Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejlin90 gratulujeeem 😙
@veronikax moja ty mi nevieš poradit. No ovu som mala asi v stredu lebo bolo aj to ovu špinenie čo mávam ved vieš. No dnes varím a zrazu nejaké mokro idem na wc nohavičky mokre a utriem sa a ružovy vytok. Čo to može byt??som asi 4dpo
@butterfly333 a nemala si posunutu ovu ? Ale moze byt ze ti praskli 2 ? 🙂 Aj to sa stava 🙂 Potom moze byt aj zahniezdenie ? Aleee pri tom sa nestava ze je aj mokro ☺ len kvapky krvicky 🙂 Vyuzite preistotu aj dnesok 😉 Mame v rodine...ze cakala dvojicky ale dcerka bola o 2 tt mladsia ako chlapcek 🙂) dala dve vajicka v 2 tt odstupe 🙂))
@veronikax no uvidím dnes teda ešte poistíme no uplne mokro a ked sa utriem ružovy vytok. 😮tak neviem no bt som merala len vcera a bola 37,0 cez tyžden som nemerala lebo som vstavaka do prace o 4h. No a dnes som išla spat až o 3:30h ráno.☺
@esperanzita Ahoj, skusala si este test? alebo prisla MS?
Baby mozem urobit tt po kave??
34 dnove a na 27 den som mala taky soplavy hlien tak sme skusili a som 42.den cyklu

@janesa15 mas este tie testy? Odfot, a hod sem ich, viem ze si uz dala, ale naraz pod seba, vtedy je krasne vidiet rozdiel 🙂 Iba na toaletaku si mala krv, alebo uz spinis?
Ked tak, chod na pohotovost, povedz im, ze si mala poz. test, ale si zacala krvacat. Daju ti duphaston alebo nieco podobne na udrziavanie plodu, ale mozno ti zoberu krv a sa aj dozvies ci si alebo nie 🙂 Drzim silno palce.