Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karcika88 ja vidim🙂 ked poskulim ockom.nech silnie;)
Zeny dakujem 😁 dufam ze bude silnejsia a drzim palce mooc aj vam 😉
@crazy_girl1 jasne ze moze neprist a ukazat ti az po 10 dnoch
@jjuulliisskkaa ducha vidim...testuj za dva dni 🙂 Drzim palceky 😉
@jjuulliisskkaa krasny dusik,drzim palce,aby silnel😉
@jjuulliisskkaa nieco sa tam crta
My sa snažíme druhý mesiac,a tiež dúfam,že menštruácia 19 teho nepríde...dnes,aj keď viem,že je priskoro,som robila test,ale bol negatívny...malý nám vyšiel na prvý šup,keď sme s tým ani nepočítali,nakoľko sme si prechadzali potratom v 21tt
darcza ďakujem...a mrzí ma,ze si si tým prešla dva razy...mne stačilo raz,a bola som s toho úplne na dne...tak treba veriť,že sa to podarí 😃
@jjuulliisskkaa ja by som zasa zajtra,mockyyy drzim prstiky😉
@kaki221 ahoj aj ja mám dostať 19.teho a myslím že aj príde tento mesiac sme sa moc nesnazili
@darca...ja tam vidím ducha...skús o dva dni,a isto bude silnejšia...držím palce,nech sa podarí 😃
@barborka93 my sme sa aj tento mesiac snazili abyy to vislo aj pocas ovu dokonca aj po nej a zatial nemam ani spinenie tak sa asi este nechytilo nic alebo bolo a neudrzalo sa
@zuzana256 my sme sa snažili raz keď som mala pozitívny ovu test a na ďalší už bol kúsok slabší od prvého.potom sme sa už nesnažili nebolo kedy

@karcika88 niečo slabulilinké tam vidím... ja som včera nemala nič 😒 Ale ešte nie je všetkým dňom koniec, uvidíme, či príde mrcha. Švagrinej prvé 3-4 týždne test ani vôbec nič neukázal, až v 6. týždni tehu....