Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vlocka5 ahoj, kolko si asi DPO? Lebo mne velmi dlho vychadzali duchy a negativne. Ak sa citis tehotna, vyckaj dlhsie, niekomu ukazu prve pozitivne testy az v 8tt 😄
@eva.ballester sama neviem mne to teraz chodi vseliako, maleho este kojim..28dc som mala pred tyzdnom, ale s muzom sme boli asi den po valentinovi 😀 ...ja si myslim ze to je fakt len kanalik a to iste mam aj teste rapiclear citala som o nich ze duchuju...a vlastne nazivo to tam vidim len ja, muz tvrdi ze si nahovaram 😀
@val9 výborne! Koľko dpo si?
@krajcovicka netuším, pretože evidentne ta ovulka bola posunutá ale mala by som byť 32-33 dc
Ja som si dnes robila Pepino a takmer neviditelny duch! Tak ja uz neviem fakt. Pockam si do zajtra, rano idem na krv a v stredu opat. Asi uz ani nebudem testovat. Ms mi meska 4 dni. Aj som trosku krvacala v den, ked mi mala dojst, pri utreti bola krv, ale potom to preslo. Som velmi zvedava. Takto ma natahovat 😊 Pri prvom som mala uz 4 den meskania krasnu ruzovu ciarku 😏
@val9 nadherna ciarka, gratulujem!
@eva.ballester ahojky hneď zajtra daj vedieť ako si dopadla ...inak s tymi testami fakt je to divne robila som si inu znacku a tiez skoro nevidetitelny duch .. som zvedava, aky bude dnes vecer, rano uz ani netestujem .. mne meska cca 3 den 🙂
@val9 a aku znacku si robis? Leno dr max mi vysiel pekny ruzovy duch a na pepino takmer nic😣
@eva.ballester ja som testovala rano a ten pekny duch mi vysiel v piatok vecer. Asi by som si mala robit test rovnaken znacky. Ale kaslem uz na to. Do zajtra uz vyckam. Urcite dam vediet 😉
@eva.ballester tie co mam na stranke svojej, od jednej baby z MK som kupovala, a tie som robila uz hadam aj 3 mesiace a este take ciarky mi nikdy nerobili ako teraz cize chybne nie su ... a pepino toto iste skoro neviditelny duch 😒
@val9 ✊🏻
@val9 takze na pepine mas teraz len ducha? Pricom na tychto uz ruzovu ciarku?
@eva.ballester presne tak.. cudne maximalne .. podla mna su citlivejsie alebo maju viac farby neviem
@val9 no to je zvlastne. Mozno ukazuje neskor. Za mna najlepsie ukazal ten Ladymax a Rapiclear...
@eva.ballester počkám par dni a potom urobim asi ladymax nech sa nestresujem 🙂
pepino ukazuju o par dni neskor // ako ine testy...
kazdy test je iny preto sa odporuca testovat a potovnavat iba 1 druh testu.
baby vsetko je v poriadku!
najlepsie su dr max 😀 resp mam pocit najcitlivejsie :'(
@val9
@eva.ballester baby za mna naj znacka je intimed z kauflandu stoja 0,99e 2ks a vzdy krasne ukazali. A paci sa mi ze su velke a siroke a aj ciarky cize netreba lustit posielam moju postupku dnes 31dc. Nepravidelny ciklus takze neviem povedat ci meskaju alebo nie.
@val
@eva.ballester prepacte nepridalo mi foto

@luta13