icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

petra102
24. feb 2018

@eny81 a neboj, vsetko bude ok :*

eny81
24. feb 2018

@petra102 no duch tam je. Skus tu istu znacku rano z mocu. A kolky den si po ms alebo pred?

eny81
24. feb 2018

@petra102 bojim sa aj chora som bola. A dakujem ti. Verim ze budes mat vytuzene//ciarky

eny81
24. feb 2018

@petra102 a dnesny?

petra102
24. feb 2018

@eny81 no takto.. mala som vzdy 28 dnovy cyklus. Ale po icsi sa mi predlzil na 34 dni. Uz druhy mesiac som mala 34 Dni. Dnes som 32.dc a test rapiclear som robila na 30.dc. a dnesny pripajam, mamatest ale prd :( neboj, to ze si tehulka moze znacit aj to, ze si bola chora 🙂

eny81
24. feb 2018

Presne som to mala aj ja tak ze jeden den duch na dalsi nic a potom sa ciarky zacali vyfarbovat.v den ms. Kludne si mohla mat ovu posunutu ked ti to tak zahaprovalo. Tak urcite nezufaj moze to byt ze si tehu akurat v tej vzorke mocu bolo malo hcg. Drzim tuho palce. Verim ze budu // ciarocky.

eny81
24. feb 2018

@petra102 pozri prvy a druhy rozdiel

eny81
24. feb 2018

Za dalsie 4 dni taketo

eny81
24. feb 2018

Inak dievcence nezufajte. Ja od 16 rokov mam cysty 4x operacia zobrali mi vajecnik lebo sa cysta zvrhla. Povedali ze deti nebudem mat. A teda uz mam jedno skoro dospele a jedno 4 rocne a mozno teraz tretie😘. Ked to budete najmenej cakat sa to podari verim tomu. Sama som dokaz toho ze nic nie je nemozne. Drzim Vam tuho palce a prajem krasne //. 💓

vlocka5
24. feb 2018

Baby som bezradna, ms stale nikde a testy taketo...horny je stvrtkovy a spodny dnesny....zeby len kanalik?

linsss
24. feb 2018

@vlocka5 podľa mna bude tmavnut ;)

zuzka1120
24. feb 2018

Ahojte, stalo sa vám už niektorej,že sa vám spravila pri testovacej paličke taká červená bodka na boku ?
Viď na spodnom teste?
Čo to môže byť? Vidíte tam niečo
( Nevydržala som a testovala som znovu )

iwulqa
24. feb 2018

Tak podavam hlasenie test tmavne dnes navsteva pohotovosti po telefonickom dohovore na uzt nic nebolo vidno krv mi nebrala ale nasadila mi duphaston a ascorutin v ponedelok volat tomu dr co mi bral krv a v utorok ist na kontrolu k dr ktora bola dnes na pohotovosti sme sa dohodli ze budem chodit k nej. Tak uz len vydrzat. Ale ked som prezila vcerajsi den a nerozkrvacala som sa a to bol fakt stresujuci a traumaticky den. Kazdej jednej drzim palce horny stvrtok spodny dnes

val9
24. feb 2018

@zuzka1120 Ďakujem dnes mi je uz lepsie 🙂 inak s tym paralenom to nechapem .. vsade som citala., ze paralen obycajny sa smie dokonca sa to pise aj na krabicke ( ze v malych davkach sa smie nechapem.. ale isto si ho uz nebudem davat 🙂
Aj ja drzim palce ❤

val9
24. feb 2018

@iwulqa držííím palceky ❤🙏

emili31
24. feb 2018

@iwulqa ja som to zazila s dcerkou v tusim v 7 tt duphaston zabral a dali mi inejciu vit K este k tomu.. naraz som mala behom 2 h vziat 4tb potom uz len rano. avecer tusim.. krpana ma uz 2,5 r 🙂 super ze dali duphaston to je velka sanca ked sa to podchyti skoro

iwulqa
24. feb 2018

@emili31 ja som to zazivala pri malom 1x v 5tt krvacanie duphastom 4 tablety potom 3x2 t potom v 7 tt znova a 9 tt znova do 13 tt som musela brat duphaston. A mam 18 mesacnwho krpc.

kukurica77
24. feb 2018

@luta13 Ďakujem

sticker
petra102
24. feb 2018

baby duchuje tento hlupy rapiclear? Ake s nim mate skusenosti? test robeny cca o 22:00..

luta13
25. feb 2018

@denuss nemas zaco dakovat, kazda zena si zasluzi byt milovana a aj mat deti tolko, kolko tuzi mat...Takze, to ze si bola prave Ty pozehnana znova, ber tak, ze to takto ma byt...Uzivaj vsetko 😉

luta13
25. feb 2018

@butterfly333 nemas zaco moja, rada Ta povzbudim, ako kazdu inu zienku tu...Verim, ze coskoro tu budes davat testiky s dusikami a ja sa budem potichucky skerit na ne, nech len pekne tmavnu 😅

luta13
25. feb 2018

@petra102 na Tvojom vcerajsom mamateste vidim mikrodusika, ale zienky tu uz viackrat hovorili, ze mamatesty duchuju falosne...Skus inu znacku testu, napr.Pepino, alebo Lady max...Drzim palceky 😉

luta13
25. feb 2018

@vlocka5 na oboch testoch vidim dusikov, no zatial velmi slabuckych...Testuj zas o 2 dni...Drzim palceky 🙏🙂

luta13
25. feb 2018

@zuzka1120 nejde mi to upravit, ale mari sa mi pod tou spominanou bodku, co je zboku testovacej /, akoby tam bol dusik, no uvidis...Testuj zas za 2 dni...Drzim nadalej palceky 😉

looola
25. feb 2018

@petra102 mne rapiclear neduchoval, dokonca druhá čiarka bola slabšia ako na teste dr.Max. Na Tvojom teste nič nevidim.

luta13
25. feb 2018

@iwulqa testiky krasne...Prajem Ti, nech silno tmavnu a po potvrdeni od Dr. bezproblemove tehulkovanie 😉

luta13
25. feb 2018

nejde mi pridavat fotky, co sa tu deje?...Uz vcera mi nesli, dnes zas nie, len do IP mi to ide! 😲

vlocka5
25. feb 2018

@luta13 ja mam dojem, ze to bude len kanalik, nesilnie to...to su stvrtok a sobota a su celkom rovnake

iwulqa
25. feb 2018

@luta13 dakujem uz aby bolo zajtra a volam za krv