icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dlucy
27. feb 2018

@val9 alebo digi a budes mat hned jasno

eny81
27. feb 2018

@iwulqa to je topka 👍 gratulujem.

sticker
luta13
27. feb 2018

@milagrosss20 nemusis posielat, verim, ze na nom boli // 😉...Kamoske gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie ❤

luta13
27. feb 2018

@iwulqa nadherny test 😉...Neboj, Hcg isto riadne stuplo...Drzim palceky a gratulujem este raz 🤰😘

iwulqa
28. feb 2018

Tak zienky HCG po vcerajsiom odbere na hodnote 650 hura cize za 3 tyzdne idem na sono 😊😆😇

eny81
28. feb 2018

@iwulqa no gratulka nech sa dariiii 😄

eva.ballester
28. feb 2018

@iwulqa jupi, dobre spravy. Tesim sa s tebou 👍❤

kukurica77
28. feb 2018

@iwulqa skvele spravy,drzim palce,nech vsetko dobre dopadne.Dufam,ze fazulka sa ukaze na sone.

iwulqa
28. feb 2018

@kukurica77 dakujme to uz by mala budem v 8 tt

iwulqa
28. feb 2018

@eny81
@eva.ballester dakujem baby uz mi trocha odlahlo ale aj tak este nic neni vyhrate to bude az po porode 😊😂

eva.ballester
28. feb 2018

@iwulqa Uz mozes byt kludna, zatial je vsetko v poriadku. Uzivaj si tehulkovanie 😘

vyvka
28. feb 2018

A to som si Myslela ze uz som v pohode a ze ma to testovanie preslo citim sa ako Uplny blazon ms bola 19.02 a ja som sa uz dnes testovala 🤦‍♀️😁😁😁 ale uz aj testy si zomna strielaju a robia mi machulky 🤦‍♀️🙄😁😁 to mam za to ze robim hluposti 😞😁

eva.ballester
28. feb 2018

@vyvka je tam machulka, ale neodporucam ti zopakovat test skor ako o tyzden a prilis sa nepozorovat, lebo o to vacsie sklamanie, ked to nevyjde...

vyvka
28. feb 2018

@eva.ballester ved je jasne ze pozitivny
Nemoze byt
To len ja ked viem ze mam doma testy neviem vydrzat 😆😁

eva.ballester
28. feb 2018

@vyvka aj ja kebyze mam testy tak robim aj cez ms 😄

vyvka
28. feb 2018

@eva.ballester 😁😁 hrozne
Pokusim sa vydrzat az do Ms
Mna proste bavi hladat duchov 🤦‍♀️😁😆

matilda72
28. feb 2018

Ms mám dostať tak 8-9.3 a už druhý deň ružový výtok a ms som mala 10.2. a nechránený styk 8.2 od vtedy len s ochranou...akože bábo chceme ale stále niečo do toho príde tak si chcema dať ešte ten mesiac "pozor" ale toto ma prekvapilo čo to je??akože v pondelok som bola u gyn. a dal mi nejaký krém na kvasinky lebo cca pred dvoma týždnami som mala angínu tak ma to tam dole chytilo :D žeby ten výtok z tej choroby??? alebo žeby tehu??? no netuším nejaký čudný cyklus 😀

eva.ballester
28. feb 2018

@matilda72 Daj potom vediet👍

biba12
1. mar 2018

@matilda72 na angínu ti dali ATB? Ak hej brala si súčasne s nimi probiotika?

val9
1. mar 2018

tak baby ja dnes 1dc cize si mozem hladat svadobnu cestu 🌴😂😂😂

krajcovicka
1. mar 2018

@val9 tak dobre nájdi ... a podarí sa tam...

val9
1. mar 2018

@krajcovicka uvidime 🙂 máme cca mesiac na najdenie cize hádam dobre vyberieme .. uz sa len trafit aby som mala vtedy ovulku :D to bude zazrak :D

wewe28
1. mar 2018

@val9 počuj a ty si čo za úkaz? toto ani možné nie je. Asi to ozaj bude tým pomarančovým džusom 😂

nivea777
1. mar 2018

@val9 Maledivy su krasne alebo Dominikánska rebuplika, Bali,Thajsko .

val9
1. mar 2018

@wewe28 netuším :D ja si tiež myslím, že to je z toho džusiku :D

val9
1. mar 2018

@nivea777 mňa skôr láka Španielsko 🙂 nechce sa nám cestovať dlho 🙂

vyvka
1. mar 2018

Co u vas znamenalo ak vas Pobolievalo brusko pod bruskom konkretne podobna bolest ako ked ma prist ms alebo vetry 🤔😁😁
Ms som mala 19.02 takze ms to nebude a ovulka neviem lebo ovu testy negativne

nivea777
1. mar 2018

@val9 ja by som si užila poriadnu dovolenku pokial môžeš..pridu deti a uz potom tazko nejaky 16hodinovy let..ale aj spanielsko je pekne

eva.ballester
1. mar 2018

@val9 to su krasne starosti vyberat svadobku. Odporucam Seychely alebo Mauricius, ale je milion krasnych miest. Najlepsie niekde bez internetu 😉Tak snad nam to uz v nejakej blizsej dobe vyjde.

val9
1. mar 2018

@eva.ballester uvidime, tak tých starostí je viac 🙂 len tá dovča je taká z tých príjemnejších 🙂