Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 moze to byt uhniezdovanie podla mna mozes citit aj mokro ono je to individualne
@janesa15 podľa mojej skusenosti ak je ruzovy vytok len pocas kedy si mala mat menstruaciu tak to nieje nic ale ak mimo ja by som sa plasila pri mne to bolo mimo ruzovy vytok potrat a aj to minimálne ruzovy vytok neplasila som sa ostala som doma a tak to aj dopadlo neprajem nikomu
@gabikamicka no menstruaciu som mala mat 26 alebo 27.9. Ale mam pocit ze ovulacia bola 18, 19 ( ale nie som si 100% ista nesledovala som to ) tak tym padom.by sa mi menstruacia posunula az na teraz ale ci to tak je tazko povedat
@janesa15 tak len uz čakať na prvu kontrolu 👍🏿😉
@janesa15 ale ja som mala ruzovy vytok 12 dni po ovulacii cca
@gabikamicka no ak bola ovulacia vtedy ako som pisala tak ja som dnes 13 den po
@janesa15 no vidis tak potom sa nebáť ničoho objednať sa a vela stastia
Ja som pochybovalo o tehotenstve az do prvej kontroly do 6w4d ja som nemala ziadne nevoľnosti len take banality ako v sprche sa mi zatočila hlava alebo na schodoch nafuknute brucho odgrgavanie zilky na prsiach ale to bolo az po meškani menstruacii 😛 ty ako?
@gabikamicka tiez este tomi moc neverim lebo babatko sme zatial neplanovali ale tak ked bude tesime sa 🙂no ja tiez nic az nato ze mam teplotu zvysenu a tiez sa mi srm tam hlava zatocila inak nic viac... No ved zajtra mam v plane zavolat doktorke ze co mi povie
@janesa15 ja som mala silný pozitivny test uz 40 dni od poslednej menstruacii a potom o tyzden este dalsi som urobila este som neverila teraz by som uz chcela cim skor vediet keby sa dalo
Kolko testy si robila
@gabikamicka no ja som este silno pozitivny nemala takze ak som tehotna tak som uplne na zaciatku... No vo stvrtok som robila 2 a vcera jeden... Este zajtra rano sa chystam robit uz by som tiez chcela vediet ci som alebo nie
@veronikax moja pozri mala som dnes take bolesti v podbrušku teda aj mám tak som skusila ovu. No nechápem ved v stredu som mala to ovu krvacanie v sobotu bt 37,0 a dnes toto??
@janesa15 no ale mas posledný pekne pozitivny na to ze si tak malo a silnie to je dobre uvidis zas bude silnejší ja som mala úplne silný az 17 dni po meškani
@gabikamicka no ja dufam ze vsetko bude ok len ten dnesok ma trosku vystrasil... Nech uz je rano nech mozem testnut 🙂
Tak test urobeny a nieco tam je skusala som fotit ale zle mi foti tak ja neviem.... ☹
@janesa15 neboj sa ak nieje vela toho
Daj sem aj ked zle foti mozno bude vidiet
@butterfly333 dáky divný test? Moc hrubá sa mi zdá ta ciarka toho ovu testu
@gabikamicka no nie je mala som iba rano ako som sa utrela a teraz za cely den len vytok trosku taky hnedy ale fakt malo tak hadam to nebude nic 🙂

@baby24 ak si mala nahodou posunutu ovu na ten 27DC tak ti este ani nemeska.. lebo tym sa ti posunie cela MS..ale to ti ja uz neviem povedat ci si ju mala fakt posunutu.istejsie by bolo keby si skusila rano ale skus,teraz take 2 hodiny nepi a skus.. prinajhorsom zbehnes kupit dalsie testy