icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

emili31
29. sep 2016

@chuchu86 to mi je moc luto ;( ja som teraz v 14tyzdni a myslim ze pokym neporodim asi budem trpnut stale...nepovedali co bola pricina ? ;( ah yo verim ze sa vam podari cim skor ...

chuchu86
29. sep 2016

@emili31 - dakujem . už som s tím zmierená, no trvalo to dosť času.

Nie nepovedali, že prečo, po 2 týždňoch som mala isť pre výsledky, a to mi ani nepovedali, že prečo sa to stalo, len mi strčili do ruky papier a dovidenia.
Môj gynekolog povedal, že to bol spontánný potrat, toľko.

esperanzita
29. sep 2016

@chuchu86 Vyskúšam 😊 Ale už sa mi to zdá veľmi dlho, že by stále len duchovali.

esperanzita
29. sep 2016

@zubrienka1 To je tiež pravda. Ale bolí ma len jeden prsník pravý, čo je veľmi zvláštne a spodok brucha mam tvrdý ako kameň a pred menštr. som väčšinou vždy nafúknutá ako 🐽🐷 a to už aj dva týždne pred očakávanou menštr.😏

chuchu86
29. sep 2016

Babi tešíte sa na Vianoce ?? ? 😀 😀 😀

Možno poviete, že som už fakt šalená , ale včera som čítala tu na koníku, že ľudia už kupujú darčeky, robia výzdobu a rozmýšľajú, že čo piecť a variť na Vianoce 😀

emili31
29. sep 2016

@chuchu86 ja som minuly tyzden slintala uz ze chcem kapra s kaprom a kapustnicu.. furt sa dusujem ze cez rok si to budem robit a nikdy nejak nestihnem a potom sa neviem dojest 🙂 inak ich nemam rada, samy zhon vsade...;( sa tesim ale na vianocne trhy a mala pojde 1. krat pozriet stromcek, som zvedava jak bude reagovat na to 🙂

srdiecko9
29. sep 2016

Dievčatá, je tam aj druha..ci nie??

nellinka171
29. sep 2016

@nivea777 ahoj, ja ta idem znova otravovat, len nemam sa skym poradit. Vcera som ti poslala foto toho mojho ovu testu ciarocka bola silna, ale o nieco malo bledsia ako ta druha. Dnes som teda robila zase a ciarka je uuuplne slabucka 😱 čo to moze znamenat? To akoze nemam ovulaciu?

lienka1987
29. sep 2016

@chuchu86 j velmi 😁 milujem Viano e, tie vone a melodie a dufamze konecne bude sneh!

nivea777
29. sep 2016

@nellinka171 tak ten vcerajsi test bol asi pozitivny.. skuste dnes...najlepsie by si asi robila keby si si merala BT... aspon co baby pisali tak BT je spolahlivejsia ako ovu testy.. lebo ovu test ukaze sice ze sa ovu blizi ale nezarucuje ze prebehne...

chuchu86
29. sep 2016

@srdiecko9 - je tam veľmi slabá čiarka, skús o 2 dní

chuchu86
29. sep 2016

@nivea777 - a je to možné že viackrát do mesiaca je ovu? Alebo že sa to podoba na ovu?

chuchu86
29. sep 2016

@lienka1987 - sneh? Čo to je?
Viktorom sme sa dohodli, že on chce na Vianoce chameleóna, tak sme sa pýtali že koľko by nás to vyšlo, cca.300 euro, takže preňho darček už máme.

janesa15
29. sep 2016

Ahojte. Prosim vas vidite tam nieco?

chuchu86
29. sep 2016

@janesa15 - prepáč, ale ja nic tam nevidím

miriamn76
29. sep 2016

@janesa15 nieco slabe tam vidim☺

225lenka25
29. sep 2016

@janesa15 niečo tam vidím 🙂

barborka93
29. sep 2016

@janesa15 jasné pekná ružová ciarka

janesa15
29. sep 2016

Dakujem vam je to pre mna sok... Skusim spravit o 2 dni znova ci bude silniet a ci to neni len falosne pozitivny testik

butterfly333
29. sep 2016

@janesa15 ano ja vidím pekne // držím moc palce.

denidi
29. sep 2016

@janesa15 je tam jasný duch,drzim palce😉

denidi
29. sep 2016

@srdiecko9 na tom vrchnom je vidieť ciarocky lepšie,ako na spodnom,no určite tam je,skus za dva dni,ak zosilnie,je to tam a ty si tehulka😃drzim✊✊✊

srdiecko9
29. sep 2016

@denidi dakujem ti, ale mam obavy, ci to nebude mimomaternicove..totiž mam dostať menzes az 4.10. Sex sme mali cez ovuláciu viac krát a teraz uz šiesty den mam hnedé spinenie a popichavanie v podbrušku. Len cakam ci pride menstruacia alebo co sa vlastne bude diať. Najprv som myslela, ze ten hnedý vytok bude zahniezdenie, aj to tak vychádzalo..no teraz ked ho mam uz 5ty den, sa mi to nezdá..:(

denidi
29. sep 2016

@srdiecko9 neboj sa,keby to bolo mmt,tak by si ešte nespinila,to by bolo moc skoro,ja som mala mmt a začalo sa to prejavovať oveľa neskôr,ja by som to spinenie naozaj pripísala skôr uhniezdovani,mozes špiniť aj viac dní,nie len jeden,kolky si vlastné dpo?

srdiecko9
29. sep 2016

@denidi Ovuláciu som mala medzi 18-22.9. 2016
Si ma trochu upokojila, tiez si hovorím, ze by som mala príznaky neskor. No dufam, ze to spinenie prejde..trva uz dlho..ved uvidím..nerobím si nejake velke nádeje lebo je este skoro a moze byt aj chemické tehotenstvo, ktore odíde menštruáciou, ked ten hnedý vytok je.

denidi
29. sep 2016

@srdiecko9 ale tá ciarocka vyzerá naozaj sľubne,som zvedavá,ci zosilnie,moc ti držím palce,aby to bola tá správna ciarocka 😉
Každopádne daj vedieť,c o a ako,inac ešte ma napadlo,zvyknes špiniť aj inokedy,ci to je len teraz.

srdiecko9
29. sep 2016

@denidi dakujem ti velmi pekne!! Urcite dam vediet. Ano zvyknem špiniť vzdy pred menštruáciou aj 5 dni..co to znamená?

denidi
29. sep 2016

@srdiecko9 môže byť,ze máš menej progesteronu,to sa dá zistiť,keby ti tvoj dr urobil hormonálny profil...ale nepredbiehajme,uvidis,ci čiarocka zosilnie😉

srdiecko9
29. sep 2016

@denidi no uvidíme, este raz vdaka zatial !!

denidi
29. sep 2016

@srdiecko9 rado sa stalo,vela stasticka😉😃