Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@petra102 tak drzime pasticky😘
@eva.ballester pekny ruzovy duch druhej /...Drzim palceky, aby tmavol 😉
@iwulqa gratulujem

@eva.ballester nech ken pekne silnie! ❤️✊🏻❤️
@val9 gratulujeeem

dakujem moc😊asi mu to oznamim este dnes, lebo sa to tazko skryva..len este musim nazbierat odvahu..
@denuss gratulujem a silno držím palce, aby manžel malinké prijal s láskou a nech vám prinesie radosť!veď je to vaša zhmotnená láska😍👶🏻😍
@petra102 malinký duším, nech silnie a verím, že naživo ho vidieť lepšie!
@majka2 ja vidím dušíka, ale lepšie by to bolo vidieť na bielom papieri...✊🏻
@ikonica
@luta13
@krajcovicka dievčatá, myslíte si, že rapiclerar po limite duchuje s takou čiarkou, ktorá vyšla mne? nemáte skúsenosti s týmto testom?
@petra102 to neviem, ale v najbližšie dni tento oriešok rozlúskneš! ✊🏻
@krajcovicka bojím sa opäť sklamania :( :(
@petra102 NEBOJ SA, STRACH NIKAM NEVEDIE!
@denuss ahoj, mas krasne kolajnice, si jasne tehotna. Ako reagoval muz? Ci uveri, az ked ho zbada na utz?
@krajcovicka ešte neblahozelaj moja .. bojim sa trochu, ze nebude tmavnut :/ rano bol trosicku slabsi .. nechcem sa sklamat :/
Ahojte babulky. Dlho som tu nebola ale nezabudla som na vas a sem tam sem zavitam a pozriem vase prispevky. Dnes som v 22tt a cakame zdrave krasne dievcatko. Tiez nam to trvalo vyse 3 rokov ale podarilo sa. Tesime sa na nu velmi. Tie co ste zufale nezufajte raz to pride a zaskoci vas to tak ako aj mna. Drzim vam palce.
@denuss gratulujem,krasne ciarky. Nevies si predstavit co by ine zeny dali za tie krasne ciarky.Nic sa neboj,vsetko dobre dopadne a muz sa bude tesit(mozno bude prekvapeny) v kazdom pripade dietatko je dar. Drzim palce,aby to dobre dopadlo

@petra102 nieco tam vykuuuuka 🙂