Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck úprimne sa teším s tebou,gratulujem budeš maminka 👍
@gabikamicka niečo tam je
@erickatt ja len ukazujem niektorým ktoré tvrdia ze to je digi test ze tento som rozobrala aby bolo lepšie vidieť tu ciarku
Baby digi som mala negativny v sobotu rano,ale BT sa drzi stale hore nad 37,3 nechapem.. Minuly cyklus pred ms 2 dni klesala na 36,9 posledny den uz 36,8 nechapem a dneska rano stale hore.. Od 8mej vecer lezim,tak som si len tak zmerala,a namerala som si 37,8 tak som odcitala 3 stupnov tak 37,5 .. Nechapem preco sa drzi stale nahore ked tehu pravdepodobne nebudem podla digi testu
@snazilka19993 a nebudes len chora? Kedy mas mat MS
@snazilka19993 Digy ma citlivost 25 a mozno kvoli tomu si mala negat. Niekedy ukaze, a niekedy nie. Meska ti ms?
@14nunu10 dakujem 😊
@snazilka19993 uz som tu raz pisala niektorim babam ukaze az na 10d pozi. Test mozno je to aj v tvojom pripade
@clovek123 piatok pojdem ak sa nedostavi..mam biely vytok namiesto ms :/
@snazilka19993 tak daj vediet ako prajem ti to
Dobré ráno,
Dnes ráno som urobila ďalší test ako vyšla druhá čiarka ale strašne slabá, chcela som odfotit, ale nejde to.
Rozmýšľam že objednám test clearblue, ten by už určil na 99 %,nie?
Čo si myslíte?
@ellly ja tam tu slabucku ciarocku vidim 🙂
@domx
@sibalka21
@nikolkananska dakujem za mrknutie na ten testik a vas nazor ....nadej tu este je
@ellly JASNE ZE NADEJ ESTE JE 🙂
@ellly podla mna tam nič nieje a zvlášt tieto testy niesu spolahlive robia duchov aj z vody je to tu odskúšane mne vždy duchovali a nič,no pokial nieje ms nádej tu je držím palce no skus inu značku.
@butterfly333 este vydrzim a skusim iny test ked MS nepride
Babi to ze nevidíte čiarku neznamená že nie je tam, ani na mojom teste by ste nevideli, alebo ja tam vidím a teraz som prišla od kamosky iná taktiež videla tam čiarku 🙂
Skusím ešte koncom týždňa test
@enusamt gratulujem! držím palce, nech je všetko ok. My sme tiež zistili akurát na prvé výročie a ešte mi tp vyšiel presne na deň mojich narodenín. No proste dokonalé!
Tak nech sa darí!
@martuliiik ďakujem pekne a tebe tiež gratulujem 🙂
@enusamt gratulujeeem prajem všetko dobre.
@enusamt gratulujem

Je to tento