Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka to cvicis podla nejakeho videa?
@ikonica áno taká Češka tam má cvičenia vo všetkých štádiách tehu i po pôrode...
@krajcovicka skusim kuknut... uz som aj rozmyslala, ze pojdem na par hodin jogy nech sa naucim spravne cvicit a potom budem cvicit doma....
Trochu lepsia foto
@krajcovicka
@happy9911 ja som testovala každý deň a bolo vidieť stúpanie hcg...
@ceklis
@krajcovicka tak vyskusam dnes vecer, este som v praci 🙂 a dam foto, snad sa nesklamem
@iwulqa mne sa tam niečo vidí, len je to nekvalitná foto...
@krajcovicka ty máš oči ako jastrab 💪🏻☺️ Ja čakám na nejaký normálny čas kedy spravit prvý test a dušujem sa, že skôr ako 10dpo nespravím. 😂😂😂🙈
@krajco to su dve bublinky v brusku?
@eliska1986 ano
@krajco to je krásne! Gratulujem! Ja som z dvojičiek, ja to poznám z iného uhla pohľadu 😊
Ahojte dnes som mala ostat ms. Ked neprisla som estovala. No ide o to ze mam horucky neviem o i zem dat? Viete niekto poradit? Morska voda sprej o nosa +naparovanie+kloktanie mam za sebou. Akurat ta teplota sa bojim skoro 39 a nie ju zrazit. Dik za odpovede
@krajco parada!!!gratulujem

Zienky vidite tam nieco mne sa nieco zdalo ale niesom si ista. Test bol robeny len pre moj dobry pocit viem ze je este dokor je to len 7 dni od ovu.