Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happy9911 treba mysliet pozitivne...vies vsetko je v hlave..proste si len uzivajte a skus prestat mysliet len nato kedy sa to uz konecne podari...ono to pride ked to budes najmenej cakat....viem podla seba...strasne som chcela babo a dlho sa bam nedarilo...nakoniec som to vzdala a pozri sa podarilo sa...drzim Ti palce 😊
@petra102 ani ja sa netesim..prv som dala foto na nastenku..a tam kazda druha ze to je negativ ze tam nic neni,prvy krat v zivote vidim ducha na teste ...uz sama neverim tomu co vidim, ked mi mamicky,skusenejsie povedia ze tam nic neni co sa testujem,namyslam...6rokov :( mate nejake vysetrenia za sebou?
@happy9911 jasné, že tam je dušík! ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka ahojky.. kedy mate dalsiu kontrolu? ako sa citis?
@ikonica ďalšiu poradňu mám až 8.3., zdá sa mi to nekonečno, každý deň zaháňam chmúry, ale teší ma aspoň to, že mi býva zle, podvečer od cca 16- tej som nepoužiteľná, len na škodu je, že často učím do 18- tej, v stredu som sa obávala, že poslednú žiačku tuším už ozvraciam. Mávala som strašné bolesti v ľavom boku, už som sa bála, či to nieje oblička, ale začala som cvičiť jogu pre tehuľky a som ako s vymeneným náhradným dielom 😊. Ináč taká klasika... hlad, prsia, podbruško, únava....
@krajcovicka dnes som netestovala... Skusim zajtra rano.. Mam este 3dni do ms.. Ale po dvoch dnoch by mala byt ciarna tmavsia nie?
@happy9911 určite bude silnejšia!
Ahojte zienky...vcera mi vyberali z maternice polyp,len sa chcem spytat mozem pit alchemylku na lepsiu regeneraciu? Vo stvrtok budem az z gyndom ked idem na kontrolu,ani neviem ci MS po zakroku pride normal alebo sa mi to posunie cele. Vcera som bola 13DC takze aj asi akurat cez ovulku...dakujem
Počkám teda na mrchu

@happy9911 tak tak dobre ste pochopili.
@ceklis