icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kukurica77
23. feb 2018

@laydy7777 krasna foto....ano,ano stale verime,ze sa to podari.Tesim sa s tebou,ze ste v poriadku a uzivas si tehotenstvo.Dakujem za povzbudive slova,velmi to potrebujeme...aspon ja urcite.

sticker
kukurica77
23. feb 2018

@iwulqa myslim na teba a drzim palce.Daj info ako si dopadla.

laydy7777
23. feb 2018

@kukurica77 neboj ja som bola zufala. Stale dookola folikulometria clostyl.inofolik a neustala depka. Vyse 3 rokov to bolo stale tak. Potom sa mi urobila cysta na vajecniku ktora musela ist operativne von. Prisla som do nemocnice a cysty nikde tak mi urobili prefuk vajecnikov ci je vsetko ok. A bolo.stale som nechapala kde je teda problem. A preco prave my ked tak lubime deticky nam neni dopriane. Zacali sme planovat svadbu a ze babo poriesime potom. 2 mesiace som sa tesila zo svadobnych priprav a konecne som pozerala nieco ine ako detske vecicky a zostala som hned tehotna. Taky sok som nezazila. Neboj verim ze aj ty budes coskoro tehulka.

butterfly333
23. feb 2018

@laydy7777 gratulujem a prajem všetko dobré. Tiež sme sa snažili vyše 3r. No nakoniec sme sa rozviedli teraz mam novú lásku tak dúfam že sa nám zadari

kukurica77
23. feb 2018

@laydy7777 ja uz jedneho betarika doma mam,ale uz ma 8 rockov a uz vyse 4 rokov sa snazime o druhe a nejako to nejde... Na prefuku som uz bola,ale moje telo na to zle reagovalo a silno som krvacala,az som bola hospitalizovana a nutna transfuzia krvi,po pol roku sa ti znova bezdovodne zopakovalo,tak fungujem na duphastone,aby mi upravil cyklus...v kazdom pripade padla otazka umeleho oplodnenia,len mam obavy z roznych injekcii a tym ako moje telo zareguje na taketo veci...tuzba je velka,stale verim,ze by to mohlo ist prirodzene,len po vyse 4 rokov stracam nadej.Uvidime ako to vsetko dopadne,verim,ze dietatko na mna caka a Pan Bozko nam jedno malinke a vonavucke babatko pozehna.Tvoje slova ma skutocne povzbudili a zlepsili naladu,tak snad to uz tento rok "dame".

denuss
23. feb 2018

@krajcovicka
@eva.ballester
@kukurica77 dakujem zienky, aj za povzbudenie😉!stresovala som ked som rozmyslala, ako to muzovi oznamit, aby to prijal co najlepsie..ale boli to zbytocne obavy, to som cela ja😊prijal to s usmevom, este si robil srandu, ze to s kym a ako..no povedal, ze zatial ma z toho obavy a nedokaze sa tesit, ale je v pohode a pozera uz auto, do ktoreho napchame 3 autosedacky😁kedze mame 4rocnu a 2 rocneho..a ja sa z tehotenstva velmi tesim, aj ked bolo neplanovane, tuzila som mat este babetko, len manzelovi sa dve zdali tak akurat..

mimuska18
23. feb 2018

@zuzannaaa skúšala a už tomu pomaly začínam veriť volala som aj doktorke tak že duphaston užívať ďalej a 7.3 prvá kontrola 😍😊

krajcovicka
23. feb 2018

@denuss jeej, tak to sa teším s Tebou!

eva.ballester
23. feb 2018

@mimuska18 Ticha gratulacia, nech to dotiahneme do uspesneho konca.

eva.ballester
23. feb 2018

@denuss No mna to tiez caka, v pondelok idem na krv a ak vyjde pozitivna, tak to poviem mm. Tiez mam z toho obavy, dufam, ze z toho nebude vydeseny 🙂

mimuska18
23. feb 2018

@eva.ballester ďakujem 😊

laydy7777
23. feb 2018

@kukurica77 vyskusaj si objednat vitex jahnaci. Uzivala som ho 3 mesiace a mozno aj to pomohlo. Uvidis . Za skusku nic nedas. Urcite sa vam to podari. Drzim palce.

laydy7777
23. feb 2018

@butterfly333 budem drzatt palce aby sa tak stalo a coskoro si bola tehulka. Je to krasne ked to cloveka len tak prekvapi taky maly zazrak

alianka33
Autor odpoveď zmazal
zuzannaaa
23. feb 2018

@mimuska18 juhuuuu ano uz je krasna palicka . gratulujem

mimuska18
23. feb 2018

@zuzannaaa ďakujem 😊

dadulik6
23. feb 2018

@alianka33 silno drzim palce ja ho tam vidiiiim 🤞

alianka33
23. feb 2018

@dadulik6 vďaka ☺ dám potom vedieť ako to dopadlo, lebo som nejak omylom vymazala celý príspevok 🤣

dadulik6
23. feb 2018

@alianka33 budem drzat palce nech ciarka silnie 😊

lotty23
23. feb 2018

Dievcata je tam daco?neviem si to upravit :( dakovala

zuzannaaa
23. feb 2018

@lotty23
@lotty23 este velmi skoro ... ale drzim palceeee

lotty23
23. feb 2018

@zuzannaaa neviem kde hladat ciarku nejak

denuss
23. feb 2018

@eva.ballester wau, tak aj vam sa tak neplanovane podarilo?😊😍drzim palce, nech je krv pozitivna a muz to dobre prijme..moj sa pri prvom velmi tesil, pri druhom bola reakcia-a co by som sa netesil😁, teraz no..ale bude aj tretie lubit rovnako ako prve dve, to som si ista..

lotty23
23. feb 2018

nieco sa mi podarilo vytiahnut ale neviem no....bud som 5dpo alebo 9

lotty23
23. feb 2018
zuzannaaa
23. feb 2018

@lotty23 no teraz nieco vydno jemne ruzove alebo sa mi to zdaaa .....

lulila098
23. feb 2018

@lotty23 nič tam nieje. Snehobiely test

eva.ballester
23. feb 2018

@lotty23 Este je skorooo. Mne vysiel len vcera taky, ze sa ledva dal vyfotit a to bol den ocakavanej ms...

eva.ballester
23. feb 2018

@denuss no moj mm druhe velmi nechcel, ale my sme tento mesiac ani raz nemali sex bez ochrany, tak netusim, ako sa to mohlo zadarit.. Minuly mesiac sme zo dva x naostro, tak ja som uz vtedy dufala...

mini007
23. feb 2018

@lotty23 no veru ja tam čiarku vidím.. skus o 2dnu