icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
15. feb 2018

@happy9911 tak tak dobre ste pochopili.
@ceklis

zuzsat
15. feb 2018

@ikonica toto je perfektne prirovnanie 😀 😀 😀

bibih
Autor odpoveď zmazal
happy9911
16. feb 2018

7mi mesiac snazenia... tri dni do ms... Znova myslim si ze neuspesne😞.. Asi zajdem k dr.. Uz sa mi to vidi strasne dlho😞

wannda9184
16. feb 2018

@happy9911 treba mysliet pozitivne...vies vsetko je v hlave..proste si len uzivajte a skus prestat mysliet len nato kedy sa to uz konecne podari...ono to pride ked to budes najmenej cakat....viem podla seba...strasne som chcela babo a dlho sa bam nedarilo...nakoniec som to vzdala a pozri sa podarilo sa...drzim Ti palce 😊

happy9911
16. feb 2018

Dakujem moja.. Akurat som pozrela na test po 5tich minutach cca.. A vidim tam nieco..

petra102
16. feb 2018

@happy9911 moja, ty siedmy mesiac, ja šiesty rok :(

happy9911
16. feb 2018

@petra102 ani ja sa netesim..prv som dala foto na nastenku..a tam kazda druha ze to je negativ ze tam nic neni,prvy krat v zivote vidim ducha na teste ...uz sama neverim tomu co vidim, ked mi mamicky,skusenejsie povedia ze tam nic neni co sa testujem,namyslam...6rokov :( mate nejake vysetrenia za sebou?

krajcovicka
17. feb 2018

@happy9911 jasné, že tam je dušík! ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

ikonica
17. feb 2018

@krajcovicka ahojky.. kedy mate dalsiu kontrolu? ako sa citis?

linsss
17. feb 2018

@happy9911 ahojik ja tam vidiiim ducha 🙂 testuj ďalej 🙂 drziim prsty

ikonica
17. feb 2018

@linsss a ty ako sa mas? co nove?

krajcovicka
17. feb 2018

@ikonica ďalšiu poradňu mám až 8.3., zdá sa mi to nekonečno, každý deň zaháňam chmúry, ale teší ma aspoň to, že mi býva zle, podvečer od cca 16- tej som nepoužiteľná, len na škodu je, že často učím do 18- tej, v stredu som sa obávala, že poslednú žiačku tuším už ozvraciam. Mávala som strašné bolesti v ľavom boku, už som sa bála, či to nieje oblička, ale začala som cvičiť jogu pre tehuľky a som ako s vymeneným náhradným dielom 😊. Ináč taká klasika... hlad, prsia, podbruško, únava....

linsss
17. feb 2018

@ikonica AHoj 🙂 mám sa skvelo 🙂 včera som bola na dalšej kontrole lebo ma trápi hnedý vytok ale bábo je úplne v poriadku takže mi len praskaju cievky pri zväčšovaní maternice 🙂 Inač ani neviem , že som tehotná 🙂 Ty ako ? 🙂

happy9911
17. feb 2018

@krajcovicka dnes som netestovala... Skusim zajtra rano.. Mam este 3dni do ms.. Ale po dvoch dnoch by mala byt ciarna tmavsia nie?

sabyyy
17. feb 2018

Ahojte baby prosím vás vidíte tam niečo?alebo sa mi marí?

linsss
17. feb 2018

@sabyyy strašne zla foto odfot normalne

sabyyy
17. feb 2018
krajcovicka
17. feb 2018

@happy9911 určite bude silnejšia!

sabyyy
Autor odpoveď zmazal
linsss
17. feb 2018

@sabyyy prepač ale ja tam nič nevidim , je tam nejaký tieň ale pochybujem že je to tien čiarky pretože je priliš blízko tej druhej ....

sabyyy
17. feb 2018

@linsss aj tak ďakujem za odpoveď,snáď nabudúce...

prskavka2223
17. feb 2018

Ahojte zienky...vcera mi vyberali z maternice polyp,len sa chcem spytat mozem pit alchemylku na lepsiu regeneraciu? Vo stvrtok budem az z gyndom ked idem na kontrolu,ani neviem ci MS po zakroku pride normal alebo sa mi to posunie cele. Vcera som bola 13DC takze aj asi akurat cez ovulku...dakujem

linsss
17. feb 2018

@sabyyy nič nie je stratene pokial nepríde mrcha 🙂 držíím palce

sabyyy
17. feb 2018

@linsss tá by mala prísť cca 8 dní,tak uvidíme😞

linsss
17. feb 2018

@sabyyy pááánečku tak to je ešte skoro na test

sabyyy
17. feb 2018

@linsss minuly cyklus som mala taky ze dva dni len špinenie a potom dva dni krvacanie,predtym som to nikdy nemala,tak ma preto napadlo urobiť test.Aj vaječniky ma zacali bolieť čo tiež u mna nezvyklo byť

looola
17. feb 2018

@sabyyy je tam akoby druha čiarka, ale na nesprávnom mieste, takze to bude len rozpita farba. Tam kde by mala byt skutočná druha čiarka nič nevidím.

sabyyy
17. feb 2018

Počkám teda na mrchu

iwulqa
17. feb 2018

Zienky vidite tam nieco mne sa nieco zdalo ale niesom si ista. Test bol robeny len pre moj dobry pocit viem ze je este dokor je to len 7 dni od ovu.