 2018

@mini007 ja som skúšala rennie gaviscon, tortove oblátky nič mi nepomohlo ešte mi pomáha jablko a najviac a aj to užívam keď ma páli zaha sú polystyrény teda ryžové chlebíky keď aj niekde ideme jednoznačne to ide somnou ☺ja odporúčam určite

ceklis
15. feb 2018

@ikonica 😂😂😂😂 tak snáď to moje vajco nebolo spomalene a dostavilo sa na javisko včas 🙈🤪

monika_akinom
15. feb 2018

@ceklis mozno ho museli spermosky vytlieskat, alebo vypiskat ak moc meskalo 😁

monika_akinom
15. feb 2018

@ceklis ale verim, ze bude potlesk o par dni 😂👏

mini007
15. feb 2018

@katyk22 nepomahaa :((

mini007
15. feb 2018

@monika20111990 super to som este nepocula.. skusim aj ich velmi lubim

katyk22
15. feb 2018

@mini007 jooj :/ hmm a zmrzlina?

happy9911
15. feb 2018

@zuzsat ahooj tak napr ked pevy pozitivny test je dnes 15.02tak by si mala sex 15,16,17,18? Dibre som pochopila?

ceklis
15. feb 2018

@monika_akinom 😂😊✊🏻🙏🏻😂😂😂

ceklis
15. feb 2018

@happy9911 áno ;) tak som to pochopila aj ja 😍

domulka22
15. feb 2018

Ahojte potrebovala by som názor. V piatok som bola na iui a dva dni predtým pichnutý pregnyl ,, dnes rano robený test ze ci mám ešte pozostatky pregnylu.. Je podla vás tets neg alebo tam niečo ešte vidíte ?? Dakujem za každú odpoved..