Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
My sa snažíme druhý mesiac,a tiež dúfam,že menštruácia 19 teho nepríde...dnes,aj keď viem,že je priskoro,som robila test,ale bol negatívny...malý nám vyšiel na prvý šup,keď sme s tým ani nepočítali,nakoľko sme si prechadzali potratom v 21tt
darcza ďakujem...a mrzí ma,ze si si tým prešla dva razy...mne stačilo raz,a bola som s toho úplne na dne...tak treba veriť,že sa to podarí 😃
@kaki221 ahoj aj ja mám dostať 19.teho a myslím že aj príde tento mesiac sme sa moc nesnazili
@darca...ja tam vidím ducha...skús o dva dni,a isto bude silnejšia...držím palce,nech sa podarí 😃
@barborka93 my sme sa aj tento mesiac snazili abyy to vislo aj pocas ovu dokonca aj po nej a zatial nemam ani spinenie tak sa asi este nechytilo nic alebo bolo a neudrzalo sa
@zuzana256 my sme sa snažili raz keď som mala pozitívny ovu test a na ďalší už bol kúsok slabší od prvého.potom sme sa už nesnažili nebolo kedy

@karcika88 niečo slabulilinké tam vidím... ja som včera nemala nič 😒 Ale ešte nie je všetkým dňom koniec, uvidíme, či príde mrcha. Švagrinej prvé 3-4 týždne test ani vôbec nič neukázal, až v 6. týždni tehu....