Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@esperanzita vyzerá to skor ako kanálik, tá čiarka je velmi tenká, skús iný druh
@barborka93 tazko povedat si to fotila v blbom svetle...myslim ale ze letet doktrke kvoli duchovi je blbost...pockaj este 5dni a urob test a uvidis viac na com si
@baaambulkaa Kurnik šopa, už som skúsila Mamatest, Woman Secret, Pepino, Top Test a na všetkých to isté 😂👎🏽
@esperanzita naozaj to vyzera ako kanalik, no jedien pockat a uvidis o par dni 🙂
@emili31 už kašlem na to bude ovulka posnazime sa a potom počkám či dorazí mrcha
@sibalka21 Jedine, počkám do konca týžňa a uvidím. Potom pôjdem do digitálneho.
@esperanzita aj ja som mala takyto test na zaciatku 😉 podla mna je to pozitivne 🙂
@esperanzita vyskusaj inu znacku testu, tieto testy maju podla mna malo farbiva. Na inom mi vysli poriadne kolajnice a tento bol stale slaby.
@zubrienka1 Vyskúšam, uvidíme 🙂
Aj keď veľkú šancu tomu nedávam, lebo OVU bola cca. 2,5 týždňa dozadu, takže... 😉
A prsia ma bolia neskutočne na dotyk, takže si skôr myslím že môžem očakávať menštr., každým dňom.
@wikyi no lebo mi bolo dosť blbo.pobolieva má v podbrušku a vaječníky raz na pravo,raz na lavo
@nivea777 ahoj, dnes robeny ovu test, ciarka je odost silnejsia ako vcera, prosim ta znamena to ze uz bude ovulacia?
@nellinka171 myslim ze este nie je tak moc pozitivny.. ale kludne to mozte dnes skusit.. zajtra sprav test a uvidis..mozno sa vyjadria vacsie odbornicky na ovu testy,, ja som laik :D
@nivea777 pozri na tento test robený nedávno no chapes tomu?ráno nič a poobede duch.volala som gynde tak zajtra môžem prísť
@barborka93 tak,nie kazda ma rano vyssie hcg...su vseliake pripady..niektore zeny maju silnejsie vecer..uvidis,mne osobne by ale po normalnej MS nenapadlo robit testy.zajtra uvidis
@nivea777 ani by som nerobila keby mi nebolo tak divne.a prevezme nebola normálna ako obvykle bola dosť silna.a prvý deň aj jasnejšia krv a normalne mávam 4dni teraz bola 5-dnova
@barborka93 no hovori sa,ze zeny mavaju aj MS pocas tehu ale ta MS byva slabsia oproti tej ako mavali..ale uvidis.. mozno ty si vynimka.. budem drzat palce

Akože toto je čo? 🤔🤔
2.deň mi mešká menštr., test je robený z ranného moču a toto je čo? Kanál?🤔🙄 Už druhý test mi takto vyšiel. Včera poobede to isté len menej viditeľné a dnes ráno toto 😂😅