Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 nemam silne krvacanie zatial take slabsie ale bolesti mam silnejsie.
@nivea777 veru tazke hlavne po tolkom skusani😔
@domx ja som na tom bola rovnako...po 5 dňoch ma príšerne boleli prsia,ale test bol pozitívny až keď týždeň meškala ms
@diabliq6666 dakujem.. dala si mi trochu nadeje ze by to predsa len mohlo byt tehu.. 🙂 🙂
@domx mne tiez nikto neveril,kym som nemala dve ciarky...vraj je to len ovulka a ta sa za par tyzdnov narodi🙂
Ahojte ja mam uz 5 rocneho ducha, tiez som si urobila test a nic 8 den po oplodneni som bola u doktora a zase nic, povedal mi ze nie som tehotna. 11 den som si urobila dalsi test a zase nic. Poobede prisla kamaratka a povedala aby som ho vytiahla s kosa a bol tam dnes ma uz 5 rokov a test odlozeny v albumceku takze netreba sa vzdavat drzim palce
@luciara ahoj ja som mala slabucku druhu ciarku pred 2 dnami a to mi meskalo deviaty den ale dnes som zacala krvacat ja fakt neviem co si mam o tom mysliet s niecim podobnym si sa nestretla?
@kristina50 ak slabucko krvacas moze to byt vselico radsej sa chod ukazat ku lekarovi buduci tyzden moze to byt aj cysta ale mozes byt aj tehotna alebo hoci co ine
Bola som pred tyzdnom a pol u lekara ale povedal ze potvrdit tehu je este skoro. No cystu ani zapal nemam. Po styku som mala na 13 a 14 den slabucke krvacanie teraz mi meskala MS 11 dni no dnes som zacala krvacat.
@snazilka19993 ahoj 🙂 ako testovala si ?
@nikolienko ahoj 🙂 nieeee 😀😮ked ja sa tam bojim z vysledku... Podla mna ked ukazal negativny vysledok naposledy tak twhu asi nebudem a inofolic mi cyklus neupravil alebo co... Ja uz neviem .. Na nete je pisane ze ak je test najprv pozitivny a potom negativny ( co sa u mna ukazalo 2tyzdne pred ms) tak to bude potrat ci co.. Som sa zmierila ale ms som nedostala iba biely husty vytok
@clovek123 Bola som pred tyzdnom a pol u lekara ale povedal ze potvrdit tehu je este skoro. No cystu ani zapal nemam. Po styku som mala na 13 a 14 den slabucke krvacanie teraz mi meskala MS 11 dni no dnes som zacala krvacat.
@snazilka19993 aj to moze byt priznak tehu ja som mala tiez tak najprv biely a potom taky svetlozlty iba po troske. takze ms este nedorazila ? podla mna si vtedy testovala velmi skoro ja viem mohli ste splodit mimi skor ale ono aj kym sa uhniezdi a vsetko prebehne, mohlo byt vajko oplodnene a mohlo sa len tak gulat kym naslo spravne miesto kde sa zahniezdi, niektore baby pisali ze im ukazalo // az ked im neviem kolko meskala takze ja by som nadej nestracala, to je moj nazor 🙂 normalne som zvedava ze co ako dopadnes drzim velmi palce, aj sa citis nejak inak ?
@diabliq6666 no parada.. gratulujem.. 🙂 som velmi zvedava ci to teda bude tehu ci nie.. mam 5 dni do MS a pripada mi kazdy den ako vecnost..
@clovek123 ja viem.. ved som si nie raz povedala ze testujem az ked bude meskat MS.. ale teraz ma tie prsia fakt bolia nonstop.. comu skutocne nerozumiem..kedze ma vobec nebolievaju.. zvykli ked som bola mladsia ale teraz uz dlho neboleli.. a tolko dni.. proste sa mi to nezdalo tak som skusila test.. uz aj manzel sa ma pytal ci som robila test ze isto som tehotna.. :D par dni som ho odbijala s tym ze ved je este skoro.. ale potom som to uz nemohla vydrzat a skusila som.. vravim si ze 10dpo uz by mohlo daco ukazat..mozno.. ved nic za to nedam.. 🙂 a mam 5 dni do MS..
@domx to poznam...este aj v den,ked som ms mala dostat bol test snehobiely🙂
@hennyinnsbruck velmi ti drzim palce viem ze sa dlho snazite neviem presne kolko ale viem ze dlho ako aj my ale u nas to je pase mam taky citak ze uz konecne sa na teba usmialo stastie:-kolko si dpp alebo dc?
@kudusko dakujem si zlata. .hej velmi dlho pomaly 3 roky uz. . .
Som si naspät nainstalovala appku co som uz vymazala.
11dpo som .
mrcha by nemala prist medzi sobotou a stredou. . Sa neviem rana dockat testnem zase
@kristina50 asi by som skusila doktora ale napriklad moja mama takto krvacala do siedmeho mesiaca a ja som sice nekrvacala ale po narodeni obidvoch deti presne na 28 den ako hodinky takze som sa z toho dlho netesila ale typujem ze doktor by uz mohol potvrdit jednoznacne treba byt vklude aj ked je to tazke drzim palce
@hennyinnsbruck viem presne co prezibas a budem sa velmi tesit ked ti bude silniet a potom ti aj pogratulujem a prve nude ze pozriem tvoj prispevok 🙂
@luciara lekar mi povedal ze mam prist ked prestanem krvacat.. aj mojej kamaratky mama mala MS do 4 mesiaca. Neprestala som dufat.
@hennyinnsbruck vyzerá to nádejne
@kudusko dakujem rano sa ozvem😃
@06lienocka uz nech je rano 😁

@hennyinnsbruck rovno vydrz do meskania a mas istotu :D boli tu pripady,ze mali silne ciarky pred MS a MS prisla aj tak... preto je asi najlepsie cakat az do meskania..aj ked chapem,ze to je tazke