Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vcielka199 krasne//
@iwulqa jupi nadherna postupka, blahozelam tehulka 😘
@val9 bolesti nemam ziadne neviem zatra volam za krv a neviem ake su vyhodila som krabicku mam posledny na zajtra ale ten je drmax palickovy.
@eva.ballester no to budem az ked dostanem tehu knizku ze je vsetko ok dovtedy neuverim a v klude bidem az po porode.
@sewie dakujem ale este cakam na krv a uvidime lebo v sobotu na sone nebol ziaden naznak gravidity.
@vcielka199 úplne jasné //🙂
Ahojte dievcata. Nemam dobre spravy. Vcera som zacala zase krvacat a vyzera, ze ms ma uz neobide. Rano som bola aj na krvi, poobede maju prist vysledky, ale ja si uz nadeje nerobim. Totiz ustali mi aj priznaky, takze myslim, ze islo o biochemicke tehu. Poobede si mam zavolat po vysledky. Dakujem vam vsetkym za podporu. Baby ste uzasne 😙
@eva.ballester este nic nie je stratene, kym nemas vysledky 😉...Velmi myslim na Teba a drzim palceky, nech vsetko bude tak, ako byt ma a nech sa babätko este udrzi 🙏🙏 🙏
@vcielka199 ano, testik nadherny!...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@luta13 To iste hovori aj moj muz. Dakujem ti ❤
@eva.ballester ak veris v Boha, modli sa a pros, nech sa babätko v Tebe udrzi...Hladkaj brusko...Verim, ze to pomoze - teda dufam! ❤
@luta13 Áno, už som sa toľko modlila, aj s mužom, dieta je dar od Boha. Preto som to už nechala v Jeho rukach. Nech sa stane Jeho vôľa. ❤👨👩👧👦
@luta13 Presne stále hladkam brusko a prihovaram sa, ze ho velmi lubime a chceme❤ Neostava ine len cakat ☺
@eva.ballester oooj uvidime ake budu vysledky, ale mozno to je iba spinenie z uhniezdnovania ci? Ako sa inak citis?? Verim, ze vsetko bude dobre, myslim na teba a drzim palceky 😇🙏❤

@iwulqa jej krasne //. Gratulka👏👍