Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte ženušky,.. akosi je problém pre mňa rad radom vás označovať, tak takto súhrne... veľmi pekne vám ďakujem za gratulácie 🙂 hádam sa dočkám 30.9 pretože až vtedy sa chystám na prvú kontrolu.. to by som mala byť cca 7+1tt... a hádam bude aj srdiečko 🙂
@jarusc ja som pouzivala len testy Dr.max a potom este take, co som mala objednane z netu - pasikove- namacacie, nie kazetove...🙂 Ak chces, skus viac druhov, niektore testy byvaju spolahlivejsie, ine zas o nicom...Moc sa v tom nevyznam ja som teda mala len tie dva spominane druhy...No naj su s citlivostou 10... 🙂
@jjuulliisskkaa ano
@karcika88 ťažko povedať, ja som mala včera tiež biely s jednou paličkou. Dnes mám dostať menzes, ale zatiaľ nechodí, ani náznak a príznak 🙂
Baby, stretli ste sa s niečím takým, že si spravíte test, negatívny, no menzes nechodí? Môže test ukázať až neskôr? Ja som 11 dní dpo... Ty, karcika88, si koľko?
@crazy_girl1 ja mam dostat za tyzden ale bolia ma prsia a mam nafuknute brucho tak reku je skoro ale skusim test...a sa mi zda ze daco tam je alebp mam halucinacie uz....

@enusamt krásne pozitívny testik..dufam ze sa aj ja dozijem...😉gratulujem k tehotenstvu aj výročiu 😀