icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

val9
26. feb 2018

@ishkaa toto je fakt skupina s podtitulom "cakaren" musime pockat 🙏 toto je najdlhsi februar v mojom zivote prisaham :D

ishkaa
26. feb 2018

@val9 veru 🙂 cakala som na kramy, teraz cakam co s nimi 🙂)

val9
26. feb 2018

@ishkaa no ja toto iste, len s tym rozdielom ze mna uz druhy den sem tam pichne, ale ms nikde .. vecer som si robila test slabucky bo uplne tak uz plač bol .. bazalka rano 37.1 neviem co si mam akoze mysliet, cize uz len cakam 🙂 a keď do konca tyzdna sa nic neudeje asi skocim na krv 🙂

eva.ballester
26. feb 2018

@val9 ahoj, tak je to tak, ako som si myslela. Povedali mi len tolko, ze hodnota hcg je prinizka na tehotenstvo. Nepovedali kolko, ale verim tomu. Vsetko tomu nasvedcuje. Presne ked zacalo krvacanie, tam mi aj zoslabli vsetky tehu priznaky, co mi bolo dovtedy dost zle. Aj dusik na teste vybledol. Tak si myslim, ze je to klasicke biochemko. V piatok idem este na kontrolu, ci je vsetko ciste. Baby ja som sa svojej odpovede uz dockala a musim povedat, ze je to v pohode, lebo toto bolo od uplneho zaciatku divne. Verim, ze vy to dobojujete do uspesneho konca. Temu nadalej sledyujem a mozno zas pridam nejaky dusik 😉

lauriinkaa
26. feb 2018

Baby, ja vam tak drzim palce, kazdy den vas citam a cakam na nove testy, kde budu dve ciarky, ze sa dockate vytuzeneho tehotenstva, prezivam to uplne s vami 🙂 ❤

val9
26. feb 2018

@eva.ballester tak to ma mrzí, ale je super, že máš pozitívny prístup a verím, že čím skôr budeme obdivovať ďalšie dusiky ... vela šťastia do ďalšieho cyklu ❤🙏

eva.ballester
26. feb 2018

@val9 dakujem ti pekne. Musim povedat, ze horsie bolo, ked som zacala krvacat a nevedela som ci je este sanca, ci nie. Teraz uz viem, ze z toho mracna nezaprsi, tak som uz kludna 👍

lotty23
26. feb 2018

@luta13 no testla som ale cca 3 cik od rana cize len taky onicom neviem ..prosim, kde by mala byt ta ciarka, neviem kde toho ducha lovite vobec :D

val9
26. feb 2018

@eva.ballester ale vieš ako sa hovorí, že po biochemku je najurodnejsia poda ... drzim palceky 🙏

dadus_ka
26. feb 2018

@lotty23 mas tam slabu ciarku, pravdepodobne si tehu 😊

0507
26. feb 2018

@lotty23 aj ja vidim 🙂

mini007
26. feb 2018

Achojte 😍

mimkamo
26. feb 2018

@mini007 krasna fotka, ktory tt?

lotty23
26. feb 2018

@dadus_ka zeby....😕

dadus_ka
26. feb 2018

@lotty23 podla mna ano. Sprav si zajtra rano mala by byt uz viditelnejsia ale ja ju vidim 😊

luta13
26. feb 2018

@petra102 na vrchnom predvcerajsom teste vidim slabulinkho dusika, na spodnom dnesom rannom, je vyraznejsi dusik...Testuj zas az o 2 dni...Spinenie moze byt klude z uhniezdovania a roztahovania maternice...Drzim palceky, nech // tmavnu 😉

eny81
26. feb 2018

@lotty23 aj mne sa zda druha ciarocka.

sticker
eva.ballester
26. feb 2018

@mini007 no aky sefko, otaca sa chrbtom 😉👍

luta13
26. feb 2018

@lotty23 ahoj, vidim na teste druhu slabucku /, verim, ze bude tmavnut...Fotecku som Ti upravila, no nejde mi ju sem pridat, posielam Ti ju do IP, kludne ju sem potom pridaj, ak chces, kedze mne to nejde 🙂

eva.ballester
26. feb 2018

@lotty23 ja uz mam taky vytrenovany zrak, ze takehoto dusika zbadam z pol metra 😁

mini007
26. feb 2018

@mimkamo 11tt

mini007
26. feb 2018

@eva.ballester vobec sme nevedeli spravit foto lebo sa stale hmyril drobecek...

maca000
26. feb 2018

Ahojte...prosím Vás vidíte tam niečo?

luta13
26. feb 2018

@ishkaa na oboch foto vidim mini dusika, len je velmi slaby...Mozno si mala len posunutu ovulku a MS Ti este nemeska dlho,ak vobec meska...Skus pockat este zopar dni , ja neviem, 3,4 dni, potom testni este raz...Drzim palceky, nech sa zjavia // 😉

vlocka5
26. feb 2018

Baby co myslite, cisto teoreticky 😀 moze sa test znova pouzit a skusit ci zosilnie ked tam bol iba dusik? 😀

luta13
26. feb 2018

@ishkaa ta druha foto testu vobec nevyzera na kanalik, mne sa zda jemne ruzovkasta a hruba...Ako pisem, drzim palceky na najblizsie testovanie 🙏

ishkaa
26. feb 2018

@luta13 prave sa rozbehla mrcha :( opat raz nic...dakujem za odpovede

luta13
26. feb 2018

@vlocka5 jeden test pouzit dvakrat je blbost podla mna...Treba kusit novy urcite 😉

luta13
26. feb 2018

@ishkaa je mi to velmi luto ☹...No hlavu hore a vela uspechu do tohto cyklu...Neboj, buduci mesiac budeme s Tebou lovit zas duchov 😉

lotty23
26. feb 2018

@eva.ballester 😅😅