Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mimuska18 ja som muzovi hovorila reku vies, kedy sa mozme tesit?ked budem mat babo uz vo vozicku s cedulkou v porodnici ...🙂 ale samozrejme ze prve tesenie je fajn 🙂 inak trocha nostalgie..najlepsi pocit na svete.. po porode som si obula papuce a sla som si pre maleho..(nechcela som vyckavat kym ho donesu) dosla som a hladala som v tych cedulkach meno a prvykrat tak naozaj som ho videla ze moje babo 🙂
@emili31
@eva.ballester bola som v meste kupila som kazetove 2v1 tak som jeden hned skusila..aj kazetu rozobrala..myslim, ze teda ozaj nic ...fuuuh 😀
@vlocka5
Aj ja vidím dusíka 🤔
@vlocka5 no,ja neviem,ale ja tam ruzoveho ducha vidim 😮
To som az taka slepa??? ....no ved teda uvidim asi za par dni....

@vlocka5 To,ze tam nieco slabunke je este neznamena,ze si tehotna.Ono z toho nemusi byt nic,ale treba skusit este o par dni
@emili31 ja pri prvom synovi som neriešila vôbec sledovanie bazalne teploty ani ovulacne testy a podaril sa 3mesiac po vysadení antikoncepcie vôbec som nemala strach že nebude biť srdiečko alebo sa môže hocičo stať a teraz keď už chceme druhé tak sa prehnane sledujem robím testy a pevne verím že raz to vijsť musí a viac sa obávam toho že nebude srdiečko alebo že o bábätko prídem takže to aj horšie všetko prežívam 😊
@mimuska18 tak stat sa moze vselico...ale treba doverovat babatku,.,.ked je zdrave, tak nema preco byt nieco taketo...urcite na taketo nieco nemyslite a uplne to treba vytesnit z hlavy ! ale poviem Vam ze horsie je mat placentu dole...som cca 6 mesiacov sa nemohla ani ist prejst, nic dvihat a kazdy den som po wc trpla co sa bude diat, kedze clovek sa boji aj o seba aj o babatko...a to som mala 1,2rocne dieta doma...to bolo naozaj ze fakt zle, zit pol roka v neistote jak to dopadne...
@mimuska18 ja vidim ciarocku na oboch 👻👻
@vlocka5 sorry ale nejaky tienik tam predsa len je. Odporucam i ak rapiclear. Ten mi ukazal najjasnejsieho ducha. Pepino a Ladymax len taketo tienohry. Ja uz dufam, ze sa tiez coskoro dozviem na com som. Sledujem tuto temu a dusikujem. Zajtra den ms tak som zvedava...
Mnoooo tak u nas z dvoch fazuliek, je uz iba jedna...
@krajco jak to????
@eva.ballester tento je rapiclear 😀 ale boli ma tak na mrchu brucho, aj farbim tak do rana uz cakam ze sa to rozbehne...
@kukurica77 ,
@mini007
No ono bolo aj mensie a uz ked som bola prvykrat u doktorky tak mi hovorila ze asi nevydrzi, a v pondelok uz nebolo...

@mimuska18 aj ja vidim ciarocku. Nech silnieeee.