Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@esperanzita vyzerá to skor ako kanálik, tá čiarka je velmi tenká, skús iný druh
@barborka93 tazko povedat si to fotila v blbom svetle...myslim ale ze letet doktrke kvoli duchovi je blbost...pockaj este 5dni a urob test a uvidis viac na com si
@baaambulkaa Kurnik šopa, už som skúsila Mamatest, Woman Secret, Pepino, Top Test a na všetkých to isté 😂👎🏽
@esperanzita naozaj to vyzera ako kanalik, no jedien pockat a uvidis o par dni 🙂
@emili31 už kašlem na to bude ovulka posnazime sa a potom počkám či dorazí mrcha
@sibalka21 Jedine, počkám do konca týžňa a uvidím. Potom pôjdem do digitálneho.
@esperanzita aj ja som mala takyto test na zaciatku 😉 podla mna je to pozitivne 🙂
@esperanzita vyskusaj inu znacku testu, tieto testy maju podla mna malo farbiva. Na inom mi vysli poriadne kolajnice a tento bol stale slaby.
@zubrienka1 Vyskúšam, uvidíme 🙂
Aj keď veľkú šancu tomu nedávam, lebo OVU bola cca. 2,5 týždňa dozadu, takže... 😉
A prsia ma bolia neskutočne na dotyk, takže si skôr myslím že môžem očakávať menštr., každým dňom.
@esperanzita kanalik skor ako ciarka
@wikyi no lebo mi bolo dosť blbo.pobolieva má v podbrušku a vaječníky raz na pravo,raz na lavo
@barborka93 ked si 9 DC tak mozno ta bolest je z bliziacej sa ovu..
@nivea777 ahoj, dnes robeny ovu test, ciarka je odost silnejsia ako vcera, prosim ta znamena to ze uz bude ovulacia?
@nellinka171 myslim ze este nie je tak moc pozitivny.. ale kludne to mozte dnes skusit.. zajtra sprav test a uvidis..mozno sa vyjadria vacsie odbornicky na ovu testy,, ja som laik :D
@esperanzita pozri moje testy... mozno si mala ovu neskor.
@nivea777 dakujem krasne 😊
@nivea777 pozri na tento test robený nedávno no chapes tomu?ráno nič a poobede duch.volala som gynde tak zajtra môžem prísť
@barborka93 tak,nie kazda ma rano vyssie hcg...su vseliake pripady..niektore zeny maju silnejsie vecer..uvidis,mne osobne by ale po normalnej MS nenapadlo robit testy.zajtra uvidis
@nivea777 ani by som nerobila keby mi nebolo tak divne.a prevezme nebola normálna ako obvykle bola dosť silna.a prvý deň aj jasnejšia krv a normalne mávam 4dni teraz bola 5-dnova
@barborka93 no hovori sa,ze zeny mavaju aj MS pocas tehu ale ta MS byva slabsia oproti tej ako mavali..ale uvidis.. mozno ty si vynimka.. budem drzat palce
@nivea777 ďakujem dám vedieť ako to dopadlo u gyndy
@barborka93 ja tam tiez nic nevidim
kočky vidite tam niečo?
@lilienkalilina samozrejme ze vidim ducha 😅
@nellinka171 nie je to iba kanal?
@lilienkalilina vidim☺a nemusim ani tocit fon😀
@lilienkalilina podla mna kanal by bol tensi a bledsi ako toto 😊

Akože toto je čo? 🤔🤔
2.deň mi mešká menštr., test je robený z ranného moču a toto je čo? Kanál?🤔🙄 Už druhý test mi takto vyšiel. Včera poobede to isté len menej viditeľné a dnes ráno toto 😂😅